День міста Львова 2009!!!!!!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем грішна, 18 кві 2009.

1. грішна

грішна Well-Known Member

хто що знає про святкування!тобто конкурси,концерти,акції та інші модні туси!

2. Полковник

Полковник миється в бані

я ЗНАЮ, ЧТО В ГОРОДЕ БУДЕТ КУЧА БУТЫЛОК, БАНОК И ОКУРКОВ!
    кАКОЕ БЫ МЕРОПРИЯТИЕ НЕ ПРОВОДИЛИ.
    эТО факт!

• Подобається Подобається x 11
  3. грішна

грішна Well-Known Member

повністю згідна з вами!це завжди було,є і буде....ото львівяни

• Подобається Подобається x 1
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Що правда, то правда... Краще ь ті свята проводили десь за містом... а то люба молодь тільки донищує місто під час таких дійств... А попри те, щей розбиває вікна і грабує машини... Я втікаю з міста на такі "свята"...
    Це з гордістю сказано? Тоді "-"... Я таки сподіваюсь, що дійде й до розуму...

5. Полковник

Полковник миється в бані

Европейцы - ясный перец!

6. грішна

грішна Well-Known Member

о да...хоча я теж не дуже то і культурна,та стараюсь виправитись!

7. юстас

юстас Well-Known Member

А чё львивяны?
    Перефразирую киноклассику:
    "Чистота в городе определяется не количеством выброшеных бутылок,а умением коммунальщиков эти бутылки и окурки вовремя прибрать".
    В Европах свинячат не меньше, но на следующее утро там всё убрано,как будто ничего и небыло.

• Подобається Подобається x 12
  8. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

пані, а ви гордитесь тим, що у вас нікудишня системи управління, що молодь заливає площу ринок тонами слини, що старше покоління дозволяє випорожнюватись своїм домашнім улюбленцям на бруківці 16ст, що півЛьвова не у світовій спадщині ЮНЕСКО, а у полоні райтерів з їх балонами?
    чим гордитись? історією, до якої ви не маєте жодного відношення??

львів'яни схожі на паразитів історії.

• Подобається Подобається x 1
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Це до чого???

• Подобається Подобається x 2
  10. Мертвий

о_О
    шкода, шо тут не можна матюкатись.
    мадам, ви мене глибоко загнали своїм дописом.
    скидаю шляпу:crazy:

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

Шановний... якщо так варто висловлюватись... Я писала власне до того, що сьогоднішній нарід, з їх тусами і поведінкою, абсолютно не імпонують. А щодо Ваших закликань до історичних коренів і відношення становлення міста, то як і я, Ви не маєте жодного відношення. Тому... вважаю дану репліку недоречною. Щодо родини - це моя сімейна справа, а не наголос і визнання тепер, це внутрішнє і особисте, і не Вам в це лізти. Воно існує в кожному жителі міста, і не треба зневажати і принижувати інших за те, що їм хочеться бути значущими, це звичайне людське відчуття значущості, яке присутнє у жителях всіх міст, а не тільки Львова. Якщо ж у Вас ні, то це не наша проблема.

Якщо по суті... То я взагалі проти всіх тих тусовок і багатолюдних діянь, але не проти дитячих свят, де наші любі дітки можуть показати себе в своєму ніжному віці у вміння малювати, бігати і скакати. Майбутнє міста - наші діти, а та молодь що зара - шлях до знищення, тим більше з таким песимістичним ставленням і хамством.

12. Мертвий

усі ці масовки є частиною благоустрою міста. усіх міст. не бачу сенсу відміняти їх.
    справа в тому, як ці заходи організовані

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

підтримую Іріску!
    один із тотих "днів міста" я була з подругою... компанію віднайти було не суждено, бо не працювали мобілки ні в кого.... ми з нею потрапили в таку катавасію в центрі, що нас в прямому значенні мало не вбив натовп, де більшість пяних, які спеціально робили "ефект доміно" - штовхали групу, яка падала на інших і так далі... ми дивились одна на одну як востаннє і думали як би врятуватись...
    тому як можна казати що то так і має бути???!

я теж на такі дійства стараюсь бути десь подалі, навіть якщо святкую...

• Подобається Подобається x 4
  14. Green belt

Green belt Well-Known Member

А я не розумію навіщо деякі "мамочки" беруть маленьких діток в колясках на такі "масові заходи". інколи бачиш, як вона рулить коляскою через натовп, поруч стрибають п*яні в зюзю неформали, а музика така голосна що мені (а не тій мамочці) стає страшно за ту дитинку.
    коли я ще вчилась в школі то любила ходити на концерти, але одного разу як була в такому натовпі, хтось пістив "хвилю" і всі почаль падати.А той кому це не сподобалось кинув пусту пивну пляшку орієнтовно в те місце де був любитель хвиль. далі була відповідь....на тому концерті мені пощастило, а комусь ні. після того випадку я стараюсь не стояти в середині натовпу бо не хочу випробовувати свою везучість.

Нам ще вчитись і вчитись "культурно" проводити вільний час.

• Подобається Подобається x 5
  15. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

На площі ринок 9 числа з 10 до 18 буде ярмарок дитячих робіт .
    його проводитимусь благодійні нфонди і ГО щоб зібрати кошти для своїх підопічних діток, має бути цікаво

• Подобається Подобається x 7
  16. NIKE_Franik

NIKE_Franik миється в бані

Такого "галімого" дня міста давненько не пам"ятаю!!!

Такого "галімого" дня міста Львова та Івано-Франківська давненько не пам"ятаю!о_О:sad::hang1::agree::shy::no::suicide:
    Можливо криза і все таке..... Але це тупі відмазки![/COLOR][/B]
    Жодної нормальної групи!!! Куди подівся ТНМК, Тартак та Скрябін???ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]

17. Кася

Кася Well-Known Member

а я може цього дня зроблю хіба походи по ярмарках в центрі,а тоді можна і на кайзервальд махнути пікніком...провести спокійно,вдвох або в компанії...

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

традиційно планую прокинутись разом з Мертвим Півнем:), та й джезові висупи навряд чи омину - так що побачимось:)

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

"Флюгери Львова"

1-3 травня 2009 р.

http://lvivstory.com/festivals/flugery/

програми святкування власне Дня міста наразі не бачу, але Флюгери в принципі завжди були варті уваги. плюс однозначно - прокидання Півнів. або з Півнями - кому як пощастить ;)

20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Шановний, пообережніше з лексиконом!

Щоб не оф: уже енну кількість років на день міста нас немає в місті, зазвичай, виїжджаємо в гори.
    Не люблю масових "столпотворений" :sad:
    І цього разу не буде. Правда, гори тут ні до чого.

а де твій аватар? :)