Я пригадую також ті часи і погоджуюсь що комсомол і піонерія мене не дуже надихали на радість,і ті збори були для мене чимось як вихід на судовий процес. Завжди було моторошно і відчувалось що не має там життєвості,щось темне і абстрактне, Я і не був активістом. Піонерські галстуки ми затягували один одному,так що треба було потім розрізати і називали “затяжка” . Початок епохи минулого столітя в Європі були відзначені двома полярними ідеологіями : фашизму і комунізму. Фашизм який схожий на комунізм,про те не виграв існування у війні, а залишився комунізм, де і в одному і другому було за ціль створити людей нового взірця , для умовного кращого і справедливішого існування. Одні по національним признакам другі по класовим. Окрім люди були настільки розбещенні попереднім відносно спокійним життям,що хотіли трошки показати свою злу сторону у кровопролитті, що вийшло на кров’яне місиво невідоме людству, після чого людство трохи усвідомило і напоївши землю своєю кров’ю так , що вже земля не приймала зупинилося ,наситилось аж спротивило ту бійню. Про те створіння нових людей продовжували вже переможці, комуністи. В якісь степені все виходило не погано після 70 х,с щоб таку масу людей накормити,навчити і лікувати за рахунок держави. Про те стержень був із піску , не правдивий а такий який говорить: “ я вище всього, Бога немає”. Ясно що це наступний вибрик сатани в театрі земного життя, де він імпровізує різні сценарії існування людства , які йому допустимі і ясно що чим гірше людству тим більше людей стають слабшими і грішать і в кінці гублять душі - де виграє на цьому той же нечистий. Я знаю по собі чим слабший я фізично.тим сильніші в мені гріховні сторони. Господь мовчки дає людству на своїх помилках зробити висновки самим зрозуміти що добре а що ні, де світло а де тьма. Комунізм нас з тобою виховував, я незлюбив по правді ту ідеологію,але любив то життя , де була мама і тато, не було голоду , були друзі і маса простору де можна було по дитячому радіти. Наша влада це звичайно те,що залишилось від комунізму, але тільки найгірше. За 20 минулих років гірші і сильніші особи колишнього СРСР ,які гіршими людськими якостями( зради, вбивства, крадіжки, цькування і завдяки цим якостям схопили владні позицііїї і той потенціал який був за 70 років каторжною і рабською працею збудований, простими людьми в СССР, тоді ці гірші і сильніші по гірших якостях особи були на вершинах і у потребі того часу, так як там треба було зухвало грабувати і бути насильником і брехуном. Відповідно суспільство зомбувалось цими цінностями також “маємо то що маємо “. Коли все розікрали вперлись в стіну і відкрили рота : “а що дальше?” А що ці особи вміють ? та тільки красти і забрати. Тут і давай грати по блатному – блефувати то ми в Таможний Союз то ми в Евросоюз . В обидвох сценаріях це потрібно іти під чиїсь контроль . Тим більше в Євросоюз - це кінець кар ери тих паразитів. Там свої правила,де відбираються по іншим якостям 2+2=4 а не 3 якщо треба, тоб то живуть по напрацьованим історією досвіду і законам, а не тимчасовим амбіціям неосвічених захопивши владу злочинців. І вони це розуміють, тому відтягують час, просять кредити щоб проіснувати ще трохи. Тут треба повстати нації - а яка у нас яка нація ? здорові і з розумом люди в еміграції, а там своїм заняті,по собі знаю робота і і ще раз робота, тому що економіка працює, Східна Україна була дійсно винищена голодомором. І там сильно ментальність була совкована (не ображатись). в цілому то населення що тепер залишилось “ зашугане” в Україні, просто тягне ту лямку. Хоча мені здається що Захід України зрушиться з місця і імміграція проснеться,тоді помаранчева революція покажеться розминкою. Дальше про нашу владу; господарювати не вміють, бо вони бандити. Тут тупік , давай когось винити Росія, США, Європа винні в бідах наших. Соціалізм завалии-вже не відродиш,а по капіталістичному жити не вміємо *( тому що по суті не джентелмени --- а БЛАТАТА ). Там сказав, значить є контракт, тільки усно. Чи наша ментальність для капіталізму ? Ми знаєм по пропогандиських лозунгах про капіталізм як буржуазний дядя Сем. Хоча це не все, а э щей інше. По правді я думаю що не дуже і хочуть наша влада , щоб по тих правилах жили в нас. В США також є свій соціалізм: заробив $ 100 – віддай наприклад $10 ,заробив $ 1000 віддай $ 100 , і дуже чітко і жорстко поступають з тими хто махлює. Та візьми хоча б 10% забери як податок з дорогих авто і житла в багатих українців , то та зубожіла маса – була б зовсім не поганому становищі. Щоб жити по ринкових відносинах не обхідно слідкуюче,що не буде працювати без одного елементу , це провірене історією Adam Smith (5 June 1723 OS (16 June 1723 NS) – 17 July 1790) was a Scottish moral philosopher and a pioneer of political economy 1. economic motivation - Економічна стимуляція 2. private productive property-- приватна , продуктивна власність 3. free enterprise- свобідне підприємство 4. free markets- свобідний ринок 5. competition- конкуренція 6. limited government -обмеження державного втручання Ті форми сформованих осіб не з вихованим з дитинства якостями християнства як віками це було в Західній Європі і США, ще в тих європейський сім’ях. Знаєш мені здається якщо з малечку є повна сім’я і там дитині елементарно роз’яснюються 10 заповідей Божих ,та дитина має шанси бути людиною. Тому що з них і складається потім вулиця мікрорайон, місто і т.д. А там де виховуються зомбі, те суспільство стане таке де вирости нормальному зерну буде тяжко або не можливо. Знаєш я замітив що в США відбувається щось схоже що було в нас. Вони намагаються також створити якусь форму су пер нації. Там на рівні суспільства лобіюється, що виховання дитини без батька це норма. Що форма державною правління їм це замінить . Діти з батьками там не так зв’язані як у нас. Можливо це тому що роботу і зарплату яку проживеш сам, отримати легко. Ну це не погано. А те що в США заохочується розлучення шлюбів, де жінки отримують від держави пільги потім, це не нормально, і не по заповідях Божих. Хоча там і багато як я думаю і в Епропі сімей які ще з пра пра поколінь несуть вогник християнства і вони погасять ті не доліки, які в принципі породжуються мабуть якимось націями не християнської віри. Пригадую із проповіді одного пастора якось Стоун здається звати,, де він приводить приклад що Господь милостивий і ревнивий Бог. На прикладі зрівняти континенти і народи,які не християнські із християнськими. Так рівень добробуту в християнських (Західна Європв, Канада,США, і т.д.) значно вище чим в Індії і інших язичних народів. І Божа охорона від нещасть як землетрусів і тп це факти. Порівняти Японію, чи Малайзію, Філіппіни і т д Пиши Однокласник