Підкажіть, хто знає, де у Львові можна грати у волейбол? Шукаю людей віком 20-45 років, хто вже грає або хоче.
та можна в якісь школі ся домовити або училищі, ті які мають спортзали. Сам би не проти троха потовкти мнєчика
По вечорам (годинка 6-7) в шкільних спортзалах люди збираються щоб пограти в волейбол. Знаю точно, тому що чоловік ходить грати в декілька шкіл...походіть попитайте десь в своєму районі по школам, думаю знайдете... (школи де грає чоловік не пропоную, тому що команди в них вже сформрвані) Успіхів!
Я б також пограв, нарід, якщо комусь бракує гравця в команду - пишіть, я правда рік не грав, але швидко пригадаю, грав за збірну універа коли був студентом. Я вже давно шукаю де б пограти в волейбол в Львові, але не можу знайти, пробував грати одного разу з співробітниками, але не довго, бо там всі перший, другий раз грають волейбол, так не цікаво грати, а хочеться підтримувати форму. Буду вдячний за відповіді!
Таак, бажаючі ніби є. може давайте активніше, хлопці! і назбираємо команду - чотири на чотири було б більше ніж достатньо. Досить гуляти та святкувати, кучкуймося)) краще район кульпарківська-наукова-сихів, можливі варіанти.
Що мені подобається у волейболі – так це силует атакуючого гравця в момент удару. На мою думку – це нелегкодосяжна мрія кожного скульптора. У школі рік займався в секції волейболу. Пішов, бо пару моїх однокласникиків ходили. Що згадаю. Тренер був трудоголік. Тренування починалося чи пів на девяту, чи пів на десяту вечора, то була енна секція у тренера. Здається, його звали Борис. Високий лисий. Мав сильнющий удар. Як і личить тренеру міг пробити в будь-яку зону. Якось в тренувальній грі я був в різних командах з тренером. Він нападає, у мене подумки промайнуло, я в ближній зоні під сіткою по діагоналі від атакуючого, його удар мене стосується не в першу чергу, і, очевидно, мої рухи видали моє бажання не потрапити під його удар. Він помітив мою слабинку, і ще сильніше, ніж звичайно незручним для себе ударом навмисне в мене попав. Зреагувати було практично неможливо, дав урок не ховатися за чиєюсь спиною в команді. Я, на жаль, так і не навчився пристойно атакувати. Краще чуюся в прийомі, підборі, пас - так собі, середній. Мало хто може гарно стабільно нападати з будь-якої зони. Гарний напад з задньої лінії викликає у мене захват. У нашій секції було всього пару таких людей. На шкільних змаганнях ми вигравали тим, що постійно пасували на товариша з безвідмовним гарматним ударом. І колись програли також, бо в команді суперника був єдиний нападник з ще кращим ударом. Але роль команди, звичайно, теж велика. Два роки тому після довгої перерви грав у волейбол і з голодухи зірвав собі руку. Боліла рівно рік. Підтримка теми.
А в якій школі Ви вчилися (ходили на секцію) якщо не таємниця? Той тренер ще там працює? Там ще є секція з волейболу?
СШ №75 на вул. Любінській але то було більше 20 років тому. Тренер Борис Іванович не працював в цій школі, він просто увечері винаймав спортзал. Гарно, а, зрештою, в кожному спорті є своя краса, щось комусь більше до вподоби.
Вибачайте що так пізно відповідаю. Щодо волейболу радив би зайти на Торпедо, що біля приміського вокзалу. Наразі цікаві ваші успіхи. Знайшли команду? Як на то пішло знаю десь до 3-4 груп людей, які щотижня грають між собою (сам належу до однієї). Якщо ваші іграки достатньо хорошого рівня можемо спробувати спаринг.
І знову про волейбол Всім привіт! Успіхи трохи є.. граємо кілька місяців по суботах зранку (10 аоб 11 год.) в спортзалі мотозаводу. Майданчик невеликий і трохи заважає перекриття, всі інші умови нормальні. Зараз стало меньше людей - тимчасово не грають щасливі власники фазенд. Якщо є бажаючі приєднатися, пишіть! Rayan Не зрозуміла, біля привокзальної ви напевно мали на увазі "Локомотив"? Ми там раніше грали, доки не підняли дуже плату. А в тих групах, що ви знаєте, нема часом вакантного місця для посереднього гравця-ентузіаста або двох?
Так, Левандівка Напевне, ви були праві.. "Нас було утрьох.." так далі і будемо грати. нарід дуже зайнятий.. у всіх сенсах.
Наразі мабуть перейшов на інший варіант. Збираю групу з 12-14 фанатичних іграків (переважно знайомих, їм фазенди не мішають), які стабільно грають. Рівень граків мені не важлививий (важливо щоб людина прогресувала), решта зробить тренування. Спортзал мотозаводу розглядається нами як варіант (хоча є інші). Щодо рівня іграків то є пару вимог за які ціню: 1. Стабільність (відвідувати тренування постійно) 2. Прогрес (немає значення, як ви граете зараз, важливо що ви зробити щоб грати краще) 3. Отримувати задоволення від самої ігри (я не раз грав з людьми які хочуть виграти: звичайно. коли вони виграють то їх "святкування" на рівні кубка світу, але нажаль їх недолік в тому ж. Тому вони переважно програють =))), і тоді їх амбіції вилазать боком - постійно незадоволені люди =)))) ) Так що я думаю, це не страшні вимоги до іграків. Отож я думаю на наступний тиждень будемо бачити, чи вийде така авантюра. Однозначно звяжітся зі мною, а там будемо бачити P.S. Між іншим, я сам граю відносно недавно і я не є фанатиком цієї гри, тому я не думаю що перевищую поняття посереднього іграка