Де взяти моделей, або кого відчпокати на халяву)))

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Hyligan, 13 бер 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хочу потренуватись в портретній фотографії, постало просте, але каверзне питання....Де взяти моделей, бажано на халяву :dntknw:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви додумались таку тему назвати? Я думав Студєнт виповз зі своїми шимпанзячими потребами.

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здається мені, що на ЛФ - самі моделі, на будь-який смак.
    Гадаю, знайдуться бажаючі отримати на халяву майстерно виконані портфоліо.

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я тут не так хочу знайти моделей, як подумати гуртом над ідеями по їх пошуку. Їхати зараз до Львова накладно ...50 км. ям :mocking:

Хоча, якщо знайдуться бажаючі, то запишу на чергу)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви хуліган!

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Моделей, у яких це професія - на халяву думаю що ніде. Фотографуйте знайомих, недостатньо знайомих - знайомтесь з новими.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому в фотографів-початківців вважається що треба вчитися обовязково на моделях, бажано оголених?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Така і ціль не стоїть...Тим більше шо в провінції такі і не водяться. Знайомих не дуже зручно, тому що по перше виходить що мені їх потрібно просити, щоб їх же пофоткати і якщо борони боже шось не вийде то ше і кістки перемиють :mocking:

А практикуватись таки на комусь потрібно, при чому бажано на різних......Може групу в контакті спробувати?

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Може тому що це приємно :mocking: Нехай вас не вводить в оману слово "модель" під цим словом я маю на увазі не професійну модель, а всього навсього об'єкт для фотографування...Хоча бажано щоб обєкт був молодий і красивий..:)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю фотографія має бути красива.

Моделі на халяву:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну це вже якесь високе мистецтво, не зрозуміле широкому загалу, яж веду мову про стару добру портретну фотографію в стилі "Провінційний гламур"

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Це ваші фотки доречі? Бабулька дуже колоритно вийшла....Дивишся на неї і думаєш, яка вона була 50 років тому.....

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю блін, шо там незрозумілого, все ж он своє, під боком.

12. thinkers

thinkers Well-Known Member

Якщо маєте якусь кімнатку зі світлом, то друкуєте собі візитки, ходите по вулиці і роздаєте колоритним особам. Винагорода - диск з фотками нахаляву. Для демострації чистоти намірів дівчатам можна пропонувати прийти на фотосесію з хлопцем (бо мені чомусь здалося, що битих життям дідів вам не дуже хочеться фоткати). А якщо фоткати будете на вулиці, то краще взагалі не палитися. Виключили звук шторки і агонь))). Люди, коли не знають, що їх фоткають, набагато щиріше виглядають.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я Вам скажу по секрету , я хочу трішечки потренуватись фоткаючи на халяву і експериментуючи, щоб в майбутньому робити це вже за гроші....Наврят чи обєкти на ваших фото платоспроможні, та і окрасою портфоліо такі фото не стануть...

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Думав над тим, але кімнати наразі нема, і візитки зразу стрьомно.....Хочеться не самому ловити, а вибирати з тих хто звернувся сам..Хоча на майбутнє мабуть пробувати можна.
    Ну прикол в тому щоб робити не репортажну зйомку, а таки портретну, потренувати позування, бекраунди різні освітлення ітп....:mocking:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аааа, хочете стати весільним фотографом? Все ясно.

На дзеркалку зняти - ще й як стануть. Лиш давати оцінювати не обивателям, а фотохудожникам.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Борони Боже...Хочу фоткати жінок і природу...бо це найбільше люблю в житті, і хочу отримувати за це гонорар, бо фотографія заняття не дешеве, а купити за 10 000 грн. об'єктив і нічого на цьому не заробляти то якось непогосподарськи...

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Я вже мав час переконатись що то таки правда що фото робить не камера а фотограф...Одного обладнання мало для хороших фото...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Точнісінько мої думки :)... тільки років так 70 тому

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви телевізор купите, він вам окупиться? А смартфон окупиться?

18. avatarwin

Знайшла двох які дуже люблять фоткатися.

19. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

це точно
    і я от думаю, а на кой шукать моделей
    ідеш по вулиці і клацай тренуйся.....

20. Prosto Eva

Prosto Eva New Member

Щось мені здається що бажабчих нахаляву пофоткатись "моделей", знайдеться дуже багато, всі люблять гарні фото.
    Тому просто поставте по іншому питання, не "Де взяти моделей, бажано на халяву?", а "Хто бажає халявні фото?" - тоді і назбирається черга, а Ви вже і повибираєте собі з них "моделей"

а де твій аватар? :)