Замолоду моє ставлення до Куби змінювалося неодноразово. Попервах дитячу уяву полонила сміливість бородатих відчайдухів, котрі, давши агресорам-янкі добрячого прочухана в болотах Плайя-Гірон, наважилися будувати соціалізм під боком у США. Повний текст
Відповідь: Диктатура й агентура Стаття досить цікава. По крайній мірі вже нема ніякого сумніву в випадку пана Вітковського звідки ноги ростуть. Я в приблизно той самий час вчився в мед інституті що і пан Вітковський в університеті (політехніці?). Так ось якби хтось з наших студентів був настільки відданим ідеям комунізму, що вивчав би іспанську бо на ній говорив Фідель чи Ґевара, йому кожен день би радили Кульпарківську. Що ж до іншого може автор вже не такий далекий від істини. Якимось чудом кастровський комунізм не зміг в людях вбити так приватну ініціативу, як комунізм сссрівського розливу. Той вбив наповал. Ось чому маємо те що маємо і поки народ в Україні не почне відстоювати свої права а надіятися на доброго царя - толку ще довго не буде. Але ця тема надзвичайно велика.
Відповідь: Диктатура й агентура чудова стаття.... давно виникали думки, чи потрібно було проси*ати ссср... чи не краще було зробити схоже на китай: партія одна, республік багато, самоуправління, капіталізм без розкрадання?...
Відповідь: Диктатура й агентура А хіба Китай настільки різнорідний як колишній уесесар? Доречі не так вже й файно в Китаї.
Відповідь: Диктатура й агентура я не ототожнюю.... а китай не є монолітний.... як мінімум три абсолютно різних народи.... маю на увазі МОДЕЛЬ, яка дозволяє розбудовувати державу капіталістично під жорстким контролем.... в китаї не було ні 500 днів, ні шокової терапії, ні приХватизації.... а може я просто СОВОК?... ностальгія за “чічічіпі”?....
Відповідь: Диктатура й агентура Мені важко говорити за "совок", бо я тоді ще малий був. Щось пам"ятаю, що мене дратувало, але... Але всі мої кажуть, що зараз ліпше (Якщо брати всі за й проти). А модель, так модель комунізму - теж файна річ, але її реалізувати може лише Бог :radist: Справа, мабуть, не в моделі, а у танцьорах :n:
Відповідь: Диктатура й агентура Старий анекдот.... Три президенти отримали аудієнцію в бога... Француз питає - коли борделів у Франціїї не буде... той подував - за 100 років. - президент так сумовито "ех, не доживу...." Американський питає - коли тероризм світовий подолаємо - за 250 років - "ех, не доживу..." Радянський питає - а коли комунізм побудуємо? - бог з сумом - "ех, не доживу..."