Дитячі концтабори в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Romko, 1 чер 2011.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=bp7t7SGPQ9M&feature=player_embedded

Джерело.

2. Romko

3. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

ужас..

4. Romko

Мені не раз рекомендували віддати малу туди...
    На це не піду ніколи.
    А там ж діти,від яких відмовились батьки.
    Щоб жити для себе.
    І живуть же ж....

5. Heartland

Heartland Well-Known Member

Общество без будущего.

6. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Каждый выбирает для себя! Это их выбор, их грех. Я б им не завидовал! (((( Знаю одну семью кто отдал - как-то прячут они глаза ото :sad:

Думаю больное просто! ((( Надеюсь на выздоровление все же!

7. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

жуть.
    Вероятно, на самом деле психически больных - социально опасных там не так много. Часто аутичных детей записавают "дебилами", хотя уровень развития интеллекта у них намного выше среднестатистического. Очень многие гении в детстве были аутичны, например Энштейн. при этом они полностью социально не опасны.
    Довелось когда-то посетить интернат в 2006 (или около того) на ул.Львовской (или где-то там) в Одессе. Конечно устойчивый запах мочи в некоторых отделениях есть. Многие воспитанники разговаривают исключительно матом-по другому просто не умеют. Вроде таких ужасов не обнаружил, дети не выглядят запуганными. Но всеравно ощущения удручающие. На неделю дипресняка...
    На мой взгяд лучше дать возможность усыновить таких детей (пусть и за границу), чем убивать и калечить.
    К тому же ВКК по психиатрии - это весьма шаткое явление. Учитывая сколько "невменяемых" пропущено для закоса от армии, то можна сделать вывод - ЛЮБОЙ ЧЕЛОВЕК МОЖЕТ БЫТЬ ПРИЗНАН НЕДЕЕСПОСОБНЫМ... А ребёнок с отставанием в развитии - и подавно.
    Слышал также о "подьёмах" на социальном пособии для детей. Есть и такие твари. Но что делать, если стоит любой твари поднять какой-то яркий, крикливый лозунг или флаг (типа флага СССР) и полудурошное население готово отдать ему все бразды правления...

8. serg-shs

Назви, що зустрічаються
    Великорибальський психоневрологічний будинок-інтернат, с.Великорибальське, Саратський р-н, Одеська обл., 68280

Новосавицький психоневрологічний будинок-інтернат, с.Новосавицьке, Великомихайлівський р-н, Одеська обл., 67143

ТОРЕЗЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ З ДИТЯЧИМ ВІДДІЛЕННЯМ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
    мкрн.30 років перемоги, 48, м.Торез, Донецька обл., 86606

9. serg-shs

До речі, на одну особу у такому закладі виділяють до 4 000 гр. І на Кубу купують путівки і квартири дають у центрах великих міст, і машини купують... і взагалі
    При наймі, так на бумазі...

10. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

может оно и на самом деле так, просто пользуются всем этим, скорей всего другие...

11. Romko

А ще 8-й відділ Львівської психлікарні на Кульпарківській.
    Щодня приходили...мала була на дієті,приносили їсти.Ось одне з відвідувань.
    http://www.youtube.com/user/Romkopror#p/u/38/tLzf5NVYpFE
    Ми забрали її за тиждень.
    Побиту,з вибитими зубами,зломаним пальцями.
    Заколену до рослинного стану.
    Вона не впізнавала нікого...майже не могла ходити.
    І це при тому,що мала бути комісія МОЗ.
    Ми добивались,щоб нас відправили в Польщу на обстеження.
    Врешті.нічого не добившись поїхали своїм коштом.
    Ще тоді нам радили віддати малу в такий інтернат.
    І жити для себе.
    Як десь живуть батьки отих дітей.

12. serg-shs

ну так это само собой (к сожалению)

13. serg-shs

Психіатрія зорієнтована на подавлення ємоційного стану. Взагалі основний метод - заколоти. "Інсулінова кома" та таке інше. Якщо не має органічних пошкоджень мозку, то краще - псіхотерапія(коллективна - саме воно і більше ефективність). Але тут гроші, чи Польща нічого не вирішують - потрібно шукати псіхотерапевта, який зможе допомогти, от збіг: і пацієнт і лікар створюють союз проти хвороби. і пацієнт і лікар розуміють одне одного - от потрібен такий збіг. Успіхів.
    (до речі, псіхічна хвороба така ж сама хвороба, як будь яка інша - нічого надзвичайного: і вона відступає)

14. Romko

Всьо правильно.
    Заколоти,побити...покалічити.
    Психіатрія...
    Ви подумали,перед тим,як оте ляпнути?

