Потрібен рівний кусок труби для глушника. Діаметр 55-60 мм, довжина до метра. Може воно і смішно комусь, але виявилося справжньою проблемою. На базарі "Торпедо" нема, на кривчицькому авторинку і на Перфецького знайшов в торговців глушниками, але бери мінімум 2-метрову трубу. А нафіга мені 2 метри, якщо треба в три рази менше. В зварювальників питав, на шротах питав, був навіть на Навроцького на металобазі, але там труби з грубого металу, не підходять... Що порадите? Може комусь ше треба такої труби, то давайте купимо два метра і подерибаним
Ну ще на Зеленій можна було на автобазарі. Там часом мотлоху більше ніж на інших Колись в мене в задньому баняку вигоріла труба. Маючи досвід купівлі глушників на базарі (в т.ч. так званих з нержавійки і супер-пуперових), які всеодно не витримували довго, я розрізав "баняк", вварив туди товстостінну трубу , насверлив в ній дирок і чистий спокій
На Зеленій теж був, потрібної мені труби там нема. Мені треба не баняк, а саме нормальний рівний кусок труби від гофри до другого баняка. До мене умільці наколхозили там такого, що не описати...