Діти-індиго...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Багіра, 17 лют 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

2. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ось чи вірити чи ні не знаю. Але щось таки є. По психологічному тесту, який проводили в дончиному класі, більша частина дітей індіго. Та ми й самі помічаємо, що їй бракує часу на все, що вона б хотіла охопити.
    Займається мовами (англ., нім., пол., звичайно укр. та рос., є бажання опанувати чеську), математикою (щороку приймає участь в конкурсі "Кенгуру"), хімією (навчається в обласному закладі для обдарованих дітей), географією та біологією. Їй замало того , що дають по шкільній програмі.:crazy:
    Займалася танцями, забракло часу - кинула, вистрибує тепер вдома по свободі. Співає в хорі, брала уроки співу. Ходить на теніс. Малює.
    Інтернет теж не оминає.
    Має по 7 уроків в школі.
    Жах.

• Подобається Подобається x 14
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже цікаво, що то за тест такий...
    ну я в школі теж така була, в 11 класі навіть не знала куди вступати, бо будь-що було для мене доступним і легким... але у вузі все притупилося, бо йдем тільки по одному напрямку - і то дуже багато матеріалу, що на загальний самостійний розвиток практично не залишається часу... і нас десь в класі було таких чоловік 5..
    не думаю, що то індиго - просто обдаровані і розумні розвинені діти...

а щодо бачення дітьми майбутнього, аури і тп.?

• Подобається Подобається x 6
  4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Як на мене це все чергова модна теорія . Обдаровані діти завжди були і будуть.... а колір аури, нова раса і т.п. - гарна казочка :))). Зараз до дітей індіго приписують все - і обдарованість, і промашки у вихованні, і просто певні особливості дитячої психології .

• Подобається Подобається x 15
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Діти индиго?
    І діди індиго є? [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  6. Ykr@inochk@

Є. Тільки їх не по аурі визначають, а по носу.:mocking:

• Подобається Подобається x 10
  7. LeBron

LeBron Member

Думаю є такі діти. Але якщо підвищена активність головного мозку, більш потужне електричне поле, атеризація нейронів - факт, то аури, бачення майбутнього і т.д. - це сумнівно...

• Подобається Подобається x 1
  8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

в тему:
    Готовлю сына в школу, укладываю тетради в его портфель... нахожу не подписанную тетрадку...Спрашиваю у сына (2 класс)
    Я: Это, что за тетрадь?
    Сын: в клеточку!
    Я: Блин, к какому уроку?
    Сын: К 4-му!
    Дети Индиго Мля!!!

• Подобається Подобається x 14
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

попробувала пройти пару тестів в інтернеті на індиго

http://beon.ru/tests/81-315.html

http://dnevnik.bigmir.net/view_article/dnevnik/721699/

але то більше прикол...

а от ще почитала реальний тест і чомусь зразу згадала свого братика двоюрідного і що він не схожий на інших дітей... багато сходиться.

http://pougatch.net.ru/index.php?module=articles&c=di&b=8&a=4

• Подобається Подобається x 4
  10. Ykr@inochk@

Чого не знаю того, не знаю. ;)

Тьотки-індіго точно є:

Тест: Индиго ли ты?
    "Индиго"
    Поздравляем!!!!Вы Индиго!!! Ваши показатели:
    Коэффициент распознавания импульса=89-100%=:y:
    Суммарный показатель интуиционного восприятия=4 =:y:
    Прочитать об этом более подробно и обсудить этот вопрос вы можете в специализированной группе:
    http://vkontakte.ru/club1467720

Пройти тест: http://beon.ru/tests/81-315.html

Спробувала, дійсно таки так! Шут його знає чи вірити, чи не вірити. Повинні ж люди якось гроші заробляти.

Останнє редагування: 18 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене такий самий результат

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

те, що такі діти існують, це факт, але те, що їх називають новою расою, по-моєму, просто піарна дурка

13. iso

iso Well-Known Member

Думаю, що це позашлюбні діти Снігової людини:scare:

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Наші батьки не мали стільки часу і можливостей для дітей, і то купа обдарованих дітей було,
    а ми приділяємо їм більше уваги, водимо в розвивваючі центри, читаємо книжки-от і результат,
    а раса ми ж та сама:)

• Подобається Подобається x 6
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дааа... От і я тьотка-індиго...

Индиго ли ты?
    Результат: "Индиго"
    Подробнее: Поздравляем!!!!Вы Индиго!!! Ваши показатели:
    Коэффициент распознавания импульса=89-100%**
    Суммарный показатель интуиционного восприятия=4 *

От і будь тут мудрий:dntknw:

16. У меня точно так же! :)))

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я не індиго!
    Индиго ли ты?

Результат: "Таронсо"

Подробнее: Ваше сознание и внутренне восприятие отличается способностью к широкому абстрактному мышлению.Это совершенно особый набор признаков, характеризующихся следующими показателями:
    Коэффи*циент распознавания импульса=58%=^B*
    Суммарный показатель интуиционного восприятия=23

18. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

дивні ви люди.. аби тіко себе показати і про себе говорити.. Я індиго! і я індиго! і у мєня точно так же!.. відповіли на пару питань і всьо.. я обдарований. Та справжні "індиго" (якщо звичайно можна їх так назвати) не афішують того, бо сприймають як норму, а не як особливість. А здебільшого добре повіла Усмішка, ми зараз просто більше часу приділяємо вихованню та розвитку своїх дітей, ото і результат. Хоча і не відкидаю той факт, що є справді обдаровані діти. Маю приклад, дівчинка вчиться в звичайній школі у восьмому класі, так от знає вже 5 мов (російська, польська, німецька, англійська, латина) і ше взялась за китайську.. і шо цікаво - їй то просто "йде". Пише суперські твори (без інтернету) і має феноменальну пам'ять на прочитане. Достатньо їй одного разу перечитати твір і переказ напише "слово в слово"))) Скажете шо то просто гуманітарій? А нє. Точні науки (математика, фізика, геометрія,хімія) лузгає як горішки. Крім того чудово грає на фортепіано (та ше й підбирає на слух будь-яку мелодію). Продовжую)))... до того всього відвідує щодня хореографічну школу (уроки там тривають десь 2-3 години) та ше й там досягла хороших успіхів. Дипломант міжнародного конкурсу артистів балету. І коли тіко то часу в неї на то вистачає?))) так от, вона не робить з себе бог-зна-кого. Сприймає як належне і просто не задумується над "я індиго!.... чи я геній!"

• Подобається Подобається x 10
  19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Так , і я пройшла тест, Індиго,
    тепер починає закрадатись думка що ЛФ це і є нова раса:haha::haha::haha:, а нас всі тільки чекають;)

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так виходить, що тільки я одна нормальна, ніяка не індиго?:))

а де твій аватар? :)