Хтось знає про діагностування методом Фолля? Хороших лікарів, які використовують метод Фолля? Може знайомі лікувалися.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Сихівська поліклініка, кафедра нетрадиційної медицини медуніверу. Рекомендую доктора Семенову С.В. - перфектний спеціаліст!
Відповідь: Діагностика методом Фолля Досить скептично ставлюсь до таких методів. Я не заперечую повністю їхню ефективність, але раджу спершу звернутись до традиційних обстежень. Покищо жоден з "Фоллівських" спеціалістів не зміг мені переконливо пояснити суть методу, принципи діагностики. Мова йшла про реєстрацію біополів, мікрострумів і.т.п. Будучи трохи знайомим з медициною можу сказати - ДУРНЯ! З таким обладнанням, і в умовах ці речі реєструвати і інтерпритувати - НЕРЕАЛЬНО! Можна розводити на добрі гроші бідних бабульок Але хочете пробуйте (Можливо я помиляюсь)
Відповідь: Діагностика методом Фолля Гадаю, в цей час, коли Ви писали ці слова, тисячі спеціалістів займалися вдосконаленням вище згаданого методу і йому подібним. Наголошую - спеціалістів (насамперед людей з вищою медичною освітою). Особисто я знаю двох лікарів, які являються позаштатними співробітниками науково-дослідного інституту медицинських систем, м. Москва. Додано через 4 хвилини Інша справа "спеціалісти"??? Ну є в Україні зацікавлені особи, які якомога максимально впливають на "розвиток" галузі.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Привіт!, Скажіть, а Ви лікар за освітою? Я без задніх думок питаю, просто можна товариство медиків на форумі заорганізувати, ..... може.... як АДМІНІСТРАЦІЯ дозволить...
Відповідь: Діагностика методом Фолля проходив курс: обстеження+лікування вже майже 5 років тому. обстежував лікар (за освітою), дивно дуже виглядало , незвично тобто, але сам курс (за ліки, тобто ті всілякі добавки, капсули) заплатив також великі гроші на той час, проте результат був однозначно позитивний! що головне - допомогло уникнути лікування сильними препаратами (йшлося про звуження судин головного мозку, та ще деякі проблеми). а так обійшлося пігулками на природній основі родичці також допомогло дуже лікування, коли мала запалення суглобів, і звичайні лікарі не могли реально допомогти. проте ходив на обстеження ще раз два роки тому, але на цей раз оглядала жіночка після курсів (тіпа :bazar: з сертифікатами усілякими і свідоцтвами, та не лікар за професією, наскільки знаю), так от після її огляду взяв до уваги все сказане, але лікувальний курс у неї не купував - ДУЖЕ вже "пахло" банальним заробітком. підлікував холецистит та живіт народними методами, і все ок! наскільки я знаю, на даний час метод обстеження є практично той самий, а от "лікування" призначають дуже різноманітними препаратами: і Ньювейс, і наші українські рослинні олії, і інші варіанти.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Маленьке уточнення: метод - апарат, наскільки мені відомо, передбачає не тільки діагностику, а й лікування. А "різноманітні препарати" - це вже бонус.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Заряжають глюкозу. Потім треба приймати місяць. Заряжають якимось випромінюванням. Не можна тримати біля мобілок. Приймати теж не можна біля включених мобілок. Що скажуть присутні на форумі лікарі?
