Привіт! Народ, підкажіть, будь-ласка, де у Львові можна купити ліцензоване програмне забезпечення? Цікавить саме купити (на диску і т.д.), а не качати з Нету... Хоч я і українець Мова про антивірус. Скажіть назву магазину та адресу. Дякую. P.S. Раніше не доводилося. Тому і не знаю...
Будь-який компутерний магазин ві Львові тим промишляє. Для прикладу, Кашпіровського касперського офіційним представником був колись Комплекс (в неті знайдіть де він є, якщо ще є), але купити можна і в будь-якому іншому...
Магазин "Комплекс", вул.Коперника, 12 www.complex.lviv.ua головний офіс Гарматія, 9 (біля мед.коледжу "Монада") 31 маршрутка до початку Ряшівської
Дивився асортимент фірми "Комплекс"... Там є BitDefender. Я навіть зрадів. Але... Версія 2008-го року :D Це при тому, що вже є 2010-та... Та нічого. Це вже щось. Будемо шукати далі. Усім дякую за допомогу!
Знайомий займається ліцензійним ПО. У нього може не такий великий асортимент як на фірмах, але ціни помірніші, зрозуміло.
то немає принципового значення - купується ліцензія, а диск, то лише форма у якій постачається продукт на який Ви придбали ліцензію. Може краще починати пошук з офіційного сайту виробника програми і звідти вже до дистриб"юторів/дилерів. Цінова політика виробників програм часто така, що встановлена єдина ціна у регіоні (приблизно так як у мобільних операторів ціна нового стартового пакету незалежить від місця продажу, крім виняткових ситуацій), незалежно від того хто продає, тому не завжди є сенс шукати/перебирати реалізаторами. Так здається було (може і є) з перекладачем Лінгво, як мені пояснили у одній із контор, коли я казав, що ще промоніторю ціни у пошуках нижчої. Якщо купувати хочете не "для органів" (щоб не було проблем при перевірках), а для чистого сумління (хочете заплатити виробнику за продукт, який використовуєте), то думаю достатньо та часто вигідніше купувати віртуально "закордоном", оскільки ціна на софт "там" як і на техніку буває нижча, бо софт це теж товар який розмитнюється і т.д. і т.п.
Дякую за відповідь... Справа не зовсім у моїй сумлінності... Доволі великий період часу змушений "тестувати" антивіруси: одні не задовільняють моїх вимог, інші - не працюють належним чином без ліцензії. Серед них - BitDefender (вартий уваги, рекомендую). Раніше можна було юзати скачавши який-небудь ключ чи крек з мережі... Тепер румуни придумали щось дієвіше проти нас, - слов'ян, і такі методи вже не проходять. Окрім того, безпека (не лише компа) - це не те, на чому варто економити. Тим більше, коли цього виробник не дозволяє... Словом, приблизно через 2 роки я дійшов висновку про ліцензоване антивірусне ПЗ. Шукав в Інтернеті каталоги наших місцевих магазинів... Є лише старі версії (2008-го). Асортимент, в основному, - Касперський, НОД і т.д. Напевно, доведеться звертатися до румунів напряму, оскільки на нашому ринку BitDefender не популярний...
класичне запитання - а нащо-пощо те лайно? та ще й за гроші? поставте собі операційну систему замість вінди - і цієї проблеми просто не буде == ну, тобто OS X, розмаїті клони FreeBSD, Linux... на них, до речі, теж можна антивірус поставити - по приколу. На час "перехідного періоду" - коли у віндовзятників "ломка" - коли проблем та "екстріму" не вистарчає
табличка стара - але загальну картину показує http://www.linuxrsp.ru/win-lin-soft/table-rus.html основний "прикіл" - власне непереможний аргумент віндовзятників - лінухові безкоштовні програми можуть не містити якусь рідко потрібну функціональність. Ну і, на додачу, мікрософти часто міняють свої формати - тому можуть бути тимчасові несумісності. З лайном виду фронтпейдж і мікрософт аутглюк - лінух-спільнота "замахалася догоджати дрібном'якмим капризам" - колись підтримка була, а зараз наглухо і принципово відсутня. З MSSQL - ситуація подібна - хоча бібліотека для з'єднання з БД є. І заслуга дрібном'яких тут лише в тому, що MSSQL колись "скопірайтили" в Sybase - і до цього часу нічого принципового не змінили. Тому - адаптується sybase client - і з цим "сервером" баз даних - можна з'єднуватися.
