Дуже хочу купити гета(японські дерев'яні сандалі ), але не знаю чи є десь у Львові, якщо знаєте де то підкажіть будь ласка(бажано, щоб не дорого )
Дуже дякую, але ж це не український магазин, замовляти взуття з закордону це якось дуже проблематично((( Та й хотілось би вживу вибрати, щоб поміряти і все таке, я ж не знаю як вони по розмірах діляться! Невже в такому великому місті як Львів нема магазину де можна купити етнічний одяг інших країн, особливо японський адже захоплення Японською культурою в Україні дуже поширене і думаю У Львові теж є дуже багато людей які хотіли б купити кімоно або ті ж самі гета!!!
Про суші це ви вірно підмітили, гірка правда((( Але мені не віриться, що в культурній столиці України ніде купити таку банальну річ, як гета, мусить десь бути!
Мдя, погугліть! Є й укр.магазини. Наприклад, погуглила і знайшла що є доставка з Києва. Дзвоните, чи по скайпу, з менеджерами обговорюєте розмір і буде вам щастя якщо справді хочете купити А от про культурну столицю України і таку "банальну" річ це Ви дарма Якось не логічно
Якщо можете то киньте будь ласка ссилку бо справді дуже хочу купити!!!! А щодо вашого зауваження то я не зовсім розумію про що ви, в Києві, Харкові, Одесі, Хмельницьку можна купити будь що, Львів не село ж якесь, а зовсім навпаки, не може ж він аж настільки відставати від них. І киньте будь ласка посилання на той магазин, бо я скільки не шукав попадаю на російські((
Кинула в ПП. ЗВичайно, що кожна людина має право на власну думку. Але я не вважаю Львів відсталим саме через цей момент і я мала на увазі те, що Львів є культурною столицею України зовсім не означає, що тут обовязково має бути магазин з японським національним одягом/взуттям та аксесуарами. Якби тут можна було б усе купити, то Львів швидше б називали ринковою столицею (Десь приблизно так я собі Одесу уявляю). Зрештою, повинен бути попит. У своєму колі я не зустрічала бажаючих львівян придбати щось подібне, у Львові більше відчувається схильність до укр.вишиванок. Думаю що подібний спец японський магазин був би збитковим. Хоча за Ваші гроші Вам до Львова спритні підприємці привезуть бажаний одяг/взуття