Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? В першу чергу поцікавтеся в самих китайців - студентів або продавців на ринках. Чи є у Львові китайці ?
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? ....та.. все кинув і пішов шукати...йдеться про звичайнісінький банк ...спробував зайти в Укрексімбанк шо навпроти Міцкевича...то там касирша з відкритим ротом дивилась на зображення Мао ...
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? Тож я й пропонував довідатися у китайців про БАНК ! Або в турфірмі, яка займається Китаєм.
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? Я бы, наверное, тоже бы рот открыл. А вы где их взяли? Большая сумма, что менять необходимо? Или просто над кассиршами прикалываетесь?
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? Зайдіть на Коперніка 4 - відділення Нацбанку. Якщо там не поміняєте, то скажуть де можна поміняти.
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? ...фігня вийшла із нацбанком на Коперніка...вони з фіз. особами не працюють...обміняв знайомому який їхав в Китай....він мені чуть руку не цілував від вдячності...конєц:agree:
Відповідь: Де у Львові можна обміняти китайські юані??? цікаво чого він мав тобі руки цілувати - в Китаї не вистачає національної валюти?... привіт від Олега Павловича!!!