Де придбати живу сосну?

Тема у розділі 'Справи домашні', створена користувачем algiki, 24 гру 2012.

1. algiki

algiki New Member

Шановні форумчані, підкажіть будь ласка де у Львові можна придбати живу сосну? Саме сосну (з великими гілками), а не ялинку. Сьогодні об’їздив пів міста від привокзального ринку до чорновола, ні де немає сосен, тільки ялинки. Буду дуже вдячний за пораду!

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Давайте мінятись! У нас ніде не знайдеш ялинку. одні сосни:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

сокирку і на Яворівщину...

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

підвезете?

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гг, започаткуємо форумні обміни (як на ДП)?;):)))
    На Шуварі верхньому продають багато хвойних зараз (але як істинна блондинка не скажу вам, чи то сосни, чи то ялинки:crazy:)

5. algiki

algiki New Member

Ох, я б залюбки :)

Дуже дякую, на днях заїду на Шувар подивлюсь.
    Мені підказують, що у Львові заборонено вирубувати сосни і тому їх тут легально достати неймовірно. Хоча сьогодні на привокзальному ринку не побачив жодної ялинки з чипом, але побачив ментів, котрі підбігали до продавців и збирали "комісію", тому мені вже байдуже на скільки сосна буде "легальною".

6. iso

iso Well-Known Member

Можна і в Рудно. (Там якраз в бюджеті коштів бракує):mocking:

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Далеко вы. У меня на даче этого добра на участке штук 15, только тень летом лишнюю создают. Только сами рубите, я не умею.

• Подобається Подобається x 3
  8. Alias

А у нас сосни продаються майже всі з чіпами.У цьому році навіть не дуже й дорого. Під два метра гарненьку сосну можна купити за 120 грн.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А можна не рубить, а напроситься к Вам на дачу на НГ? А елочки украсить светом...

• Подобається Подобається x 2
  10. NorthWind

Можно, только там снегу почти метр, а до магазина километр...:)

11. VasMT

Фигня. Я помню зиму в Карелии, в Сортавале. Таких положительных эмоций я не испытывал больше никогда. Ладога - огромное ледяное поле, снегу - выше крыши, мороз - ниже двадцати, и "слабые низовые метели", как называло местное радио эту пургу, когда снег летит горизонтально, а идти против ветра невозможно... И вокруг девственная природа!!!

12. NorthWind

Больше снега, чем в Карелии, я сам нигде не видел. Торчащие из-под снега крыши домов, люди, передвигающиеся по снежным окопам. Только Ладога гладкой не бывает, торосы ледяные. И ветра такие пронзительные, что против шагу не ступить. Суровые, но прекрасные места. Совсем недавно был в Сортавале. Сейчас туда поезд из Питера через день ходит, можно на маршрутке, но дороги там как на Кавказе, слабонервные не выдерживают. Эх, зачем вспомнили? Хочу туда...

13. algiki

algiki New Member

Ого, как от сосен плавненько перешли к Карелии!!! В общем понял, что во Львове сосну не достать, нужно ехать либо по селам и самому спиливать, либо в Питер и покупать там :)

14. iso

iso Well-Known Member

15. VasMT

Ставлю майже кожного року. Достатньо один раз спробувати це чудо і всякі одноденні смереки та стерильні ялиці назавжди відійдуть в минуле. Тільки сосна!
    Довший час ставлю не саме дерево, а дві-три великі гілки, звязані між собою у вигляді дерева. І економія і захист природи.

16. Alias

А я сьогодні бачила у нас продавали ялинки. Навіть купити хотіла. Нічогенька така 50 - 60 грн. Але не купила...тепер жалкую.
    Хоча сосна звичайно вигідніша.Стоїть довго, пахне гарно, пухнаста і глки не сипляться через три дні.
    Цього року щось ціна дуже впала на сосни і ялинки.Більше 100 грн. не бачила.

17. Alias

У нас сьогодні ціни на ялинки збільшились майже вдвічі:sad:
    Вчора майже 2м красуню продавали не більше 100 грн. Сьогодні вже така 180.
    Треба мабуть збирати гроші на штучну....

18. ruslandidukh

ruslandidukh New Member

В Підбірцях продають живі в вазонах,розміри на скільки я знаю різні,я коли в Польщі працював вони в нас завантажувались

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

В лісі :mocking:

20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

не стримався

а де твій аватар? :)