Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? Але,маркер для дисків досить непогано тримається.Я взагалі люблю боді-атр.Ми колись в таборі таким страждали.Я всі свої ручки списала-зате,всі були щасливі і довольні
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? можна зробити,але ще й малювати прийдеться навчитися
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? так розкажіть детальніше: як це можна зробити?!!..... я точно спробую таке зробити.....
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? Я собі ще в сьомому класі зробив, тішуся що вже майже не видно, а наклейки тату продаються майже у всіх супермаркетах, кидаєш 50 центів у автомат і тягнеш, потім тільки приклав на те місце яке вимріяв, накрив мокрою салфеткою, прижав на 30 сек. і тату готове (тиждень буде триматися, якщо не мити ). Приятель зробив собі років 5 тому дракона на плечі, вже поновляв, зараз виглядає як розмазана кольрова пляма. Але це дурниця, дозволили малому зробити тату, лев на плечі також (малий лев за гороскопом), на мою думку в 14 років занадто...
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? собі, собі..... в дружини своя голова на плечах, якщо захоче - най робить....
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? То цей приятель ,що 5 років терпів і не мився?Купіть, як справжній друг ,йому нову наклейку -хай вже того п"ятирічного дракона змиє і не ходить з тою плямою.Думаю він буде задоволений-заодно помиється
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? Нє, не зрорзуміє..., проблеми з водою на Сихові я вирішувати бажання не маю.
Відповідь: Де у Львові можна зробити тимчасове тату? ну то на Сихові проблем не вирішуйте ,а запросіть до себе в гості та й нехай вже бідолашний помиється Думаю ,що в Вас проблем з водою немає
Тату Всім привіт. Цікавить мене одне питання, де у Львові мона зробити татуювання? Якщо можна то дайте силочку, десь почитати, також цікавлять ціни. Дякую.