День виборів

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 28 жов 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Давайте сьогодні про вибори поговоримо в цій темі, в прямому ефірі, так би мовити. Розкажіть, чи вже проголосували, за кого, як ситуція на дільниці, чи все спокійно, чи бачили опитувачів з екзит-полами, що взагалі люди кажуть?

• Подобається Подобається x 4
  2. kitana

kitana Banned

Веб-камери на кожній дільниці.
    (з реєстрацією на мило)

http://vybory2012.gov.ua/

• Подобається Подобається x 1
  3. kagan

kagan Well-Known Member

бачили, але мене вони якось проігнорували. І взагалі, стояв деякий час під дільницею і не помітив щоб вони когось опитували, правда я не знаю їх системи і яка вибірка у них.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пішов"єм сі волевиявити.
    І таки"м волевиявився.
    За "Свободу".
    Бо,хоч і зволочі...але наші зволочі.
    А тото всьо решта альбо змоскалене,альбо взагалі комуняки.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тільки починаю збиратися.
    Вчора зателефонував товариш (працює на Інтері), каже - вкотре прийшло запрошення його покійній мамі, товариш побіг на дільницю, звідти його переадресували кудись типу до держреєстру ("ми не винні, нам так прийшло"), на гарячій лінії виборів теж морочили голову...
    Тож, шановні, ретельно перевіряйте у списках прописаних у Вашому помешканні, а також - відомих Вам сусідів. Не кваптеся розписуватися в отриманні бюлетеня. Щось помітили - фото - та йдіть до спостерігачів.
    А також зателефонуйте до "Спільної справи" (044) 455 8 222.

• Подобається Подобається x 2
  6. MARTINI

До речі, як і в 2004, заздалегідь з"їздив на дільницю і перевірив чи є ми в списку. Після цього перекроювання округів чого завгодно можна було сподіватися.

Зараз збираюся, поїду за батьками до села і привезу їх голосувати (вони тут прописані). Повернуся годинки за дві, будьте чемні :bye2:

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

• Подобається Подобається x 5
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ми теж "перевірялись". )))
    Здійснювати громадянський обов'язок збираюсь годинки через 2-3 )

• Подобається Подобається x 3
  9. kjk

kjk Дуже важлива персона

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

затримка відео біля 2 хв .... принаймні на сихові точно.
    тому якщо хочете пофлешмобити ручкою комусь , то попросіть людину на дільниці гне кіпішуватиі і зачекати або біля скриньок, або біля комісії

11. -Erebus-

Теж за "Свободу"?

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

В больницах Никополя зарегистрировано втрое больше людей, чем есть койко-мест

На Волыни испортили бюллетени, вычеркнув "Свободу", и предлагают избирателям прийти попозже

Я теж пішов голосувати, до останнього думав зіпсувати бюлетень своїми думками про кандидатів, але через події з Тягнибоком на Інтері, проголосую за Свободу. Хоч і усвідомлюю які кончені бидлани від Свободи зараз пройшли в міськраду.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я теж перевіряв, чи правильно надруковано прізвище дружини. А згаданому панові хронічно бракує вільного часу і ... все одно він не підтримає ані Батьківщину, ані Свободу. Тож я не переймаюся його проблемами.

14. MARTINI

Моя дільниця http://vybory2012.gov.ua/#precinct/49854
    Хто впіймає мене тут і першим викладе скріншот в темі, отримає приз - горнятко "Львівський форум" :)

Все, поїхав

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Батько мій вже волевиявився з самого ранку:), а ми з мамою підемо, мабуть, після обіду.

16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Я тоже. :) вот муж пока еще не был на участке, он наблюдатель от КВУ. Мама - член комиссии, наверное уже проголосовала на участке, где работает.

17. Gidra

Gidra Well-Known Member

Эф....ну что со старичками делать...???
    Те не гожи, эти не гожи...Вот коммуняки в самый раз...

18. ELiKA

У нас - КПУ и СПУ - уже полегче :)

19. -Erebus-

то хто такі? :)

20. ELiKA

Комітет виборців України :)

а де твій аватар? :)