Привiт Львiв'яни. Я вже на повнiй силi планую свiй вiзит до Львова. Тому маю таке запитання, де можна зiбратись з друзями/подругами (кафе, ресторан, кав'ярня). Чоловiк буде може 8-9(може i 10). Але хотiлось би в некурящому залi (якщо такi є, якщо є до де?) I скiльки б таке коштувало приблизно? Була б дуже вдячна за iнформацiю, поради, коменрарi
Відповідь: Де можна гарно провести час? Кізонько, уточніть чи мова йде про одну забаву для коліжанок чи просто перелік місць куди можна було б забігти на файну каву. Чи може на пиво?
Відповідь: Де можна гарно провести час? Кеп, так ми можемо з Кізонькою і в асьці поговорити Якщо з друзями то файно посидіти в "Півнушці" (під рестораном Прага на вул Курбаса), якщо друзів багато тоді в "Хмільний дім Роберта Домса" - але це для пивоманів місця. На каву і солодке добре в "Світ кави" чи в "Золотий дукат", але там мало місця на великі компанії. Зараз багато нових кафешок відкрилося - треба спробувати що там смачного потім напишу!
Відповідь: Де можна гарно провести час? А цiни якi у вас? Наприклад скiльки кава, закуски якiсь? Ну не знаю, от ви ходите на форумiвки, то дорого, дешево, посередньо? Я напевно не зможу розраховувати на кредитну картку у всiх кафе/ресторанах, треба розраховуватись готiвкою?
Відповідь: Де можна гарно провести час? Наверное Вы забыли, что Львов всегда был, а сейчас и подавно чисто Еуропейский город. Лично я поеду исключительно с кредитной картой. Думаю, о налике во Львове просто СМЕШНО говорить.:cowboy:
Відповідь: Де можна гарно провести час? Адреса, пароли, телефоны и явки в приватик скините? :rolleyes:
Відповідь: Де можна гарно провести час? я всюди п’ю каву по 5-6 гривень. І то файну каву! Ги-ги... згадав собі,як знайомі москвичі Львів хвалили... -До чего ж дешевый город!Прикинь с вокзала в центр - всего за 50 баксов!Офигеть!
Відповідь: Де можна гарно провести час? ...дуже правильно. Я розраховувався багато разів кредитками і хочу сказати , що все було ЧЕСНО.Вже в Канаді коли отримав стейтмент там було вказано магазин/ресторан , ціна в гривнях , курс гривні на цей день і кінцевий баланс в канадських $.Я спеціально тримав всі квітанції , щоб звірити , то зійшлося все як в аптеці. В всіх більш-менш поважаючих себе закладах - віза , мастер карт - без проблем.А в деяких навіть амерікен експрес приймали , чим був приємно здивований. Єдине що , при закупах на суму більше 300 гривнів ( точно не памятаю ) вимагають паспорт. Таке зі мною сталося в "Арсені".Продавщиця хотіла паспорт , якого при собі я не мав.Я показав шоферські права (пластикова картка з моїм фото , адресою), по привичці знаючи , що цей документ є підтвердженням особи в Канаді.Але в Львові цього було замало.Прийшов менеджер , подивився по ситуації.Товар мені відпустили , але порекомендував на слідуючий раз мати обовязково паспорт.Що я і робив.
Відповідь: Де можна гарно провести час? Мдя у мене паспорт i кредитiвки мають рiзнi прiзвища, то або чоловiк буде купувати, або нiчого не будем купувати (може так i лiпше, зекономим грошi)