Де можна надійно залишити на кілька днів і ночей в центрі Львова або біля вокзалу автомобіль. Наперед всім дякую за пораду.
В самом центре по ул. Гнатюка (бывш. Горького) поворот от пр. Свободы по правую руку большие серые ворота. номер не помню. Дорого. Круглосуточно. ул. Короленка. Подешевле. По моему тоже круглосуточно. 10 мин от центра. ул. Тершаковцев (около церкви.) 10 мин от центра. На Цитаделе. Недорого, круглосуточно, 15 мин от центра. Около жд. Вокзала так же есть несколько стоянок, думаю там будет подешевле чем в центре.
На випадок ,коли на вказаних автостоянках не буде вільних місць або не схочуть розмовляти -поговоріть з охоронцями будь-якої найближчої установи з подвір"ям,яке охороняється...Мені наприклад найзручніше було залишати авто (район площі ГаланаПетрушевича) в дворі місцевого ЖЕКу...і надійно і дешевше ніж на стоянці- і поряд)))
На вул. Костя Левицького є парковка, з-заду Личаківської райадміністрації. Там ще є відділення Кредо Банку. Теж недалеко від центру
і точно біля готелю Гетьман на Володимира Великого (хоча то від вокзалу хвилин 15 їзди, тому назвати гордо "біля вокзалу тяжко" в центрі ще класно машину лишати на узбіччі вулиць лишати (ввечері місце знайти не тяжко - так робить один нащ знайомий киянин), але він шукає специфічно місце - так, щоб навпроти був банкомат (в більшості коло банкоматів є камери)
На Петрушевича хороша стоянка. Дорого троха але надійно. Слідкують за паркуванням кожної машини. І за виїздом. Щоб нікому нічого не подряпали. Присутнє відеоспостереження.
Перепрошую- і що то б йому (у випадку "не доведи Господи") дало? Хіба-можливість помахати ручкою на прощання своєму стальному конику або наприклад,магнітолі з авто...Я дуже далекий від думки ,що у Львові,як у глухому селі,подивившись відеозапис,можна сказати про розшукувану особу "Тю! та то ж Гальчин Степан з сусіднього села що його мати була за кривим Васьком заміжем!" Стоянка є стоянка...З стоянок теж крадуть,але можна хоч сторожу пику натовкти)))) По сабжу: я залишав авто на досить пристойній і недорогій стоянці біля стадіону "Україна"...Але зразу кажу,то було досить давно,тому чи є вона зараз -не впевнений
Ну стадіон не зовсім той описаний критерій Ближче буде Ярослава Мудрого-Олени Степанівни. Там є територія де на ніч пускають авто. Можливо під готель під'їхати (той же Дністер), правда не знаю чи без поселення візьмуть на стоянку авто. Нижче описували на Гнатюка, теж суперовий варіант, правда в звя'зку з забудовою її мали закрити, тому невідомо чи вона там ще існує. В іншу сторону правда, але... біля левандівського моста є три стоянки. Від вокзалу недалеко (10 хв пішки, 3 хв їхати) і з центру легко добиратись
Ще є стоянка для вантажних і легкових машин за адресою Львів вул. Жовківська, це також 10хв від центру. Деталі можна взнати в ПП
Всем привет. Собираюсь посетить Львов в качестве туриста на авто. Подскажите пожалуйста где в центре есть бесплатные и платные парковки, на которых можно утром оставить машину, а днём/вечером - забрать. Не обязательно в самом центре, но желательно поближе и чтобы парковка (или обочина, на которой можно припарковаться) была более менее просторной. Проблема в том, что отель далековато от центра и хочется хоть часть пути проделать на авто, а дальше уже гулять пешком. Якщо потрібно, можу перейти на українську. Дякую за відповіді.