Можливо хтось підкаже де у Львові друкують альбоми у вигляді книжки і щоб ціни не кусалися.В одиничному екземплярі. Мається на увазі тільки друк,-матеріал я готую сама.
Відповідь: Де надрукувати альбом? Поліграфічним способом один екземпляр не дорого а дуже дорого... Як на мене, то краще на фотопринтері чи в фотолабораторії надрукувати, а потім переплести в майстерні
Відповідь: Де надрукувати альбом? Щоб була відповідна якість можна організувати цифровий друк. В принципі - можливо і один примірник. Хоча це - таки не дешево. На фотопринтері і фотопапері? Це ж "ручна праця" і не відповідатиме "оригіналу". І ще - підготовка "матеріалу" для друку - доволі відповідальна робота. Рекомендую її теж довірити спеціалістам. Хіба що Ви і є тим спеціалістом
фотопринтери продаються в магазинах електроніки. якість друку залежить від конктретної моделі, якості фарб та фотопаперу. При дотриманні певних вимог, якість не гірша, ніж в фотолабораторії. А якщо не полінуватись і поставити СБПЧ, то собівартість буде нижча за лабораторну в 4-5 разів
http://majolika.com.ua Це сайт поліграфічної фірми. Бачив вживу їх альбоми та іншу продукцію, якість відмінна.
А як з вицвітанням фотографій? Ходять чутки що фоти з принтера в декілька разів менше літ витримують . Перевіряю на власному досвіді - поки що 1 рік, політ нормальний
та всі вицвітають, незалежно від способу друку. На фотопапері написано термін збереження початкової якості. Головне - відсутність попадання прямих сонячних променів. І все буде ок. У мене є портрети, надруковані на фотопринтері, яким вже 6 років, видимих змін не помічав
зайди на Дорошенка, 5 там де невеличкий закуток ззаду трамвайної зупинки недавно відкрилася поліграфічна контора, вони таке роблять