Де що вигідніше купувати?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Зорянівонька, 17 лют 2008.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Всі використовують побутову техніку.
    Давайте ділитися досвідом, яку, де за якою ціною можна купити.
    Недавно купила порохотях в Ельдорадо, за акційною ціною. Потім в іншому магазині знайшла дешевший на 120 грн.:ireful1:
    Зараз хочу купити холодильник, плитку, і не хочу переплачувати... Може в нас є якісь дешевші магазини чи якісь гуртовні???

Ще один приклад. Чоловічі костюми. На Південному нормальний костюм менше ніж за 500 грн вазко знайти. А я знайшла магазин львівської фабрики, де костюми ХОРОШОЇ якості від 100 !!! гривень.

Тож давайте ділитися такими місцями і не переплачувати.

• Подобається Подобається x 12
  2. галичанка

галичанка New Member

Відповідь: Де що вигідніше купувати?

Найдешевше купувати в інтернет-магазинах, ціна може бути навіть на півтисячі меншою, ніж в звичайних магазинах чи супермаркетах! Я так купувала фотоапарат 1,5 роки тому, порохотяг десь 3 роки тому. Перед тим можна подивитись обрану модель в магазинах.

На жаль, львівські інтернет-магазини ще не так активно розвинуті, як київські, і ціни в них вищі від столичних... Якщо купувати в київських інтернет-магазинах, треба враховувати вартість доставки. Але часом навіть із доставкою значно вигідніше купувати, ніж в наших магазинах.

3. Кася

Кася Well-Known Member

діліться адресою!!!
    а щодо побутової техніки...знаю одну фірму,у них дещо дешевше ніж в супермаркетах.Точної адреси не пам`ятаю,можу описати.Є в будинку десь метрів за 20 від порохової вежі.Там ще якась католицька організація є.

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Так, але в інтернет-магазинах нема гарантії і не можна повернути в разі чого... Чи я помиляюсь?

Ото розумна - не написала:)
    Точної адреси не знаю, але подивлюсь і напишу. Це на бічній Шпитальної, як йти на Краківський. Совковий магазин, але я людблю львівське пошиття. Навіть за плащами їжджу на Промислову - там є магазин-склад "Маяка", теж можна дешевше купити.

• Подобається Подобається x 1
  5. галичанка

галичанка New Member

Дають гарантію виробника. А на рахунок повернення, треба дізнатись в інтернет-магазині.

6. sselev

sselev Well-Known Member

Часом навіть гуртова ціна того ж фотоапарату у Львові може бути більша ніж роздрібна в Києві. Але не кожна людина осмілиться вносити передоплату і лише після цього одержати товар.
    Коли я купував свій Sony Ericsson K800i - у Львові брав по гуртовій ціні 290 паперів, в той час як у столичних інет-магазинах можна бачив ціни 272-275, імовірніше за все це був "сірий" товар, тобто неофіційно ввезений. Такий товар нічим не гірший, єдине авторизовані сервісні центри виробника відмовлять у обслуговуванні - доведеться звертатись в гарантійний відділ фірми-продавця.

На рахунок гарантії на товар, проданий в інет-магазині.
    Треба питатись в продавця адресу сервісного центру і вимагати документ який засвідчує дату придбання товару (гарантійний талон і/або чек). Відносно повернення товару: така процедура описана у Законі про захист прав споживачів.

Щодо недорозвиненості львівських інет-магазинів: задайтесь питанням як багато ви маєте знайомих людей хто готовий робити замовлення товару через інет.

PS. Я займаюсь продажем техніки через інет :)

7. галичанка

галичанка New Member

Інтернет-магазини, в яких ми купували техніку, не вимагали передоплати!
    Ми платили готівкою, і тільки після того, як отримали товар, перевірили, чи все на місці, чи все справне! Доставка була кур'єром.

Додано через 2 хвилини
    Можна детальніше про це: який інтернет-магазин, асортимент :)

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

За останній час купував мікрохвильовку, газову плиту та порохотях - все в Бомбі. Чому саме там? Коли шукав мікрохвильовку, то досить багато магазинів об"їздив, вивчав ринок бо уявлення не мав що і за якими цінами продається. По-перше, у Бомбі я знайшов пічку потрібного мені кольору за прийнятну ціну :) По-друге, в сусідньому магазині (здається Ельдорадо чи Фокстрот за метрів 500) цілком аналогічна пічка продавалася на 140 грн дорожче. Відтак, я зробив для себе висновок, що у Бомбі ціни найдешевші :) Тому подальші покупки роблю саме там, не витрачаючи перед тим часу і бензину на дослідження ринку. Може я і помиляюся, але душа спокійна :)

• Подобається Подобається x 2
  9. sselev

sselev Well-Known Member

В межах міста то зрозуміло, що передоплата не потрібна. А якщо замовляти з Києва, а представника у Львові нема - без передоплати ніхто товар не відправить (мені так здається).

Інтернет-магазин "Фото-Старт", www.photo-start.com.ua

10. галичанка

галичанка New Member

Замовляла з Києва техніку і передоплати ніхто не вимагав :)

Додано через 2 хвилини
    Дякую за інформацію!

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Якщо купляти холодильник, плитку чи мікрохвильовку, то найдешевше в Новояворівську в "Галичині". В "Метро" були акційні ціни на холодильники, а в Новояворівську такий самий холодильник коштував на 480 грн дешевше! Правда, це було півроку тому. Та, думаю, що там все одно не дуже ціни змінилися.

• Подобається Подобається x 3
  12. sselev

sselev Well-Known Member

Як відбувалась процедура купівлі?

13. syavych

syavych копач

+1. Ще там файне і дешеве взуття. Але тєжко з великим товаром (типу холодильників) - доставка потягне на різницю в ціні.

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, але якщо жити близько, то там добре купувати. В них є безкоштовна доставка, але не знаю, на які відстані.
    Ще напишу про дитяче харчування. Найдешевше донедавна було на Інтермаркеті на Городоцькій навпроти Метро. А в Метро воно досить дорожче.

15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Недавно помітила таку фігню - купляли порошок, у метро він коштував 48 грн, а в арсені 61 :ireful1:

16. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

На захист Арсену :) Метро- це гуртівня, Арсен - супермаркет, звідти і різниця.

Відносно техніки - на Пулюя колись була квартира, де хлопці займались технікою, певно "контабасом", знайомі купували, були задоволені. На жаль, контактів не знаю.

17. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А мені розказували шо десь біля Політеху...

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

в мене десь телефон є, то ПП Бурда, думаю гугл знає.
    У них на добрих 10 % все дешевше було...

19. галичанка

галичанка New Member

Замовляла в інтернет-магазині, уточнювала інформацію, яка мене цікавила по телефону, далі кур'єр подзвонив до мене, доставив товар, після перевірки товару заплатила готівкою.

20. sselev

sselev Well-Known Member

Це у львівських чи київських інет-магазинах?

а де твій аватар? :)