Відповідь: Діагностика методом Фолля Так, я лікар. Вашу ідею про створення такого товариства на форумі - повністю підтримую. Думаю це буде корисно як для лікарів - учасників форуму, так і для "не-медиків". повинно бути досить цікаво.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Дякую. Хотів застережити, що пропонуючи відкриття лікарського товариства на форумі, не мав на меті створення ще одної теми "Здоров'я", а, скоріше, професійної співдружності, де можна було-б обговорити проблеми роботи лікарем, дати поради один одному в плані сучасних тенденцій в професії та просто розслабитися від повсякденної напруги.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Насправді не випромінюванням, а коливаннями. Тому цей і схожі методи ще називають БРТ (біорезонансна терапія). Організм "умовно" налаштовується на коливання препарату, входячи з ним в резонанс, а діагностика проводиться з метою опреділити потрібні параметри цих коливань... Я не є фахівцем у цій галузі - так, мав нагоду послухати кілька лекцій. А академічній медицині важко прийняти - так звану "нетрадиційну медицину" (в ці 2 слова впхали і знахарство, і традиційні методи Східної медицини, і найсучасніші високотехнологічні методи, і остеопатію (мануальну терапію), яка, доречі, базується виключно на анатомії та фізіології - що ж в ній нетрадиційне?, і фітотерапію - основу фармакології, і аюрведичну медицину, і гірудо- та апітерапію,... можна дуже довгий список скласти. Та всі ці методи об'єднує одне: цілісне бачення людини - душа, дух і тіло). Нажаль в ВУЗах формують лікарів з матеріалістичним мисленням та навчають лікувати по принципу "что вижу - то пою", а як бути з ти "что не вижу"??? ...о такі то пироги
Відповідь: Діагностика методом Фолля Ще питання про ці коливання. Заряджену глюкозу не можна тримати біля мобілок. А якщо живеш біля антени якогось оператора? А блютуз в ноуті? Чи вайфай? В чому глюкозу краще зберігати?
Відповідь: Діагностика методом Фолля Зберігати в фользі, а решта питань до фахівців. До речі, це не обов'язково є глюкоза, вода також є універсальним інформоносієм.
Відповідь: Діагностика методом Фолля 100 відсотків, згідний. Я на форумі вже "вирахував" декілька явних медиків треба буде і їм запропонувати. Додано через 6 хвилин Дозвольте додати: при цьому всьому ряд "нетрадиційних" методик при аналогічнії (або навіть більшій) ефективності є значно доступнішими як для пацієнтів так і лікарів. Стосовно вивчення цього у ВУЗах - однозначно потрібно але не на такому рівні і не в такій інтерпритації як воно є зараз. на даний момент кафедри нетрадиційної медицини створюють уяву у студентів про ці методики як про щось стародавнє, суто емпіричне, науково не зовсім обгрунтоване.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Ну так всім відомо, звідки гниє риба. Повірте, є професура, яка останній раз підвищувала кваліфікацію 15-17 років тому. Відвідують виключно конференції де виступають самі і слухають собі подібних за що мають хороші бонуси до зарплати. І чому можуть вони навчити???
Відповідь: Діагностика методом Фолля Ну, щоб злісно не офтопити, скажу: метод Фолля, на мою думку, це засіб тимчасового збагачення. А по-суті - я тільки ЗА явних. Прихованих не будемо приймати!
Відповідь: Діагностика методом Фолля Можна питання? 1. Чим обгрунтована думка? 2. Наскільки Ви знайомі з методом? 3. Така думка тільки про метод Фолля чи ще якісь?
Відповідь: Діагностика методом Фолля 1. Думка обґрунтована багатьма факторами, основним з яких, мабуть, є особистий досвід, що змусив мене спостерігати, будучи інтерном на Топольній, декілька онкологічних хворих (10-15), які з ускладненнями зверталися за невідкладною допомогою після "такого лікування". 2. З методом я знайомий, але поверхнево, бо тоді прийшлося спілкуватися з фоллякоїдами, в силу необхідності віднайти причини ускладнень, але зараз я від нетрадиційної медицини втік. 3. Така думка про усе. Переважаю практикувати виключно evidence based medicine.
Відповідь: Діагностика методом Фолля Прикольніше було б почути про досвід травматологічних відділень про ускладнення від МФ. Нє? Додано через 3 години 21 хвилину Майже не оффтоп: недавно звучало по ТБ, що нардепи протестують проти сенсорних ідентифікаторів: бо їх током поб'є...
Відповідь: Діагностика методом Фолля Я проходив курс, мому діду дуже сильно допомогло, бо йому традиційна медицина сильно попсувала імунку.