я ЗНАЮ, ЧТО В ГОРОДЕ БУДЕТ КУЧА БУТЫЛОК, БАНОК И ОКУРКОВ! кАКОЕ БЫ МЕРОПРИЯТИЕ НЕ ПРОВОДИЛИ. эТО факт!
Що правда, то правда... Краще ь ті свята проводили десь за містом... а то люба молодь тільки донищує місто під час таких дійств... А попри те, щей розбиває вікна і грабує машини... Я втікаю з міста на такі "свята"... Це з гордістю сказано? Тоді "-"... Я таки сподіваюсь, що дійде й до розуму...
А чё львивяны? Перефразирую киноклассику: "Чистота в городе определяется не количеством выброшеных бутылок,а умением коммунальщиков эти бутылки и окурки вовремя прибрать". В Европах свинячат не меньше, но на следующее утро там всё убрано,как будто ничего и небыло.
пані, а ви гордитесь тим, що у вас нікудишня системи управління, що молодь заливає площу ринок тонами слини, що старше покоління дозволяє випорожнюватись своїм домашнім улюбленцям на бруківці 16ст, що півЛьвова не у світовій спадщині ЮНЕСКО, а у полоні райтерів з їх балонами? чим гордитись? історією, до якої ви не маєте жодного відношення?? львів'яни схожі на паразитів історії.
Шановний... якщо так варто висловлюватись... Я писала власне до того, що сьогоднішній нарід, з їх тусами і поведінкою, абсолютно не імпонують. А щодо Ваших закликань до історичних коренів і відношення становлення міста, то як і я, Ви не маєте жодного відношення. Тому... вважаю дану репліку недоречною. Щодо родини - це моя сімейна справа, а не наголос і визнання тепер, це внутрішнє і особисте, і не Вам в це лізти. Воно існує в кожному жителі міста, і не треба зневажати і принижувати інших за те, що їм хочеться бути значущими, це звичайне людське відчуття значущості, яке присутнє у жителях всіх міст, а не тільки Львова. Якщо ж у Вас ні, то це не наша проблема. Якщо по суті... То я взагалі проти всіх тих тусовок і багатолюдних діянь, але не проти дитячих свят, де наші любі дітки можуть показати себе в своєму ніжному віці у вміння малювати, бігати і скакати. Майбутнє міста - наші діти, а та молодь що зара - шлях до знищення, тим більше з таким песимістичним ставленням і хамством.
усі ці масовки є частиною благоустрою міста. усіх міст. не бачу сенсу відміняти їх. справа в тому, як ці заходи організовані
підтримую Іріску! один із тотих "днів міста" я була з подругою... компанію віднайти було не суждено, бо не працювали мобілки ні в кого.... ми з нею потрапили в таку катавасію в центрі, що нас в прямому значенні мало не вбив натовп, де більшість пяних, які спеціально робили "ефект доміно" - штовхали групу, яка падала на інших і так далі... ми дивились одна на одну як востаннє і думали як би врятуватись... тому як можна казати що то так і має бути???! я теж на такі дійства стараюсь бути десь подалі, навіть якщо святкую...
А я не розумію навіщо деякі "мамочки" беруть маленьких діток в колясках на такі "масові заходи". інколи бачиш, як вона рулить коляскою через натовп, поруч стрибають п*яні в зюзю неформали, а музика така голосна що мені (а не тій мамочці) стає страшно за ту дитинку. коли я ще вчилась в школі то любила ходити на концерти, але одного разу як була в такому натовпі, хтось пістив "хвилю" і всі почаль падати.А той кому це не сподобалось кинув пусту пивну пляшку орієнтовно в те місце де був любитель хвиль. далі була відповідь....на тому концерті мені пощастило, а комусь ні. після того випадку я стараюсь не стояти в середині натовпу бо не хочу випробовувати свою везучість. Нам ще вчитись і вчитись "культурно" проводити вільний час.
На площі ринок 9 числа з 10 до 18 буде ярмарок дитячих робіт . його проводитимусь благодійні нфонди і ГО щоб зібрати кошти для своїх підопічних діток, має бути цікаво
Такого "галімого" дня міста давненько не пам"ятаю!!! Такого "галімого" дня міста Львова та Івано-Франківська давненько не пам"ятаю!:agree::shy::no: Можливо криза і все таке..... Але це тупі відмазки![/COLOR][/B] Жодної нормальної групи!!! Куди подівся ТНМК, Тартак та Скрябін???ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
а я може цього дня зроблю хіба походи по ярмарках в центрі,а тоді можна і на кайзервальд махнути пікніком...провести спокійно,вдвох або в компанії...
традиційно планую прокинутись разом з Мертвим Півнем, та й джезові висупи навряд чи омину - так що побачимось
"Флюгери Львова" 1-3 травня 2009 р. http://lvivstory.com/festivals/flugery/ програми святкування власне Дня міста наразі не бачу, але Флюгери в принципі завжди були варті уваги. плюс однозначно - прокидання Півнів. або з Півнями - кому як пощастить
Шановний, пообережніше з лексиконом! Щоб не оф: уже енну кількість років на день міста нас немає в місті, зазвичай, виїжджаємо в гори. Не люблю масових "столпотворений" І цього разу не буде. Правда, гори тут ні до чого.