Де купити авто???

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Pushystik, 16 гру 2008.

1. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

Маю питання до всіх!!!
    Де зараз вигідніше купувати авто?
    Якщо нове - то в нас в салоні чи в Німеччині (Фольксваген Гольф)?
    А якщо б.у.? Беручи до уваги розмитнення, а не беручи до уваги поїздку до Німеччини (з цим проблем немає)
    Просто хотіла б знати, як вигідніше.
    Чекаю на поради.
    Дякую.

2. Megan

Megan Well-Known Member

До нового року вигідно купувати у нас - ціни падають, на машини попиту як такого немає, тому можна вторгувати непогану машинку. Якби я знала, що так буде, то так би і робила. Якщо з Німеччини пригнати б/у, то єдиний плюс - машина напевне буде у кращому технічному стані ніж наша аналогічна. Але по ціні - ні. Ще плюс розмитнення. Якщо розмитнення після нового року, це ще +10% вартості розмитнення. Коли я шукала машину (ще до кризи), то також думала так як ви, але порахувавши все, я взяла машину б/у в Україні. Єдиний варіант-пригнати на запчастини. Можна отримати непогану машину за невеликі гроші. В загальному - купа нюансів і купа варіантів.

3. Varvar

Varvar Well-Known Member

дійсно ? вроді просто не буде дешевше, як мало би бути, у зв"язку із вступом у СОТ

4. Megan

Megan Well-Known Member

Ну це ж наша держава. Таким чином наші чиновники (які їздять лише на іномарках, і не дешевих) дбають про вітчизняного виробника. Тобто вони підвищують мито лише для того, щоб "більше купляли Славут". А ви здивовані?

5. Varvar

Varvar Well-Known Member

та ні, просто суть вроді була у тому що мито не знизять, а не підвищуватимуть ...

6. Megan

Megan Well-Known Member

Та я і сама здивована. В мене робота пов"язана із змитненням-розмитненням, і взагалі, з зовнішньо-економічною діяльністю, тому я думала так само, що СОТ, зменшення мита, але наша країна - це країна абсурдів. Можу сказати, що ЄС впевнено рекомендує не піднімати ставок мита, але наші чиновники кажуть, що мусять, бо інакше автовиробники не виживуть. Але чомусь ніхто не говорить, що треба випускати конкурентноздатну продукцію, тоді і мови не буде про невиживання. Ось так:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  7. Varvar

Varvar Well-Known Member

особливо враховуючи також податкові пільги, які діяли роками ... могли навчитися вже щось нормальне робити ...
    ще один приклад того, що пільги часто мають далеке відношення до розвитку нацвиробництва

8. Megan

Megan Well-Known Member

:diablo::diablo:
    Ви знаєте, я вже така недобра на нашу владу, на її безпорадність, що можу лище сказати, що всі наші чиновники мають далеке відношення до розвитку цілої держави:cry:

9. demetris

demetris Well-Known Member

Купляти тут. По теперішньому курсу, або на руки комусь (ризиковано, але вигідно), або комусь знайомому (безпечно, але не так вигідно).
    + падіння попиту/цін. Але то зараз, ще 2-3 тижня, після свят долар впаде ненадовго, а ціни на авта полізуть вверх до 20%, а то й 30%

Гольфи ніби всеодно до нас везуть, нє?

10. Hero

Hero New Member

Зараз дешевше звичайно купляти тут, а не "гнати" авто з-за кордону. Ввізне мито дороге, постановка на облік, Київський дозвіл, і т.д.

11. Megan

Megan Well-Known Member

Та і менінгіту менше, але треба користати момент. Зараз можна класну машину вибрати за невеликі гроші.

12. demetris

Якщо вони дотепер для вас залишилися невеликими і готівкою.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А хто знає, чи можна ще десь купити машину по фіксованих в гривнях цінах? Чи вже всюди підняли. Де є якісь акції ще? Бо ми щось проспали...

14. demetris

В ґуґла питали?

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

вроді всі вже підняли приблизно з курсу 4,9 до 7,5 .... короче ціни такі, що не знаю хто ті машини буде купувати

16. demetris

В рено були якісь машинки по курсу 6,5 тре на зеленій питати.

Джиллі рахує по 4,85 ))) (але то китаєць). Щось було у цітроєна, тре на В.Великого питати

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та, по-перше, сайти не дуже поновлюються. По-друге, може хтось цим вже цікавився і знає, а я не дуже маю час гуглити з малою дитиною. Форум для того і є, бо все впринципі можна прогуглити...

18. demetris

Ну звиняйте, звиняйте...

Боюся, що вже всі потроху ціни попіднімали. питав - до 15 січня діють низькі ціни в АИС, там правда авто далеко не преміум класу...

а де твій аватар? :)