Процесор амд атлон ІІ х2 250 двухядерний бюджетник з хорошими характеристиками. У далекому 2009 мені на ню поставили планку оперативки GOODRAM DDR3 10600 GR1333D364L9 це 2 Гб. Я б доставив ще, але чи буде всю доставлену оперативну память тягнути процесор. Варіант 1 2 + 2 = 4 (ставити мабуть треба в одноколірні пази? принаймі так мені радили для ефективності роботи) Варіант 2 2 + 2 + 2 = 6 чи буде такий варіант шпіляти? бо вроді мають бути парні слоти забиті Варіант 3 2 + 2 + 2 + 2 = 8 не знаю чи проц потягне всі 8 гіг оперативки. читав по нету, що якшо оперативки забагато то проц мені про це не скаже, бути собі хавати потрібних йому 3 гіга, а решта буде припадати пилюкою без діла. Тож питання - який для процесора варіант дієвиший. Хто припускає логічно "чим більше тим краще" прошу утриматись від відповідей
постав программу AIDA64 - вона просканує комп і видасть дуже детальний звіт треба глянути марку материнської плати... у описі зазвичай вказуються її можливості, якщо там дійсно є 4 слоти, може вона й до 16 ГБ... тут написано, що твій проц тягне 16 Гб ОЗУ Процессор AMD Athlon II X2 250 3.0GHz 2Mb LGA AM3 OEM (ADX250OCK23GM) | Технотрейд