Де пропало ТРК Люкс

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем RybaKotyk, 19 січ 2009.

1. RybaKotyk

RybaKotyk Member

Після нового року на Новому каналі не було жодного випуску Наш репортер. Їх закрили чи вони ще не повернулися з канікул? А може вони переїхали на інший канал???:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, в мене те саме питання виникло.
    Може, Садовий перестав спонсорувати?
    Перед Новим роком я пожартувала, що вони, певно, зроблять новорічне привітання Садового. І десь майже так і вийшло. Ми довго з того жартували. Невже за те, що ведучий сказав, що "привітання то банально" Садовий їх прикрив? о_О

• Подобається Подобається x 2
  3. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

криза - я чув їх за власний рахунок у відпутки відправили на місяць. журналістській братії зараз в Україні дуже не легко. дуже.

• Подобається Подобається x 8
  4. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ну і добре, що нема. Бо мені ті вічні вихвалювання Садового просто надоїли. Обов`язково в кодному випуску повинно бути згадано про найкращого в світі мера. Такого с...колизства у Львові серед ЗМІ демонстрував хіба Високий Замок.
    Принаймні наскільки я за цим всім слідкував...

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Когда последний раз ездил в город Львов, то со мной в купе ехал парень, который играет в группе "царские зайцы". Есть ТАКАЯ группа во Львове?
    Пацана зовут Тарас.

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

загалом "24 канал" то і є ТРК "Люкс", там навіть рубрика "Львів" дублювалася із новинами, що були у "Репортері"

7. mavka

mavka Well-Known Member

без тої програми Наш Репортер сумніваюсь, що Ви його знайдете..
    а що, багато він Вам в преф програв ? :)

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

так нє царскіє, а "королівські зайці". Була така група років 5 тому. Тепер їхня лідерка виступає як "Максіма". Але чи група та сама залишилася... Не знаю

• Подобається Подобається x 3
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Не очень.
    Баксов 500.

10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Гм, ви нічого не плутаєте?
    Лідерка королівських зайців - Леся Герасимчук.
    А Максіма - то точно не вона, то тьотінька з Гавайських гітар

11. mavka

mavka Well-Known Member

зізнавайтесь, Полковнику..... то був Тарас чи Тарасівна з гавайською гітарою ? :))

12. Полковник

Полковник миється в бані

Всяко было...
    Была и Тарасивна...
    НО бабло Я у Тараса выиграл.
    ЭТО точно!

• Подобається Подобається x 1
  13. VERBA

VERBA Member

не пропаде

садовий кращий чим його попередники.зробив для громади добра більше.попередники від заздрості підклали йому багато мін заповільненої дії і море лайна для розгрібання.а трк не пропаде там дуже талановиті люди працюють.зараз всім важко та й раніше нам пересічним громадянам легко не було.спасіння потопаючого справа рук самого потопаючого.це ж класика.не купляйтесь на дешеву журналістську джинсу.в наш час практично всі журналюги протитутки і на це нема ради.продаються і вчителі і медики і дупутати:):)нене

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

В Садового на люксі хороші люди працюють??? Хто? чи не Параска Дворянин?

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я чомусь зраділа, коли назву теми побачила
    алергія на Люкс, навіть радіо так спохабили, а було воно за часів моєї юності the best, ех

16. Liliyah Romanova

А ми просто то фільтрували. Я вже написала про жарти щодо "новорічного привітання мера Садового". :)))
    Дізнаватися львівські новини було дуже приємно...
    Ой, вмираю зі сміху...
    Гривул, +100! :haha:
    Там, що не диктор - то цеглина... А інтонації в них такі, що ми вічно сміхом заливаємося. Як то можна так говорити?
    А те, як вони ходять постійно. Спитала у травні чи червні в Сергія Барашевського про це, а він мені: "так цікавіше". Я то весь час мусіла повторювати чоловікові на "о, і знову перейшлася/шовся". :)))
    А спортивний коментатор Ростик (забула прізвище). Це взагалі такий кадр! Не розповідає новини, а танцює на стільці...
    Поверніть "наш репортер", він нам життя продовжував!!!

• Подобається Подобається x 8
  17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мантри такі? Як часто їх повторюєте?

18. daylight

daylight New Member

Насцільки я знаю його реорганізували... тільки от в що, поки що не ясно.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ростика не обіжайте, бо то мій знайомий... правда він троха дєльний і зазнайкуватий...:sad: але всьоравно не обіжайте:)))

20. Liliyah Romanova

Та ви що? Ми тільки його спортивні коментарі й дивилися. Інший хлопака нуднуватий був. До речі, мій чоловік казав, що Параска явно в Ростика закохана. :))) Вона там такі коментарі часом відпускала, то було щось з чимось! "А Ростик не їсть, не п'є, бо постійно готує спортивні новини". :crazy:
    Єдиний мінус - він іноді в светрах провадив спортивні новини. Недолуго якось то виглядало. У сорочках краще набагато.
    О, здається згадала. Ростик Подолець?

а де твій аватар? :)