озвучка от Сербина!!! не смотря на трехэтажную матерщину все равно Сербин лучший из актеров новафилма. "дикий запад" в классическом понимании -- беззаконие, право сильного, жажда наживы, брутальность, секс, самосуд и просто убийства ни на что из обычных сериалов не похоже! http://novafilm.tv/show/deadwood/
12 серія першого сезону -- дуже добра серія, всього-на-всього два трупа а це незвично емоційно-добрий ел сверінджен філософськи споглядає, як танцює його офіціантка, в якої церебральний параліч а це закохана в нього шльондра тріксі, яка його зрадила у попередній серії %-)
Эх....где же старые добрые вестерны... Где добрые глаза Иствуда?... и хде, наконец, добрые, мудрые индейцы во главе Митичем?
Перший раз пробував дивитись минулого року, не пішло, так на першій серії і застряг та видалив перший сезон з компа. Два тижні тому, коли закінчився "Пуститися берега", я зробив другий підхід і він виявився успішним, далі пішло як по маслу, уже "розпечатав" третій сезон. Брутальний, жорстокий, суворий, цинічний, безкомпромісний, навіть брудний - це все про "Дедвуд". Я б не назвав це класичним вестерном, де є однозначні герої і однозначні покидьки, принаймні жоден із вестернів, які я бачив раніше, за своєю естетикою не схожі на "Дедвуд". Саме завдяки "Дедвуду" розумієш, чому американський Захід в ті часи називали "диким". Вбивства, кров, секс, матюки - ними просякнута кожна серія. Вбили улюбленого героя? Соплі жувати ніколи, вболівай за наступного Тож особливо вразливим дивитися не рекомендується. Поза тим - сюжетні інтриги, неперевершено натуралістична атмосфера "дикого заходу", першокласні актори і надзвичайно глибокі образи, створені ними - це все оцінять ті, хто таки подивиться серіал. Дивуюся, що досі його не бачив, першому сезону вже майже 10 років!