Димінського і Дедишина відлучили від футболу, з Карпат зняли 9 очок

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Deus igrok, 17 сер 2010.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Матч харьковского «Металлиста» и львовских «Карпат» в чемпионате Украины 2008 года был признан договорным в связи с чем с обоих клубов сняли по девять очков в текущем чемпионате

Такое решение было принято Контрольно-дисциплинарным комитетом Федерации футбола Украины.

Выдержку из протокола заседания КДК ФФУ на своем официальном сайте обнародовал Харьковский «Металлист».

В соответствии с документами, с «Металлиста» и «Карпат» сняли по девять очков в текущем сезоне. Также оба клуба оштрафованы на 25 тысяч у.е..

Кроме того, в признанном договорным матче 26 тура сезона 2006/07 годов, который состоялся 19 апреля 2008 года, обеим командам присудили техническое поражение -/-, с внесением соответствующих изменений в турнирную таблицу 17-го чемпионата.

Гендиректор «Металлиста» Евгений Красников и экс-игрок «Карпат» Сергей Лащенков отстранены от футбола пожизненно.

Почетный президент «Карпат» Петр Дыминский отлучен от футбола на 12 месяцев, гендиректор львовян Игорь Дедышин - на пять лет.

Гендиректор ОПФКУ «Премьер-лига» Александр Ефремов получил шестимесячную дисквалификацию.

Футболисты «Карпат» принимавшие участие в том матче, заплатят каждый по 10 тысяч у.е. штрафа. Исключение составят Голодюк, Женюх, Годвин, Зенев, Кополовец, Налепа, Петривский и Ткачук, отделавшиеся пятью тысячами условных единиц.

http://focus.ua/sport/138416

2. good

good Well-Known Member

так їм і треба..а потім будуть розказувати, чому у нас в Україні так погано грають в футбол!:russian_ru:

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если не "заказуха". Тогда очень правильные действия.

4. good

good Well-Known Member

угу..треба було ще взагалі з Вищої Ліги поперти і по-всьому!

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це вже якась епідемія на ЛФ - чому ви всі копіюєте новини на форум із російських сайтів? При цьому Захід.нет про це писав ще 12 серпня...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це вже давно пташки співали....

7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Буфонада. Шахтар до прикладу свій перший футбольний титул
    просто купив. Їздив "гонец" з чемоданом зелених і купляв усі потрібні матчі.
    "Славнозвісний" другий тур у чемпіонаті 2002 чи то 2003 Карпати злили всім командам не отримавши ЖОДНОЇ перемоги, продавав Димінський і компанія для всіх охочих оптом_і_в_роздріб. Вони у першому турі здобули не поганий гандикап який дозволив їм так безпечно сплавляти очки не опускаючись у небезпечну зону.
    Коли Карпати вилетіли у Першу лігу, Маркевич пропонував Димінському підмазати суддівство та команди суперників тому що решта команд які були на "вильоті" домовились сплавити Карпати зігравши між собою "договорняки". Димінського тоді "задусила жаба2 і він сказав хай грають у першій, мені по***.
    Покарання незначне. Треба було команди відправити у Першу лігу з мінусовим балансом очків як у свій час Ювентус.
    З задоволенням б сходив на цілих два львівських дербі. Гарантую там договорняка не було б. :)))

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Але що цікаво, як в анекдоті "посадили стрілочника". Дедишину (мій однокурсник, до речі) дали 5 років дискваліфікації, а Димінському "аж" цілий 1 рік :) Знаючи Димінського, директор у нього людина абсолютно безправна і підневільна, яка нічого не вирішує, тільки за все відповідає :) Типу як "директор, который сидит"

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Димінський не президент клубу, а почесний президент, а то скоріше посада весільного генерала, а не реального керівника.

Дедишин - директор клубу.

Мене інше цікавить. Яким чином Димінського відлучать від футболу? Як реально то можна реалізувати? Що значить відлучити? Заборонити дивитисі футбол, чи що?

10. Deus igrok

На ЗІКу написали у формі попередньої поінформованості.
    На Фокусі вже офіційно посилаючись на протокол комісії.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мирон Маркевич сообщил болельщикам украинского футбола о том, что покидает пост тренера национальной сборной.

- ФФУ полностью дискредитировала себя недавним решением КДК относительно ФК "Металлист", и я не имею морального права работать в организации, которая целенаправленно уничтожает харьковский футбол. Я был и остаюсь тренером ФК "Металлист" и не могу предать родной клуб.

Моя совесть перед украинскими болельщиками чиста. В течение тех месяцев, когда я возглавлял сборную, она не потерпела ни одного поражения. И это невзирая на то, что ФФУ сознательно откровенно игнорирует интересы главной команды страны в вопросах составления адекватного игрового графика, селекции, финансирования и инфраструктурного обеспечения.

Надеюсь, что моим преемником станет достойный специалист, который сможет принять эстафету и решить задачи, которые ставятся перед сборной Украины на Евро-2012, - заявил Маркевич.
    http://www.terrikon.dn.ua/posts/61182

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікавий поворот.
    Видно Суркіса хочуть просто з"їсти.
    Сумніви, що Маркевич діяв від себе в даній ситуації.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Цирки просто на дроті... Най Ярославський дує в Лозанну правоту свою доказувати, а не істерики тут влаштовувати з демаршами. Про Маркевича була кращої думки.

14. Deus igrok

В цій державі патріотизм не ціниться.

Ярославський Маркевичу конкретну з/п за конкретну роботу платить.

А фінансування збірної - робиться як і все в Україні.

Тому людина зі здоровим ґлуздом, в Україні перш за все буде думати про власне майбутнє.

15. Персі

Так. То щиро наше, українське. Моя хата скраю. )) Тому і не буде нормальної держави ніколи.

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

О чем думал Гриша Суркис когда он раздувал этот скандал, я думаю меньше всего об Украине, сколько раз он использовал свое служебное положение, чтобы Динамо попало в ЛЧ, сколько за время незалежности Украины было договорных матчей, в том числе с участием Динамо, и вдруг решил наказать Карпаты и Металлист

17. Персі

Цей скандал роздув Димінський взагалі - то ))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

він хотів втопити Металіст із-за Маркевича, а вийшло, що й сам вляпався.

Самі Карпати і розпочали той скандал.

19. Deus igrok

[youtube]Icx1orhV6cE[/youtube]

20. Deus igrok

Димінський продає свій футбольний клуб Коломойському

30.09.2010 18:31
    Петро Димінський вирішив продати "Карпати" Ігорю Коломойському чи підконтрольній йому структурі, повідомляє Українська правда.
    З чим пов'язана дана угода наразі достеменно невідомо, проте, переговори тривають вже не один тиждень.
    Петро Димінський став почесним президентом "Карпат" влітку 2001 року.
    Нагадаємо, що керівництво ФК "Карпати" балотується до місьцевих рад Львівщини за списком Партії регіонів.

а де твій аватар? :)