Державні паразити

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 кві 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Їх високопревосоходительству Віце-прем’єр міністру України Тигіпку. С.Л.
    Від злидня по вині держави

Мало того, що ця сурогатна державна структура загнала мене в безправне та злиденне гетто за рахунок:
    [FONT=&quot]- [/FONT]обкрадання при розподілі бувшого загальнонародного;
    [FONT=&quot]- [/FONT]невиконання державою ст.. 43 Конституції, по якій я інженер-винахідник з готовими інноваційними проектами був відрізаний від права по ст.. 41 відносно «задоволення своїх потреб можуть користуватися» простоюючими заводами «Арсенал» чи «Буревісник» і витіснений з цими проектами та бажанням працювати в стан безробітного;
    [FONT=&quot]- [/FONT]повне ігнорування заяв про порушення моїх прав сурогатною судовою системою та правом по ст.. 40 Конституції всіма гілками влади.
    Та державна машина навіть в цьому гетто продовжує знущатися над обездоленими. На соціальний захист бюджет виділяє великі кошти, але вони в великій мірі йдуть не на задоволення потреб малоімущих, а на паразитування чиновників з вашої структури та інші розкрадання. Ваші ці чиновники навіть не змогли використати мою пропозицію про допомогу дітям-сиротам за рахунок моїх інноваційних проектів ( дивись для прикладу мій лист в адресу вашого міністерства від 28.08.07 року та відповідь на нього за № 763/021/106-07). До цього ж вони продовжують ганяти стареньких людей по своїх коридорах в бюрократичних забаганках. Ось і сьогодні я пішов подати заяву до Дніпровського РУПСЗН м. Києва відносно забезпечення мене цифровим тюнером ТБ. Там мене чекав черговий шок від ваших бюрократів. В трафареті заяви прохачу знову потрібно вказати в заяві паспортні дані, ідентифікаційний код та ще шість різних паперових забаганок, які прохач здає періодично і дані про них містяться в комп’ютері вашої установи. В додаток до цього цей паразит-складач цього трафарету ще й рекомендує дати згоду на збір інформації про прохача. То, коли є така згода, навіщо надавати ці паспортні дані, ід. коди та іншу паперову мішуру в черговій заяві? Видно ваше відомство піклується, щоб пенсіонери не засиджувалися, а розминали свої ноги та нерви в виконанні цих надуманих забаганок. Чи може потрібно цих складачів трафарету відправити в гетто безробітних для проходження польової практики?
    Виходячи з попереднього прошу надати мені відповідь по наступних питаннях:
    [FONT=&quot]- [/FONT]Чому при масовому безробітті та гинучих в простоюванні машинобудівних підприємствах в Україні цій державі не потрібні мої інновації та пропозиції по допомозі дітям-сиротам?
    [FONT=&quot]- [/FONT]Чому безвідповідальні бездари заповнили кабінети державних структур, а професійні та порядні люди знаходяться в безробітному гетто?
    [FONT=&quot]- [/FONT]Чи в змозі ви забезпечити на простоюючих підприємствах реалізацію мого професійного потенціалу з готовими проектами, при реалізації чого мені не потрібні ваші пенсійні подачки та різні злиденні допомоги в вигляді різних тюнерів?
    Відповідь прошу дати особисто чи з використанням факсиміле. Відповідь від іншого чиновника буде стверджувати ваше ігнорування ст..40 Конституції. А повідомлення від вашого Секретаріату про пересилку цього листа ще кудись буде просто сприйматися як повне нахабство влади по відношенню до «головного носія» цієї влади.

11.04.12р

2. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Зажимают кляты москали великого изобретателя, предлогающего болт но 10 заменить на8. Великий ЁСЯтож детям сиротам помогал.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Скільки класів відсидів в школі при такій грамоті?

а де твій аватар? :)