Де у Львові в аптеці можна придбати вакину від грипу (щеплення від грипу) ? в 2004-2006 роках щеплення від грипу продавали на кожному кроці у кожній другій аптеці , що змінилось куди вони зникли чи ще не пройшли ліцензовування ? Щоб піти в поліклінніку і там зробити щеплення треба прийти із своєю вакциною, це такий маленький шприц схожий на інсуліновий там 0,5 мл якщо не помиляюсь. В минулих роках було 4 виробники на вибір а тепер всі аптечні довідки що знайшов - відморожуються . інтернет пише що можна шукати на Симоненка 4 263-23-36 і на Героїу УПА 58в 237-19-93 - по двох телефонах не можу дозвонитися - неавіть не впевнений що то правда Начебто вже сезон вже пора.
то аут .. я телефонував всюди де знайшов ..нема ... чому ? у Європі є навіть щеплення \ вакцина від найбільш популярних збудників бронхіту ! не те що грипу ! і виходить 6-7 років тому ми були ближчими до Європи ніж зараз бо тоді вакцини від грипу біли в кожній другій аптеці ... А зараз їх немає навіть у постачальників .. чому ?
Mylnyk, а воно вам треба? Ви маєте настільки слабкий імунітет? Я вам скажу добру вакцину від грипу - нормальне харчування, не субпродукти. Побільше фруктів, чаю, хліба з салом і цибулькою/часником, фізична активність, якщо чуєтесь, що захворіли - сидіти вдома, а не геройствувати на роботі з температурою під 40 ака незамінний працівник (то не до Вас персонально, просто є такі люди).
Мих, вам не треба , а мені треба, може ви їздите весь час на своєму авто і за день бачитесь з 3-ма людьми не буваєте в громадських місцях де на вас "пчихають ", а я не хочу тиждень пролежати з температурою вдома
От скажіть, звідки ви знаєте штамп грипу який можете підхватити? А вакцина залізно від того залежить. От ви приймете вакцину від одного грипу, а отримаєте в реалії інший і що? А грип ніколи не повторяється, він щоразу інший. Перехворієте двічі від грипу. Вам то тре?
Мих, ну по перше вакцини не із пальця придумують штами, якось стараються вгадувати от знають, що в США і в Азії все літо хворіли вірусами АВС значить із великою ймовірністю і до нас на зими прийдуть ці новенькі штами АВС, а старі ХРН так дійсно вже тим перехворіли ну або меньш поширеними будуть. Друге тут не тільки працює специфічний імунітет, а й трошки задіюєтся загальний імунітет,
А також в Європі рахують гроші, хто заробляє на щепленнях, і людям доходить. Була б в мене можливість - відмовилась від усіх щеплень в дітей. Нема такої можливості, на жаль.
Un.Known, ніхто не заважає відмовитися від щеплень дітей, згоден ризик є , тому дітей я би не щеплював, а собою можу ризикувати. Чому це ви не можете відмовитися ? пишете заяву відповідну та й усе. Ніхто не має права змушувати до щеплення.
Un.Known, подайте позов до Європейського суду з прав людини , або просто до суду посилаючись на далі російською бо мені лінь перекладати ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- P.S. от шановні та Європа до якої ми прагнемо ! де не дотримуються свої ж ЄВРОПЕЙСЬКІ закони ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- ДЛЯ Українців поний текст
Un.Known, http://conventions.coe.int/Treaty/Commun/QueVoulezVous.asp?CL=ENG&NT=164 Convention for the Protection of Human Rights and Dignity of the Human Being with regard to the Application of Biology and Medicine: Convention on Human Rights and Biomedicine http://conventions.coe.int/Treaty/en/Treaties/Html/163.htm European Social Charter (revised) Strasbourg, 3.V.1996 ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Un.Known, Якщо в Європі закон не діє повертайтесь в Україну ! тут працює ( закон в контексті данної теми) - перевірено . ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ для лінивих українців ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Convention on the Rights of the Child Adopted and opened for signature, ratification and accession by General Assembly resolution 44/25 of 20 November 1989 entry into force 2 September 1990, in accordance with article 49 http://www.ohchr.org/en/professionalinterest/pages/crc.aspx
назву напишіть і кажіьть куди прийти хай на мене спишуть на шару 1 штуку можна в приват з мене чоколядка