15. Милена

Милена Дуже важлива персона

Директора Котовского интерната уволили за финансовые нарушения
    [CENZ]Одесский областной совет уволил директора Котовской школы-интерната Николая Земляра.

Как передает корреспондент «Одесса. Комментарии», о необходимости освободить директора от занимаемой должности сообщил начальник управления образования и науки ОГА Андрей Ткачук. По словам чиновника директор был уличен в ряде нарушений, в том числе и по финансово-хозяйственной части. В результате прокуратура Одесской области возбудила дисциплинарное дело против директора и обязали областное управление образования его уволить.

Напомним, в 2008 году Николая Земляра обвиняли в злоупотреблении алкоголем на рабочем месте, применении нецензурной лексики по отношению к работникам и воспитанникам интерната, рукоприкладство и лишение детей жилья. На эти нарушения жаловалась часть работников интернета. Однако тогда комиссия областного управления образования и депутатская комиссия Котовского горсовета не подтвердили эти факты. [/CENZ]

:sad: да, много гадов наживаются на чужих бедах, но я знаю людей, которые не жалея своих сил, времени и здоровья помогают и помогают бескорыстно :rose:

16. Romko

І я знаю.
    Таких багато.
    На жаль,проти них - система.

17. serg-shs

я ніколи не "ляпаю" і завжди думаю (отака хибна звичка в мене з дитинства ;) ).
    Але справа Ваша.

Я не фахівець, але з того, що я бачив, на прикладі інших пацієнтів, можу стверджувати талановитий псіхотерапевт може покращити стан Зоряни.
    (колись спостерігав одного малого років йому було з 14-16 ну традиційно: нетримання мочі, повна дезорієнтація у просторі, найнижчі розумові показники, але нічого - хлопець ходив(водили довго) на психотерапію і нічого - недавно зустрів його у тролейбусі, звісно цілком "нормальним" він не виглядає, але цілком обходиться самостійно у мільонному місці, сечею не тхне, достатньо охайний і очі стали виразніші. Чудо тут тільки в тім, що на психотерапію він ходив роками - довга робота).

18. serg-shs

ну про заколоти (іноді, при органічних пошкодженнях мозку, це просто необхідно) - це така метода... Про побити - буває, частіше в середовищі пацієнтів. Що б цілоспрямованно калічили - про це чую тільки у цій гілці, хоч не виключав такої можливості (особливо з огляду на можливість корупційних схем).
    Кожний окремий випадок - унікальний, потрібно розбиратися з кожним окремо.

19. Romko

Я з наслідками свого випадку - "лікування" в нашій лікарні - борюсь дотепер.
    Мала донині не може піднятись(ні зійти) сходами.
    Часом втрачає рівновагу на рівному місці.
    І...не треба про психотерапевтів.
    Якби хоч один міг дати раду - ми б не сиділи зараз в лісі.
    А тут дощ починається...

20. serg-shs

Думаю, що у данному випадку - "лікування" було помилкою. На той же час не було встановлено остаточного діагнозу. Невідомо від чого лічили невідомо чим... (але це все допущення). Кідати дитину під хімію - досить не обачно. Але вже нічого не зробиш. Тільки попередження для інших. Ніхто достеменно не знає як працює мозок і зразу колоти своїх близьких - треба добре подумати. Взагалі треба пам*ятати, організм (включаючи психіку) здатен для саморегуляції і "підрегульовувати" треба дуже обережно. Краще створити умови для саморегуляції. Частою причиною психічних розладів є соціум, як не дивно - соціум(частіше іньший) здатен і вилікувати
    Ну так чи інакще Ви використовуєте єлементи псіхотерапії (епізод з священнослужителем), але це разово, не систематично (можливо - не професійно. рівень підготовки в семінаріях був не дуже високий, а зараз ще нижчий. До того ж псіхологія там тільки розділ, а не напрямок - не їх робота лікувати).
    Але, як колись сказав один знайомий психотерапевт про батьків: "Иногда вылечить ребёнка, намного проще, чем того, кто его привёл. Им надо всё и сразу. А таких попыток сотни, и сответственно - последствий".
    Справа за Вами. Скорще за все - Вам просто не пощастило: не зустрілась потрібна людина(люди) у потрібний час...
    все одно - успіхів. Сподіваюся, що все буде добре.

а де твій аватар? :)