Де у Львові можна купити в кредит Ланос? Самі місця я ніби знаю, але може в кого вже є досвід і порадить де кращі умови кредиту, де кращий гарантійний сервіс і т.п.
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? А що кредит хіба не банк надає,якщо так ,то яка різниця хто продає,важливо який банк Ви оберете.
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? А чому ланос? До речі подивіться на умови кредиту в доларах в ощадбанку!
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Альтернативою Ланоса може бути Дачія, але це вже шо кому. В Електрон банку ставка 11,99% в рік. + 30-50грн. /міс за обслуговування і без всяких підводних каменів
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? В Надрах сказали, що дають під 11,5%+0.015% одноразово за відкриття кредиту. Але чув, що там можуть потім додаткові виплати вимагати
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Я власне Дачію і мала на увазі! Почитайте відгуки власників Ланоса і Дачій, є дуже гарні порівняння (на інших форумах). В ощадбанку 11,5 + 18 грн за обслуговування!
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Не дивно, що Мих про Дачію згадав Рено як не як... з ізюмінкою... В кредит брати трохи не вигідно, звичайно що краще налом. Я свого катерпілєра купував на Галичина-авто - вул. Городоцька 282. На той час вони надавали кращі у регіоні умови по придбанню авто.
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? А які враження від їхнього сервісу? Особливо цікавить гарантійний Бо ціни і так у всіх одинакові, а банку всерівно де брати будеш.
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Сервіс більш-менш, хоча я зараз до них на ТО не їжджу - маю по знайомству більш вигідні умови
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Гарантію виконують, але це не показник, бо у мене є підхід, тому проблем і нема: кривляться, але роблять. З другої сторони хвоста сервісникам завжди можна накрутити. Наприклад подзвонити на гарячу лінію в Рено. Дієво. Що до одинакових цін.... не був би таким категоричним
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? БМВ розшифровується як - Будеш Мав Витрати ІМХО кращої машини ніж бумер немае, по висновкам кєрованості, заточеності під водія, якості двигуна і зовнішнього вигляду (особисте враження), проте мавши 2 бумера б/у, які крім насолоди від водіння привносили у сімейне життя і побут також суттєві витрати, зробив вибір у сторону якості/ціни і обрав нульовий ланос Буду мав купу грошей, куплю собі БМВ 525, і всі дівчата будуть мої! :D
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Идеальный муж - это мужчина, который не изменяет, не курит, не пьёт и... не существует
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Купити можна в будь якому салоні. А що торкається кредиту є одна фірма яка допомагає в його оформленні пошуку максимально вигідного салону БЕЗПЛАТНО!!! якщо треба дам телефон їхнього менеджера 80973152342
Відповідь: Де у Львові можна купити Ланос? Найкращі умови кредиту в Україні на авто дає Ощадбанк.. Тільки там ще потрібно як слід повозитися - бюрократія!) Там коефіцієнт подорожчання авто виходить найменший... Я сам збираюсь брати ланос у неділю їду на Городоцьку в Галичину авто.. Беру там, бо на їх сервісі працює знайомий..