Сьогодні день народження у нашого давнього форумлянина Читателя_Обкома. Тож вітаю його з цим святом, бажаю йому міцного здоров"я, хорошого настрою і всього, що він сам собі бажає! А ще бажаю, щоб поменше в опозиції до всього українського виступав. :p
Відповідь: День народження в Читателя. Дякую...пани Оля.... Вы настоящий друг!Не то что Борисе!:cowboy:
Відповідь: День народження в Читателя. Читатель! Вы всегда умеете приятно удивить Вот и сегодняшняя среда уже даром не пройдет :D Это просто здОрово, когда у такого человека день рождения! От всей души поздравляю Вас с расцветом сил, желаю Вам чтоб Вы всегда оставались молоды душой, крепки телом и остры юмором! Ура!
Відповідь: День народження в Читателя. З Днем народження! Ні не так сказав. З днем УРОДин Вас шановний!:D :D :D ------------ Как АУкнется, ТАК і отклікнецца.:babruysk:
Відповідь: День народження в Читателя. Ай-я-яй,Данило! Ну хіба це по-християнськи? :dance: Не сподівалася від Вас такого...
Відповідь: День народження в Читателя. Це ще подивитися треба, хто саме. Капітане, він чи не кожен день мене "дістає", на мій день саме таким чином образив мене http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=44011&postcount=231 за що отримав карму від друзів му... Я злопам'ятний, а Ви? До того ж це жарт, між нами, який він розуміє сподіваюсь, а от му...,:borat: не розуміють.
Відповідь: День народження в Читателя. Чітатєль, приєднуюся до привітань, всього вам найкращого, здоров"я, достатку, особистого щастя і не втрачайте почуття гумору, воно вас здається ніколи не полишає, навідміну від деяких Многая літа!
Відповідь: День народження в Читателя. Читатель, приємно бачити, що ви такий шанований чоловік! Учасники форуму аж сварку затіяли, Вас вітаючи Усіх гараздів Вам, - і щоб біди Ви розгладали у форумі "суто теоритечно", а не на основі свого досвіду
Відповідь: День народження в Читателя. Вітаю!!!!!!!! Найщиріші привітання! Всіх благ! Фортуни, здоров"я, кохання!!!!
Відповідь: День народження в Читателя. У нас з Чітатєлєм і дні народження близько і кількість дописів майже одинакова
Відповідь: День народження в Читателя. Данило, я не злопам"ятний - відімщу і забуду :D Але совість треба мати - все-ж таки - день народження в людини. Гумором в вашому пості і не пахне - звичайний мудакізм, у прямому сенсі цього слова.
Відповідь: День народження в Читателя. ВСЕМ ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!! Кэп!Все ок!Я на Данило не в обиде!:cowboy: Хай повеселится малой!
Відповідь: День народження в Читателя. Многоуважаемый Читатель, от всей души поздравляю Вас с Днем рождения! Желаю крепкого здоровья и оптимизма, основанного на отменном ПГ, на многия лета!!!
Відповідь: День народження в Читателя. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЧИТАТЕЛЮ !!! ЩОБИ ЗАВЖДИ БУЛО ЗДОРОВ"Я, СПРАВНО ГОРІЛИ ЛАМПОЧКИ, А В ХАТІ БУЛИ СИТІ МИШІ !
Відповідь: День народження в Читателя. З Днем народження, Читачу! Всіх благ! __________________________________________ Мих
Відповідь: День народження в Читателя. вітаю, сподіваюся, що горілки буде випито не дуже багато — щоб можна було ще й на форумі бути....
Відповідь: День народження в Читателя. Читателю, щиро вітаю! Сили вам і здоров'я! Натхнення для форуму, шпильок для Бориса і бронежелету від зустрічних шпильок, багато усмішок та тепла від найближчих!!! п.с. Читателю, ви мені часто своїми жартами настрій піднімаєте, тому для вас жартівливе вітання!