Багато чув позитивних відгуків стосовного цього банку, хтось щось може порадити? Чи був колись вкладником цього банку.
Думаю, за таку тупу лише копійки Я би на місці банку зняв би штраф за антирекламу А на місці адмінів показав, в який банк не треба ходити, оскільки він використовує нечесні методи реклами
цікаво, якщо багато позитивних, то які ще сумніви вас мучать? Я депозит тримаю, тілько в тому, який відповідає моїм критеріям надійності - іноземний капітал, відсутність проблем з видачею депозитів під час кризи, без навязливої реклами і шалених відсотків. Тому вже досить довго обслуговуюсь в Піреусі. Поставила на 3 місяці, з правом зняття в любий час (на відотки не впливає). Тримаєш всі 3 місяці - проценти вищі. Так що, шановний, вивчайте інформацію про банки або довіряйте "багатьом позитивним відгукам", бо змісту ваша тема не має. Хіба як реклама, та й та невдала...
Як стверджують спамери, вони тримають свої гроші на депозиті у вищезазначених банках. Тільки мабуть забрати назад не можуть, раз заробляють такою дурнею До речі, дві цитати lalka з нашого форуму, зауважу, з кількаденною різницею: Оригінал тут І у цій темі, кілька дописів вище: То ж треба таким тупим бути! А ще і репутацію двох банків разом з собою закопати
Я обслуговуюсь в УКРСИБІ, туди мене затягнула фірма із зарплатним проектом. Проблем із ними небуло. Про інші банки сказати нічого неможу, ну хіба що ПРИВАТ!!!!!! ТАМ ТАКІ СУИ..
Агов! Обережніше з виразами До реклами на ЛФ не опускаються, а піднімаються А опускаються до безпонтового примітивного СПАМУ
Очевидно має відбутися бюрократична еволюція, щоби банкіри зрозуміли, кому вони платили гроші, а далі прийняли рішення про більш відповідні методи реклами, звернення до більш цивілізованих способів та виконавців. Але я за те, щоби залишати такі теми - по перше, завдяки ним люди бачать свої помилки а по-друге - вони доволі кумедні і вчать юзерів відрізняти жито від полови.
Цього літа вирішив трошки побавитись депозитами в Приватбанку. Дещо шкодую, що не мав робив це раніше, враховуючи що останні місяці рік курс потрохи сповзає вниз. Можна було сміливо міняти валюту на гривні, але ж хто знав... Користуюсь "онлайновим" депозитом в Приват24 - це дозволяє уникнути справи з готівкою і банк ніяк не зможе надати відмазку, що в касі відсутні гроші. ps. це не реклама