Шановні форумчані, підкажіть будь ласка де у Львові можна придбати живу сосну? Саме сосну (з великими гілками), а не ялинку. Сьогодні об’їздив пів міста від привокзального ринку до чорновола, ні де немає сосен, тільки ялинки. Буду дуже вдячний за пораду!
сокирку і на Яворівщину... ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ---------- підвезете?
Гг, започаткуємо форумні обміни (як на ДП)? На Шуварі верхньому продають багато хвойних зараз (але як істинна блондинка не скажу вам, чи то сосни, чи то ялинки)
Ох, я б залюбки Дуже дякую, на днях заїду на Шувар подивлюсь. Мені підказують, що у Львові заборонено вирубувати сосни і тому їх тут легально достати неймовірно. Хоча сьогодні на привокзальному ринку не побачив жодної ялинки з чипом, але побачив ментів, котрі підбігали до продавців и збирали "комісію", тому мені вже байдуже на скільки сосна буде "легальною".
Далеко вы. У меня на даче этого добра на участке штук 15, только тень летом лишнюю создают. Только сами рубите, я не умею.
А у нас сосни продаються майже всі з чіпами.У цьому році навіть не дуже й дорого. Під два метра гарненьку сосну можна купити за 120 грн.
Фигня. Я помню зиму в Карелии, в Сортавале. Таких положительных эмоций я не испытывал больше никогда. Ладога - огромное ледяное поле, снегу - выше крыши, мороз - ниже двадцати, и "слабые низовые метели", как называло местное радио эту пургу, когда снег летит горизонтально, а идти против ветра невозможно... И вокруг девственная природа!!!
Больше снега, чем в Карелии, я сам нигде не видел. Торчащие из-под снега крыши домов, люди, передвигающиеся по снежным окопам. Только Ладога гладкой не бывает, торосы ледяные. И ветра такие пронзительные, что против шагу не ступить. Суровые, но прекрасные места. Совсем недавно был в Сортавале. Сейчас туда поезд из Питера через день ходит, можно на маршрутке, но дороги там как на Кавказе, слабонервные не выдерживают. Эх, зачем вспомнили? Хочу туда...
Ого, как от сосен плавненько перешли к Карелии!!! В общем понял, что во Львове сосну не достать, нужно ехать либо по селам и самому спиливать, либо в Питер и покупать там
Не у Львівській традиції ставити сосну. Або ялиця, або в гіршому випадку - смерека. А вже який попит - така й пропозиція. але сокиру купити у Львові - це запросто
Ставлю майже кожного року. Достатньо один раз спробувати це чудо і всякі одноденні смереки та стерильні ялиці назавжди відійдуть в минуле. Тільки сосна! Довший час ставлю не саме дерево, а дві-три великі гілки, звязані між собою у вигляді дерева. І економія і захист природи.
А я сьогодні бачила у нас продавали ялинки. Навіть купити хотіла. Нічогенька така 50 - 60 грн. Але не купила...тепер жалкую. Хоча сосна звичайно вигідніша.Стоїть довго, пахне гарно, пухнаста і глки не сипляться через три дні. Цього року щось ціна дуже впала на сосни і ялинки.Більше 100 грн. не бачила.
У нас сьогодні ціни на ялинки збільшились майже вдвічі Вчора майже 2м красуню продавали не більше 100 грн. Сьогодні вже така 180. Треба мабуть збирати гроші на штучну....
В Підбірцях продають живі в вазонах,розміри на скільки я знаю різні,я коли в Польщі працював вони в нас завантажувались
не стримався собрался заяц на новый год елку купить. Пошел на базар, а там стоит волк и продает елки!!!!!! Заяц говорит: Волк дай елку, на новый год надо!!! Волк отвечает зайцу: Ёлок нет, бери березу!!!!!!!!!!!! Заяц офигивающем голосом: Серый ты че здурел, какая береза, новый год ведь?????????? Волк: Бери березу! Заяц обиженно: Ну дай хоть сосну? Волк: Сосни, но бери березу! ответить