Дитяче автокрісло

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Slonb, 8 вер 2013.

1. Slonb

Slonb Active Member

Підбираємо крісло для малого, вже час. Відомі Чікко, Рекаро, Нанья - то все добре. але може хтось користується іншима фірмами? наприклад, Maxi-Cosi?
    дякую за відповіді ;)

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Максі-козі - фігня. Так само Нанья. І з точки зору ергономічності, і безпеки, і дизайну.
    Ми користуємося ABC, дуже класне, заодно на нашу коляску стає, необовязково прогулянку чи люльку тягати.
    Колєги користуються Recaro - теж дуже задоволені. А от згадані перед тим теж мають знайомі - не дуже раді, що їх обрали. За Чікко ніц не можу сказати...

3. hrim

hrim Well-Known Member

Звертайте увагу на мякість крісла. Щоб дитині було комфортно. Ми тільки після того, як вже виросли з крісла зрозуміли, що дитина не хотіла в ньому довго сидіти, тому, що воно було досить жорстким.

4. olegator

olegator Member

Bambook, Звідки така інформація що Максі -Козі фігня????? Обгрунтуй.
    Я ним користуюсь кожного дня, просте, надійне, зручне в користуванні.
    По зручності перевірено на 20 годинній подорожі, малеча або мирно спала або чемно бавилась
    Дизайн на 5+, безпека на найвищому рівні

5. Olenall

Olenall миється в бані

я теж так думаю, що перед тім як купити перевірити разом з дитиною зручність, надійність, та ще й своя впевненість як водія, та ща й Каско Гарантія надійні, щоб можливо було отримати допомогу в дорозі, в разі винекнення різних ситуацій

а де твій аватар? :)