Друкував я колись на одній фірмочці DVD диски. Вони це друкували на струйному фотопринтері з опцією друку на поверхню диску. Зараз вони перебрались аж до Пустомит. Отже тепер шукаю нову фірмочку таку. Підкажіть хтось . Друкувати треба завжди кілька дисків до 10. Знайшов одну фігму але вони друкують аж від 500 дисків. Чим швидше тим краще, бо мені вже терміново треба один диск передрукувати Thanks!
Дуже дякую. Буду мати на увазі. А то раніше друкував це по 1 грн. а тепер терміново треба було один диск передрукувати то на С.Бандери виклав за один диск аж в 15 !!! разів більше.
От прийшла пора знову друкувати диски і обложки, а в той магазин не додзвонюсь ніяк. Ніхто не бере трубку ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ---------- Вже додзвонився Виявляється телефони там такі +38 (032) 225-58-29 +38 (067) 370-28-13 ---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Правда ціни там не дуже кращі. Всього навсього в 10 разів!!! дорожче ніж на попередній фірмі.