Де пройти МРТ обстеження у Львові??

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем irina2009, 9 гру 2009.

1. irina2009

irina2009 New Member

Де можна пройти МРТ обстеження у Львові??
    о_Оо_О
    рятуйте дівчину, дуже потрібно знати;)

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Обласна лікарня, та шо біля Личаківського кладовища. Принаймні там направляють на МРТ - корпусом нище.
    Теоретично МРТ вони отримали як гуманітарку ... але тре готуватися платити шоб попасти в чергу, шоб просканували ...

3. Андрійович

Андрійович миється в бані

Наскільки знаю в Чорнобильській теж. Коштує дорого - коло 700 грн. - але без черги. Потрібне скерування лікаря.

Останнє редагування: 10 гру 2009
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми робили в Залізнисній лікарні...
    Правда,дорого..десь до 800 гривень.
    Скерування,звичайно.
    І,в нашому випадку,потрібно було домовлятись окремо з анастезіологом.
    Ми попросили Пайкуша з Дністровської.

• Подобається Подобається x 2
  5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

700-800 грн ще не дорого то ціни дворічної давності, може ще не мінялись?..

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На Огієнка...

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте у військовому госпіталі (якщо без того не можна). Дорожче не буде, а спеціалісти висококласні. І обладнання саме нове у Льврві (на скільки я знаю).

8. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

МРТ якої частини ??? КТ чи таки МРТ
    Можна на Дністровській в консультативній поліклініці, можна на Гашека в онкоцентрі

Лікар взагалі мав дати скерування куди їти бо одного МРТ мало треба щоб потім хтось подивився результати і зробив висновки

9. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

. Вибачте, що порушив таку давно закинуту тему, щукав шось в неті, набрів на наш форум. Питання наступне:
    А в чому саме їх відмінність. У ціні? Бо Топольна у всю волає,що в них новий КТ. Томографію сам особисто робив колись давно в Медінституті( не сподобалось, не кожен нейрохірург ше тоді знав, що з тим до кінця робить )))) )

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я последний раз делал на Днестровской.
    Можно также в диагностическом центре на Огиенка.
    А вот этого не понимаю, что за истерические настроения?:dntknw:
    Ничего в этом особо страшного нет.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ніколи не думав, що у нас стільки МРТ у Львові. Знаю, що обласна, знаю, залізнична лікарня на Огієнка-штрассе, а де більше є?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

На Дністровській знедавна є...
    Хочем весною малу завезти.
    Але тре нам дві зробити:звичайну і тоту,доплєровську,на судини.

13. thinkers

thinkers Well-Known Member

МРТ насправді небагато. Просто, чомусь, у нас будь-який томограф (комп"ютерний, позитронно-емісійний , магнітно-резонансний) називають МРТ. Підозрюю, більшість з вище перелічених звичайні КТ

• Подобається Подобається x 2
  14. Kats

Kats Романтик

Медичний центр Св. Параскеви... в районі "рогатки"... без скерування.. правда платно...

15. sigoris

sigoris Well-Known Member

Вітаю вас шановні форумчани...прочитав на фейсбуці цю інформацію, вибачайте якщо щось зробив не так...Анатолий Матвийчук
    Почитайте, це серйозно... Кожна людина в своему житті інколи балансує над прірвою. Ви в цю мить можете опинитись поруч - і стати Ангелом-охронцем...
    Очень Важно
    Во время пикника девушка споткнулась и упала. Ей предложили вызвать скорую помощь, но она заверила всех, что всё в порядке и что она споткнулась о камень всего лишь из-за новых туфель. Так как она выглядела немного бледной и дрожащей, ей помогли отряхну...ться и принесли ей тарелку с едой. Остаток дня Инга провела весело и непринуждённо. Позже супруг той девушки позвонил всем и сообщил, что его жену увезли в больницу. В 23:00 она скончалась. На пикнике с ней случился инсульт (острое нарушение мозгового кровообращения – перев.). Если бы её друзья знали, как выглядят признаки инсульта, она могла бы сегодня жить. Некоторые люди умирают не сразу. Часто они оказываются в ситуации, в которой им длительное время ещё можно помочь. У вас займёт всего одну минуту прочесть следующее ... Нейрохирурги говорят, что если они в течении 3 часов успевают к жертве инсульта, то последствия приступа могут быть устранены. Трюк состоит в том, чтобы распознать и диагностицировать инсульт и приступить к лечению в первые 3 часа – что, конечно, не просто. Распознай инсульт: Существуют 4 шага к распознанию инсульта. - попроси человека улыбнуться (он не сможет этого сделать) - попроси сказать простое предложение (напр. «Сегодня хорошая погода») - попроси поднять обе руки (не сможет или только частично сможет поднять) - попроси высунуть язык (если язык искривлён, повёрнут – это тоже признак) Если проблемы возникнут даже с одним из этих заданий – звони в неотложку и описывай симптомы по телефону. Один кардиолог сказал, что, разослав это сообщение как минимум 10 адресатам, можно быть уверенным, что чья-нибудь жизнь – может быть и наша – будет спасена. Мы шлём каждый день столько «мусора» по свету, что может стоит разок пустить по проводам действительно что-то полезное и нужное.Елена Шпортко

• Подобається Подобається x 3
  16. Galya Zastavna

Galya Zastavna New Member

В ЧОРНОБИЛЬСЬКУ ЙТИ НЕ РАДЖУ. МЕНІ ПО ТЕЛЕФОНУ СКАЗАЛИ ОДНУ ЦІНУ А НА МІСЦІ ВЗЯЛИ НА 350 ГРН. БІЛЬШЕ( ТОБТО 1000 ГРН.) . ВІДНОШЕННЯ УЖАСНЕ :facepalm: НА ЗВИЧАЙНІ ЗАПИТАННЯ МЕДСЕСТРА СКАЗАЛА АБО РОБІТЬ МРТ АБО ЙДІТЬ ДОДОМУ. А ТЕ ШО Я БУЛА ТРОХИ СХВИЛЬОВАНА БО ЦЕ Ж ВСЕТАКИ НЕ КОЖЕН ДЕНЬ Я ТАКЕ ОБСТЕЖЕННЯ РОБЛЮ ТО МЕДСЕСТРА СКАЗАЛА ШО МОЖЕ ВАМ КРАЩЕ ДО ПСИХОЛОГА СХОДИТИ....ЗА ТАКІ ГРОШІ ЦЕ ЖАХ:facepalm: НІКОМУ НЕ РАДЖУ. ЄДИНИЙ ПЛЮС ШО В НИХ МРТ ВІДКРИТЕ...

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

18. randylv

randylv Well-Known Member

Кілька років тому матері робили МРТ хребта в діагностичному центрі львівської залізниці (на Огієнка). Апарат новий, лікуючий лікар був задоволений якістю обстеження. МРТ - платне, здається в р-ні 800 грн, але там залежить що саме перевіряють. Вибачте, не пригадую чи було скерування лікаря, чи прямо там записувались.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Я роблю МРТ на Огієнка , ціна залежить від того, що обстежують. Томограма голови 700грн. Скерування не потрібне, запис потрібен.

20. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

На Огієнка. Десь в районі 1000 грн (залежить від частини тіла)

а де твій аватар? :)