Підкажіть, будь-ласка, який район Львова найкращий для проживання з дитиною (парки, водопосточання, прямий транспорт до центру).Дякую
Відповідь: Де краще жити у Львові? личаківська, любінська, генерала чупринки, новий львів, коло високого замку...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Всі вулиці поблизу Шевченківського гаю. Новий Львів теж хороший. Ну і біля Погулянки не зле. Але... дорого.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Наймайте хатину на початку Сокільник від вул. Стрийської. Одне, що парку нема поблизу, але є ще й більше інших переваг...
Відповідь: Де краще жити у Львові? Я теж агітую за Сихів - всі вище наведені райони дуже хороші. але....як правильно відмітила Ліля - дорого, дуже дорого. