Де придбати щеплення від грипу ?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mylnyk, 31 жов 2014.

1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Де у Львові в аптеці можна придбати вакину від грипу (щеплення від грипу) ?
    в 2004-2006 роках щеплення від грипу продавали на кожному кроці у кожній другій аптеці , що змінилось куди вони зникли чи ще не пройшли ліцензовування ?
    Щоб піти в поліклінніку і там зробити щеплення треба прийти із своєю вакциною, це такий маленький шприц схожий на інсуліновий там 0,5 мл якщо не помиляюсь. В минулих роках було 4 виробники на вибір а тепер всі аптечні довідки що знайшов - відморожуються :nea: .

Начебто вже сезон вже пора.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що? Брак солів ртуті організм відсуває?

• Подобається Подобається x 2
  3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Мих, є без

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

то аут .. я телефонував всюди де знайшов ..нема ... чому ?
    у Європі є навіть щеплення \ вакцина від найбільш популярних збудників бронхіту ! не те що грипу !
    і виходить 6-7 років тому ми були ближчими до Європи ніж зараз :sad: бо тоді вакцини від грипу біли в кожній другій аптеці ... А зараз їх немає навіть у постачальників .. чому ? о_О

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Mylnyk, а воно вам треба?
    Ви маєте настільки слабкий імунітет?

Я вам скажу добру вакцину від грипу - нормальне харчування, не субпродукти. Побільше фруктів, чаю, хліба з салом і цибулькою/часником, фізична активність, якщо чуєтесь, що захворіли - сидіти вдома, а не геройствувати на роботі з температурою під 40 ака незамінний працівник (то не до Вас персонально, просто є такі люди).

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та бо воно нафік нікому не потрібно.

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Мих, вам не треба , а мені треба, може ви їздите весь час на своєму авто і за день бачитесь з 3-ма людьми не буваєте в громадських місцях де на вас "пчихають ", а я не хочу тиждень пролежати з температурою вдома

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

От скажіть, звідки ви знаєте штамп грипу який можете підхватити? А вакцина залізно від того залежить. От ви приймете вакцину від одного грипу, а отримаєте в реалії інший і що? А грип ніколи не повторяється, він щоразу інший. Перехворієте двічі від грипу. Вам то тре?

9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Мих, ну по перше вакцини не із пальця придумують штами, якось стараються вгадувати от знають, що в США і в Азії все літо хворіли вірусами АВС значить із великою ймовірністю і до нас на зими прийдуть ці новенькі штами АВС, а старі ХРН так дійсно вже тим перехворіли ну або меньш поширеними будуть.
    Друге тут не тільки працює специфічний імунітет, а й трошки задіюєтся загальний імунітет,

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А також в Європі рахують гроші, хто заробляє на щепленнях, і людям доходить.

Була б в мене можливість - відмовилась від усіх щеплень в дітей. Нема такої можливості, на жаль.

11. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Un.Known, ніхто не заважає відмовитися від щеплень дітей, згоден ризик є , тому дітей я би не щеплював, а собою можу ризикувати. Чому це ви не можете відмовитися ? пишете заяву відповідну та й усе. Ніхто не має права змушувати до щеплення.

12. Un.Known

Ага.

В Чеській республіці це не проходить.

• Подобається Подобається x 1
  13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Un.Known, подайте позов до Європейського суду з прав людини , або просто до суду посилаючись на
    далі російською бо мені лінь перекладати

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

P.S. от шановні та Європа до якої ми прагнемо ! де не дотримуються свої ж ЄВРОПЕЙСЬКІ закони

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

ДЛЯ Українців поний текст

14. Un.Known

Ви ще вказівки з місцевого ЖЕКу дайте за взірець.

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Un.Known,
    http://conventions.coe.int/Treaty/Commun/QueVoulezVous.asp?CL=ENG&NT=164
    Convention for the Protection of Human Rights and Dignity of the Human Being with regard to the Application of Biology and Medicine: Convention on Human Rights and Biomedicine

http://conventions.coe.int/Treaty/en/Treaties/Html/163.htm
    European Social Charter (revised)
    Strasbourg, 3.V.1996

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Un.Known, Якщо в Європі закон не діє повертайтесь в Україну ! тут працює ( закон в контексті данної теми) - перевірено .

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    для лінивих українців

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Convention on the Rights of the Child

Adopted and opened for signature, ratification and accession by General Assembly resolution 44/25 of 20 November 1989
    entry into force 2 September 1990, in accordance with article 49
    http://www.ohchr.org/en/professionalinterest/pages/crc.aspx

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна і вгадувати.... але чи вартує...

Згоден, але є більш приємні способи підняття імунітету.

17. Wili

Wili Well-Known Member

знайома працює в поліклініці на Сихові, їм привезли вакцини, персонал відмовився від вакцинації.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від чого?

Для дітей/дорослих?

19. Wili

Wili Well-Known Member

дорослі/грип

• Подобається Подобається x 3
  20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

назву напишіть і кажіьть куди прийти хай на мене спишуть на шару 1 штуку :) можна в приват з мене чоколядка

а де твій аватар? :)