Де навчають української мови в мережі?

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Омар Люлька, 25 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Добрий вечір.
    В мене така справа, по "вкронтакті" познайомився з дівчиною, вони проживає в Франції, але по національності українка, коли я це дізнався відразу перейшов на українську мову, але виявилось, що вона її не розуміє :sad: В Францію, її батьки переїхали, коли їй були 3 роки... Мені чомусь в голову стукнуло пообіцяти їй допомогти, вивчити українську мову :sad:
    Шановні форумчани, прошу допомоги в вас, можливо є ссилки на сайти, де навчають української мови, чи щось подібне... Наперед дякую.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Де навчають української мови в мережі?

Омаре,
    а російську дівчина знає ?
    На попередніх "інкарнаціях" форуму ми шукали такі сайти, але особисто я знаходив щось типу "вдосконалення ділової української" або пропозиції купити диски з навчальним курсом. Спробуйте в пошуковиках.
    А може ... Вам терміново налягти на французьку ? :)

3. Омар Люлька

Знає... Але не сказати, щоб дуже добре ;)
    В пошуковиках пробував, але там якійсь ссилки на форуми восновному викидає, я кільки переглянув, і побачив, що з них толку буде мало... От вирішив запитати, можливо в когось якійсь ссилки під рукою є, якщо немає, то дам їй посилання на ті форуми, обіцянку хоч якось виконувати потрібно :sad:
    Ех... Борисе, я вже рік не можу себе змусити, на арабську налягти :sad: А вже вирішив, що буду вивчати мови в такій послідовності: арабська, єврит, арамейська, а вже потім видно буде... Можливо в Пупера, буду консультуватись, по давньогрецькій ;)

4. Boris_Kiev

Омаре, погуляйте цією сторінкою http://www.ulif.mon.gov.ua/ulif/

Я пригадав - у моєму старому робочому компі мабуть є закладки. Але не обіцяю раніше середи туди залізти.

• Подобається Подобається x 1
  5. Омар Люлька

Дуже дякую! Також дочекаюсь, середи, це не терміново.

6. Boris_Kiev

А Ви шукайте, шукайте...
    Все оновлюється...

7. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 1
  8. Омар Люлька

Дякую, кількість посилань не обмежена ;) А якщо серйозно, то вже цього достатньо, але звичайно, якщо ще в щось є, то я буду тільки радий.

Додано через 1 хвилину
    Ну ось, дві цікаві ссилки, вже знайшов ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)