Мабуть буду з інтернетом переходити на Волю. Потрібен модем з Wi-Fi . Вони кажуть, що для цього підійде thomson tcw 690 або 710 . У них зараз таких модемів нема. Походив по кількох інтернет-магазинах - нема такого чуда. Може хтось знає, де можна таку залізяку придбати?
Не маю відповіді на питання, але маю думку, що вони хочуть продати свій товар. Не може ж бути так, щоб підходило всього лише 2 моделі модемів, ще й тої самої марки. Попитай може якісь інші підходять. (я взагалі думала, що вони універсальні. купувала перший ліпший модем з Ві-Фі, який працював і у Львові з Аірбітом і в Польщі з трьома різними провайдерами).
у мене ОГО став дуже часто коники всякі викидувати, а тут у Волі практично в 2 рази нижчі тарифи, того й задумався. Наразі серед знайомих у Львові знайшов одного юзера Волі, він задоволений
Ов!!!!!!! ОГО.... Я два роки мав ОГО. Платив за 8Мб/с, а реально було 4-5Мб/с. І от одного разу, 27 жовтня, вирішив зателефонувати на лінію підтримки у Київ, думав, або піднімуть швидкість, а як ні - перейду на тариф 4 Мб/с. Після місячної боротьби з укртелекомом, результат наступний: вони включили мені 512 кб/сек., не помінявши тариф в угоді і доводять мені, що вище на моїй лінії неможливо підняти. Я успішно докінця місяця докористуюсь їх авансовою послугою за два місяці і в носі мав оплату. Перехожу на інших провайдерів. Бо такого свинства, як з укртелекомом, я ще не бачив.
В нас також ОГО, останнім часом мали проблеми з рахунками, але влітку за нашим тарифним планом збільшили швидкість у 4 рази, тому поки що не будемо змінювати. Якщо хтось з вас користувався власним модемом, який підходить для ОГО, а зараз змінює оператора і модем не потрібний, то напишіть мені. Дякую! бо я брала у оренду, а зараз думаю купляти власний модем
Після того як Фарлеп став Вегою - також почались коники. Я з ними дійшов практично до суду, але почитавши мою позовну заяву вирішили швидко і мирно все залагодити. Але все рівно з цього місяця переходжу на Київстар, от тільки вже тиждень не можу знайти (вибити з сусідів) ключ від даху свого будинку
Сьогодні поміняв модем звичайний який був в аренді на "Волі",на томсон з вайфаєм.Причому безкоштовно.Арендна плата такаж як і за звичайний-9.90. Так що "Воля"-супер.
протягом місяця періодично надзвонював до них і питав чи не з"явилися ті модеми, і от нарешті минулого тижня мені повідомили що з"явилися. Я зрадів, оформив заявку на підключення, все утрясли, який має бути модем, який тарифний план, коли має прийти майстер. У п"ятницю (31) прийшов чувак, став мене підключати. Дивлюся, щось він підозрілий модем дістав із сумки. Кажу - то хіба вайфай-модем? - Ні, у мене в заявці вказаний звичайний... От цвірінь! Але все-таки підключився, домовився, що сьогодні піду в контакт-центр і поміняю той модем на такий як треба. З"ясувався нюанс. Тепер модем можна взяти лише в оренду, а купити ні. Як розповів мені той хлопчина, протягом цього року вони переходять на якусь нову технологію і ті модеми, якщо купити, то можна буде здати в музей. А якщо орендувати, то Воля безкоштовно поміняє на новий. Отаке.
Отже, поміняв я позавчора той недомодем на томсон 710. Що характерно, модем тобі вручають без коробки, без інструкцій. Просто модем, блок живлення і кусок мережевого дроту... Приніс до хати, підключив, інтернет запрацював. Постало питання - як зайти в настройки модема, щоб встановити пароль на вайфай? (аби не роздавати сусідам халяви). Дзвоню в контакт-центр. Там сидить якась мантелепа, яка навіть цю найпростішу підказку не може дати. Довго щось там виясняла, нарешті записала мене на технічну підтримку на наступний день на 14 год. Це типу тобі в тій годині дзвонить їх адмін і розказує шо куда. Але я того чекати не став і нагуглив мануал по тому модему та з"ясував, як зайти в його налаштування (192.168.100.1 логін порожній, пароль admin). Далі все налаштував інтуїтивно. Отже, торент забігав, аська заонлайнилась, вайфай теж працює, лаптоп підключився. А от веб-сайти працюють через раз і далеко не всі. Телефоную на контакт центр. Кажу таке і таке. Там вже не матола, а матолок якийсь сидить. Я кажу може там якісь налаштування в модемі треба робити, може десь у вас на сайті можна подивитися як правильно модем налаштувати... Перша його порада - перевстановіть операційну систему Потім ще радив перезавантажити комп"ютер і модем та казав іншу лабуду типу протерти монітор, потанцювати з бубном і тд. Все ясно... Я знову поліз в інтернет шукати. Але цей процес ускладнений тим, шо як я вже зазначав, серфінг дуже фіговий. Особливо дратувало те що неофіційний сайт абонентів Волі www.volia.org взагалі не відкривався. А там на форумі, я був майже переконаний, є те що мені треба. З допомогою танців із бубном через кеш гугля я на тому сайті все таки знайшов рішення - треба відключити фаєрвол у модемі. Це просто одну галочку зняти в настройках, причому питання досить поширене бо за замовчуванням та галочка у всіх модемах стоїть і всім заважає працювати. А вони по телефону не можуть таких елементарних речей підказати. Загалом я наразі задоволений інтернетом від Волі. От тільки зле, що тех підтримка практично відсутня. Хоча, може згодом виправляться.