Любі друзі (с) де у Львові можна придбати лист нержавійки 1х1,5 ? Металобази обдзвонив вони або нехочуть поштучно або закатують ціну нереальну. фтыщ.
мене теж цікавить це питання) на навроцьго (по моєму) питав ще до кризи за лист, розміри не памятаю, але вроді би побільше, 450 грн хотіли
Здається на ринку Торпедо можна замовити, точніше так- колись замовляли саме там, але базар перенесли до АС-2 на вул.Липинського і чи є там зараз таке- незнаю.
Мій товариш має фірму, яка торгує бляхою, нержавійку точно мають. Офіс на ххххх знаходиться на ххххх (в гілці про Рекламу, або ПП). тел хххххххххх звати ххххх.
На торпедо були.... нічого таког о не бачили, можливо по замовленню, але в кого там питати - невідомо
На Чигиринській (район Промислова-Липинського) Є колишній завод "Пластмасфурнітура" . От на його території є фірми "Діо2000" або "ЗахідноУкраїнськаКомпанія" (можливо після українська є ще слово будівельна). Ніби одна і та ж фірма тільки різні назви. Мої знайомі останнім часом в них купляли недорогу нержавійку
Не хотыв створювати нову тему напишу тут. Підкажіть де можна купити шкір замінник різних кольорів ? дякую