От придбав ноутбук samsung 300e5c-... характеристики якого такі: Відеоадаптер Intel(R) HD Graphics (1746708 кб) Відеоадаптер NVIDIA GeForce GT 620M (1 Гб) DirectX DirectX 11.0 ОЗП 4гб Процесор Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz (2х) діло в тому, що моя остання версія Windows була Windows 98 після чого я як зненавидів так і перейшов на дистрибутиви GNU/Linux. Але з покупкою була встановлена ос windows 8 тож я надумав побавитися в ігри на роботі але трабл ІГРИ ЛАГАЮТЬ! бо запускаються інтегрованою відюхою... драйвера встановлена на 2-і відеокарти все повинно працювати... на фото всі мої налаштування...допоможіть будь-ласка... бо без свого терміналу я безсилий... фото сюди завантажив ЯК запусти програму через NVIDIA GeForce GT 620M
Її видалити не можна, хіба відключити, та й 620 карточка є 2 видів, 64-бітна і 128-бітна. Подивіться яка саме в вас стоїть. Гуґель вам в поміч.
NVIDIA GeForce GT 620M 64бітна буква "М" на це вказує. Але яке в моєму випадку 1гб 64бітна повинна тягнути ігру.
Повинма, на мінімальних настройках. Гугель вам в поміч, наберіть "обзор видеокарти GT620M" і побачите її можливості.
бо інтегрована гріється... і куллер від процесора крутиться так, що злетіти може, бона черпає ресурси ОЗП і ЦПУ. А geforce 12градусів...
вона інтегрована в процесор, значить є можливість в біосі її відключити http://www.notebook-center.ru/processor_602.html скоріш за все шо вона просто не приймає участі в процесі, 12 градусів, це значить шо вона хододна як теща по смерти