Почесний президент ФК “Карпати” Петро Димінський таки готовий інвестувати 300 млн. євро в інфраструктуру нового стадіону на Стрийській. Повний текст
Відповідь: Димінський ставить умови та нащо йому та пожежна башта? Та й чого так по дрібницях? Всю площу Ринок - в самий раз.... в довготривалу оренду на 100 років за символічну ціну 1 грн.
Відповідь: Димінський ставить умови левандівко, я розумію твої емоції, але напевно ти таки відносишся до тих форумлян, що в стані осягнути: 1) ті будки встановлював та за них відповідає власник кнайпи, що поруч (не Садовий) 2) тут мова йде про "меценатство" димінського, який вже якийсь час "займається футболом". 3) ота тема - стара та залояжена - починалася з "оренда стадіону Дружба на 100 років за символічну ціну", навіть були протести коло міськради.... Димінському і Євро, і ФК Карпати - глибоко в носі А от пару рублів на хорошу міну при поганій грі - в нього завше є Навіть куйбідончик - і той (в ту сторону) старається Ну, цього можна зрозуміти - тут амбіції співпали зі "справою" - ну тобто виступи ще й оплачуються
Відповідь: Димінський ставить умови А хто зобов'язаний за ту безвідповідальність по шиї дати? Мені без різниці, хто особисто візьме в оренду "площу". Важливо, щоб порядок там був.
Відповідь: Димінський ставить умови ти ж фотограф? допоможи міськраді - "стукни" а "зобов'язаний по шиї дати" - то до СЕС і тут ти трішки теє... не влучив
Відповідь: Димінський ставить умови Ось стаття до теми http://www.prosport.lviv.ua/content/view/1053/71/ Звичайно, схоже на заказуху , але багато слушних моментів є
Відповідь: Димінський ставить умови не "схоже на заказуху" - а майже повністю "переспів мрій" Особливо на фоні ФК Львів - що за перші два тури таки краще за Карпати грає Ото в димінського і виникла чергова проблема - замість його "народної команди" - з'явилася таки дійсно народна команда у Львові що не за "шальоні мільйони димінського" грає - а грає у футбол == загалом - перше коло покаже
Відповідь: Димінський ставить умови Чета я не понял, они решили строить стадион по новому проекту, еще круче чем в Донецке? Еще вчера стоимость постройки нового стадиона состовляла 70,4 млн. евро - инфляция б..я..ь.....
Відповідь: Димінський ставить умови А у Львові і Києві все більше ходить пліток про Євро на території Німеччини... ну а наші галичани торгуються далі за землю... прикро...
Відповідь: Димінський ставить умови Главное для них не где будет Евро, а кто успеет больше заработать... После нас хоть потоп...:moskali: