Їх високопревосоходительству Віце-прем’єр міністру України Тигіпку. С.Л. Від злидня по вині держави Мало того, що ця сурогатна державна структура загнала мене в безправне та злиденне гетто за рахунок: [FONT="]- [/FONT]обкрадання при розподілі бувшого загальнонародного; [FONT="]- [/FONT]невиконання державою ст.. 43 Конституції, по якій я інженер-винахідник з готовими інноваційними проектами був відрізаний від права по ст.. 41 відносно «задоволення своїх потреб можуть користуватися» простоюючими заводами «Арсенал» чи «Буревісник» і витіснений з цими проектами та бажанням працювати в стан безробітного; [FONT="]- [/FONT]повне ігнорування заяв про порушення моїх прав сурогатною судовою системою та правом по ст.. 40 Конституції всіма гілками влади. Та державна машина навіть в цьому гетто продовжує знущатися над обездоленими. На соціальний захист бюджет виділяє великі кошти, але вони в великій мірі йдуть не на задоволення потреб малоімущих, а на паразитування чиновників з вашої структури та інші розкрадання. Ваші ці чиновники навіть не змогли використати мою пропозицію про допомогу дітям-сиротам за рахунок моїх інноваційних проектів ( дивись для прикладу мій лист в адресу вашого міністерства від 28.08.07 року та відповідь на нього за № 763/021/106-07). До цього ж вони продовжують ганяти стареньких людей по своїх коридорах в бюрократичних забаганках. Ось і сьогодні я пішов подати заяву до Дніпровського РУПСЗН м. Києва відносно забезпечення мене цифровим тюнером ТБ. Там мене чекав черговий шок від ваших бюрократів. В трафареті заяви прохачу знову потрібно вказати в заяві паспортні дані, ідентифікаційний код та ще шість різних паперових забаганок, які прохач здає періодично і дані про них містяться в комп’ютері вашої установи. В додаток до цього цей паразит-складач цього трафарету ще й рекомендує дати згоду на збір інформації про прохача. То, коли є така згода, навіщо надавати ці паспортні дані, ід. коди та іншу паперову мішуру в черговій заяві? Видно ваше відомство піклується, щоб пенсіонери не засиджувалися, а розминали свої ноги та нерви в виконанні цих надуманих забаганок. Чи може потрібно цих складачів трафарету відправити в гетто безробітних для проходження польової практики? Виходячи з попереднього прошу надати мені відповідь по наступних питаннях: [FONT="]- [/FONT]Чому при масовому безробітті та гинучих в простоюванні машинобудівних підприємствах в Україні цій державі не потрібні мої інновації та пропозиції по допомозі дітям-сиротам? [FONT="]- [/FONT]Чому безвідповідальні бездари заповнили кабінети державних структур, а професійні та порядні люди знаходяться в безробітному гетто? [FONT="]- [/FONT]Чи в змозі ви забезпечити на простоюючих підприємствах реалізацію мого професійного потенціалу з готовими проектами, при реалізації чого мені не потрібні ваші пенсійні подачки та різні злиденні допомоги в вигляді різних тюнерів? Відповідь прошу дати особисто чи з використанням факсиміле. Відповідь від іншого чиновника буде стверджувати ваше ігнорування ст..40 Конституції. А повідомлення від вашого Секретаріату про пересилку цього листа ще кудись буде просто сприйматися як повне нахабство влади по відношенню до «головного носія» цієї влади. 11.04.12р
Зажимают кляты москали великого изобретателя, предлогающего болт но 10 заменить на8. Великий ЁСЯтож детям сиротам помогал.