Дитячі майданчики

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Ука, 24 кві 2007.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Хтось в курсі, на яких умовах у Львові встановлюють майданчики Рошен? І чи можна якось ініціювати встановлення такого майданчика на території дит.садочка? До кого з тим звернутися?

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Дитячі майданчики

Уко, бачила по ЛТБ інтервю з головним архітектором.
    Казав він, що майданчик коштує біля 300000 грн, і всі фірми хочуть ставити їх в центрі, а він радить ставити і в інших районах :)

Може написати проект і шукати спонсора самим?;)

3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я чула чи здається навіть бачила реламу по ТБ, що Клички зробили таку акцію: діти пишуть їм про свій майданчик, а вони втілюють це в життя.
    Мене ця тема теж цікавить, бо у нас в дворі є закинутий майданчик і зараз там доброзичлівці хочуть побудувати там багатоповерховий будинок...
    Буду бачити ще раз цю рекламу запишу координати і умови...
    А ще я бачила, що в парку Костюшки стоїть такий майданчик від Пузатої хати...

4. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Дитячі майданчики дуже болюча тема :sad: Біля нас дітки також не мають де бавитись - усе розвалилось. Стосовно проекту братів Кличків - в рекламі говорилось що деталі на сайті Кличків http://www.klitschko.com , заходила я туди і нажаль нічого не знайшла, а може погано шукала :confused: .

Може до Євро-2012 ми таки дочекаємось "Євро-дитячих майданчиків" :rolleyes:

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

так, звичайно, один великий майданчик точно буде :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Біля нас садочок був недокомплектований. Дві групи, а решту брала якась приватна школа. Через територію - прохідний двір. Потім школу вигнали, садок поволі докомплектовують. А рештки драбинок та гойдалок торік влітку зрізали і поруч зробили "показовий майданчик". З садочку пішли в ЖЕК, а голова (сволота рідкісна), каже: " а воно ж не ваше, а жеківське. Що хочемо, те робимо". Тепер в садочку діти мають одну-єдину драбинку і розвалену пісочницю на всіх. А показовий майданчик теж вже розламали - видать треба було десь відчитатися і все. Садок в мене перед вікном, я постійно спостерігаю, як ті діти ходять неприкаяні, і виховательки мучаться, щоб їх якось зайняти...

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Якби була гарантія, що за майданчиками хтось буде пильнувати то група ініціативних батьків могла б знайти собі спонсора (наприклад банк, який є посусідству)...
    купити щось таке [​IMG]
    чи це мрії лише?

8. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

приблизно 500 баксів в антошці +250 гірка.. я б купив... але блін ВИносити заносити.. а особняка немає...

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

так можна і дешевше знайти, без Антошки...

а ще було б добре, якби можна було зробити деревяні гойдалки, гарно розмалювати... тільки б майстра доброго знайти...

10. Felomia

Felomia миється в бані

Бачила в Вконтакті (http://vk.com/oyurynec) у групі кандидатки з Удару О. Юринець перелік її добрих справ і серед них є пункт:"Домоглася облаштувати відповідно до обласної цільової програми "Дитячий майданчик" у 2013 році спортивний майданчик у селі Новий Милятин Буського району Львівської області на території дитячого будинку "Добре серце"."
    Можливо звертіться до неї?

11. Lesha Lesha Lesha

Lesha Lesha Lesha New Member

Багато гарних всетаки майданчикив у львові

12. soviet

soviet Well-Known Member

так багато, але вже багато і понищили, особливо розмальовують, краще собі б лоба розмалювали.:ireful1:

13. Markodius

Markodius Well-Known Member

Київводоканал у нас любить знести майданчик, розрити труби, закопати...а майданчика вже немає...:cry:

14. soviet

soviet Well-Known Member

ого, от то собі водогони гонять, тоді потім треба ставити табличку : "розрито та знесено Київводоканал"

а де твій аватар? :)