Вобще сам проект и группа стоющая Сам люблю этих чудаков но вот голос вокалиста желает лучшего Самая большая проблема что на концертах он просто не вытягивает и это безумно печалит.
як вам гурт Disturbed?правда вони круті?як на мене,найкращий рок-гурт..можу їх пісні цілий вечір слухати
о...я тащусь від цієї пісні...так оживляє..я б на концерт їх пішла.Я була на концерті Лінкін Парк, класно,але думаю побувати на концерті Disturbed - це щось) ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- ця пісня грала в Королеві Проклятих, саме через неї я і дізналася про гурт ---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ---------- а мені подобається голос)якийсь потойбічний трохи..і це прикольно...для рок-гурту якраз) ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:05 ---------- я на концерті не була......а вони були хоч раз в Україні?
класна також,не чула її раніше ---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ---------- мені подобається демонічний сміх на початку пісні Inside the fire.А мій тато не зрозумів(((сказав,як таке можна слухати..я ж не сатаністка))
кому як але я мав на увазі "включіть татові" жеби різницю між трусотонізмом і просто металом продемонструвати