Де вигідно купувати косметику для барбершопа?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Majstruk, 2 бер 2020.

?

Ви працюєте барбером?

1. так

1 голосів
    100,0%
  2. ні

0 голосів
    0,0%
  1. Majstruk

Majstruk миється в бані

Гості форумчани, можливо хто з вас працює у барбершопі..адміністратором чи барбером, підкажіть у кого купляєте косметику для роботи? Цікавлять гулі для гоління, засоби після гоління,шампуні і т.д. Бажано зі знижками, в не просто в магазині.
    Буду вдячний за пораду

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Majstruk

Majstruk миється в бані

шкода, що серед нас нема барберів..або тих, хто може поділитися постачальником. Особисто мої пошуки постачальника зайняли вмене близько 5 тижнів. Писав багатьм магазинам, майже всі були згодні давати знижку, але мінімальне замовлення було зависоке. Можу порадити не соромитися і питати про додаткові умови... Деякі пішли на зустріч, хоча до цього умови були суворіші. Якщ хтось колись прочитає цей запис, можу порадити магазин zarva.com.ua де поставилися до мене з розумінням і надали знижку. Доречі хто лише починає роботу і має обмежений бюджет, раджу косметику для бороди beardans і для укладання brem. без зайвого пафосу ви отримаєте результат! Ну а я сподіваюся, барберів у нас побільшає у спілноті

4. Majstruk

Majstruk миється в бані

ще пораду маю...інстаграм приховує багато потачальників..якщо потрібен якийсь 1 бренд, то краще до імпортера пишіть, якщо треба усього потрору, то в магазин...ви і зекономите і купите по 1-2 банки. ососбисто мене це врятувало

а де твій аватар? :)