Депозит в Эрде банку

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем wolfram, 26 кві 2010.

1. wolfram

wolfram New Member

Багато чув позитивних відгуків стосовного цього банку, хтось щось може порадити? Чи був колись вкладником цього банку.

2. syavych

syavych копач

і кіко нинчє банки платять за рекламу? може собі підзаробити?

• Подобається Подобається x 1
  3. Forest

Forest Moderator

Думаю, за таку тупу лише копійки :) Я би на місці банку зняв би штраф за антирекламу :) А на місці адмінів показав, в який банк не треба ходити, оскільки він використовує нечесні методи реклами :)

4. lalka

lalka Member

цікаво, якщо багато позитивних, то які ще сумніви вас мучать? :) Я депозит тримаю, тілько в тому, який відповідає моїм критеріям надійності - іноземний капітал, відсутність проблем з видачею депозитів під час кризи, без навязливої реклами і шалених відсотків. Тому вже досить довго обслуговуюсь в Піреусі. Поставила на 3 місяці, з правом зняття в любий час (на відотки не впливає). Тримаєш всі 3 місяці - проценти вищі.
    Так що, шановний, вивчайте інформацію про банки або довіряйте "багатьом позитивним відгукам", бо змісту ваша тема не має. Хіба як реклама, та й та невдала...

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ваша реклама не набагато вдаліша :)

6. sselev

sselev Well-Known Member

А що зараз у когось є вільні гроші, які можна довірити банку на депозит? :)

7. syavych

syavych копач

Деградація з кожним роком, нє? І що їх вчать на супер крутих тренінгах з реклами... :dntknw:

8. Forest

Forest Moderator

Як стверджують спамери, вони тримають свої гроші на депозиті у вищезазначених банках. Тільки мабуть забрати назад не можуть, раз заробляють такою дурнею :)))

До речі, дві цитати lalka з нашого форуму, зауважу, з кількаденною різницею:

Оригінал тут

І у цій темі, кілька дописів вище:

То ж треба таким тупим бути! А ще і репутацію двох банків разом з собою закопати :)

9. safara

safara New Member

Я обслуговуюсь в УКРСИБІ, туди мене затягнула фірма із зарплатним проектом. Проблем із ними небуло. Про інші банки сказати нічого неможу, ну хіба що ПРИВАТ!!!!!! ТАМ ТАКІ СУИ..

10. syavych

syavych копач

Шо за напасть пішла... Невже банки нині опускаються до рівня реклами на форумах :sad:

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Агов! Обережніше з виразами :) До реклами на ЛФ не опускаються, а піднімаються :) А опускаються до безпонтового примітивного СПАМУ

12. syavych

syavych копач

Піднімаються - це коли її замовляють ;), а так - банальна антиреклама, нє?

13. Forest

Forest Moderator

Очевидно має відбутися бюрократична еволюція, щоби банкіри зрозуміли, кому вони платили гроші, а далі прийняли рішення про більш відповідні методи реклами, звернення до більш цивілізованих способів та виконавців. Але я за те, щоби залишати такі теми - по перше, завдяки ним люди бачать свої помилки а по-друге - вони доволі кумедні і вчать юзерів відрізняти жито від полови.

14. Antirus

Antirus Well-Known Member

Знаю шо приват банк платить мінімум 16 гривень за одного клієнта який зробит собі карточку.

15. sselev

sselev Well-Known Member

Цього літа вирішив трошки побавитись депозитами в Приватбанку. Дещо шкодую, що не мав робив це раніше, враховуючи що останні місяці рік курс потрохи сповзає вниз. Можна було сміливо міняти валюту на гривні, але ж хто знав...

Користуюсь "онлайновим" депозитом в Приват24 - це дозволяє уникнути справи з готівкою і банк ніяк не зможе надати відмазку, що в касі відсутні гроші.

ps. це не реклама :)

а де твій аватар? :)