Для Afterstep: Ех, сумісністю і зловживає Windows... А шкода. Адже більшість софту адаптовано саме під нього. Хоч MS Office взяти, наприклад... Часто доводиться мати справу з документами. Не говорячи про інший софт... Якби не це, мабуть, одразу б перейшов на Лінукс чи щось типу того. А так доведеться мирно співіснувати з Віндою. Прив'язаний я до нього, як і більшість інших юзерів. Якби не це, перейшов би із задоволенням. Однак, дякую за пораду. Для Nastinka: - дякую за відгук. Мене цікавить наступний продукт: BitDefender Total Security 2010. Пройшовся Інтернетом, однак, нічого, окрім стандартного набору (НОД, Касперський), не знайшов. Хіба що, 2008-ий... Хоча, не виключено, що у нас він ще просто не відомий...
сумісність з офісом - майже повна. Тобто мені не вдалося зустріти ще жодного випадку несумісності - крім "незначної незручності" - якщо документ офіса "дивно" форматований - може поплисти розмітка сторінки. Виправляється (зазвичай) легко і швидко. В зворотню сторону - з опенофіса в дрібном'який - теж все працює? за винятком розмітки сторінки - та може "поплисти" як за рахунок іншого розміру шрифту (декларативний кегль той самий, але "попіксельно" розміри шрифтів можуть відрізнятися), так і за рахунок "некоректного" форматування. До речі - опенофіс і під вінду є. == стосовно "деяких специфічних програм" - фотошоп в лінуху запустити можна, хоча, як на мене, Gimp має достатню функціональність і не надто відрізняється візуально. З корелом - проблем більше, "на раз" - не запуститься. Але - є ще CrossOver Office - спеціальна зборка емулятора вінди для запуску власне оцих "кривих" віндових приблуд. Колись її користав - задля фронтпейджа. Платна - але таки недорого - десь в районі $60. == Все решта - вирішується "в лоб", і нероботоздатні лише ті віндові програми, що "жити не можуть" без інтернет-експлорера (тобто для своєї роботи потребують якісь IE бібліотеки) == переваги лінуха - швидкодія (причому то можна зрозуміти, лише працюючи на лінуху - словами і секундами то не поясниш, це дається в відчуттях) - відсутність вірусні і адекватний фаєвол (а не віндовозне шаманство, що часом настільки круто фільтрує, що користувач в інет вийти не можа - тільки віруси від нього нормально в інет йдуть) - надійність - не доводиться регулярно перевстановлювати вінду - зрозумілість та адекватна документація - відповіді на всі типові проблеми, з толковими поясненнями довільної технічної глибини, в крайньому разі - можна глянути в тексти програм ну, і користувацькі скрипти для автоматизації "рутини" - це вам не вінда, тут можна і не програмісту цілком адекватні скрипти писати
Для документів може і "незначна незручність", але от з презентаціями повний геморой. В мене, наприклад, на роботу з офісом припадає десь 90% на powerpoint, опенофісівська версія якого ну дуже не хоче співпрацювати з файлами мєлкософтної. На роботі спеціально куплена 1 ліцензія офісу на один компутер для роботи з презентаціями, на всіх інших стоїть ОО. П.С. Пробували перейти на лінукс - фіг вам. Є 2 медичні програми, розроблені спеціяльно для нас Елексом, які ну ніяк не хочуть коректно працювати на емуляторах. Тож чекаємо кращих часів
Якщо шукаєте антивірус то раджу вам поставити Avira Premium як на мене це один з найкращих антивірусів