Давайте сьогодні про вибори поговоримо в цій темі, в прямому ефірі, так би мовити. Розкажіть, чи вже проголосували, за кого, як ситуція на дільниці, чи все спокійно, чи бачили опитувачів з екзит-полами, що взагалі люди кажуть?
бачили, але мене вони якось проігнорували. І взагалі, стояв деякий час під дільницею і не помітив щоб вони когось опитували, правда я не знаю їх системи і яка вибірка у них.
Пішов"єм сі волевиявити. І таки"м волевиявився. За "Свободу". Бо,хоч і зволочі...але наші зволочі. А тото всьо решта альбо змоскалене,альбо взагалі комуняки.
Тільки починаю збиратися. Вчора зателефонував товариш (працює на Інтері), каже - вкотре прийшло запрошення його покійній мамі, товариш побіг на дільницю, звідти його переадресували кудись типу до держреєстру ("ми не винні, нам так прийшло"), на гарячій лінії виборів теж морочили голову... Тож, шановні, ретельно перевіряйте у списках прописаних у Вашому помешканні, а також - відомих Вам сусідів. Не кваптеся розписуватися в отриманні бюлетеня. Щось помітили - фото - та йдіть до спостерігачів. А також зателефонуйте до "Спільної справи" (044) 455 8 222.
До речі, як і в 2004, заздалегідь з"їздив на дільницю і перевірив чи є ми в списку. Після цього перекроювання округів чого завгодно можна було сподіватися. Зараз збираюся, поїду за батьками до села і привезу їх голосувати (вони тут прописані). Повернуся годинки за дві, будьте чемні
кидайте сюди якісь посилання на щось про день виборів Українська Правда День Виборів. Оновлюється Карусель в Киевской области В Умани гости с Юго-Востока с дракой пытались забрать печати окружкома Свобода точно будет в новой Раде, - Яценюк Симоненко: вибори почалися з масових фальсифікацій На Рівненщині голову комісії від опозиції раптом замінили на регіонала На Черкащині пізно ввечері замінили близько 200 членів дільничних комісій На одній з дільниць у 25 окрузі в Дніпропетровську у виборчих бюлетенях не виявилося ВО Свобода.
затримка відео біля 2 хв .... принаймні на сихові точно. тому якщо хочете пофлешмобити ручкою комусь , то попросіть людину на дільниці гне кіпішуватиі і зачекати або біля скриньок, або біля комісії
В больницах Никополя зарегистрировано втрое больше людей, чем есть койко-мест На Волыни испортили бюллетени, вычеркнув "Свободу", и предлагают избирателям прийти попозже Я теж пішов голосувати, до останнього думав зіпсувати бюлетень своїми думками про кандидатів, але через події з Тягнибоком на Інтері, проголосую за Свободу. Хоч і усвідомлюю які кончені бидлани від Свободи зараз пройшли в міськраду.
Я теж перевіряв, чи правильно надруковано прізвище дружини. А згаданому панові хронічно бракує вільного часу і ... все одно він не підтримає ані Батьківщину, ані Свободу. Тож я не переймаюся його проблемами.
Моя дільниця http://vybory2012.gov.ua/#precinct/49854 Хто впіймає мене тут і першим викладе скріншот в темі, отримає приз - горнятко "Львівський форум" Все, поїхав
Шеф, я тут припильную Ага, я тобі поматюкаюся Батько мій вже волевиявився з самого ранку, а ми з мамою підемо, мабуть, після обіду.
Я тоже. вот муж пока еще не был на участке, он наблюдатель от КВУ. Мама - член комиссии, наверное уже проголосовала на участке, где работает.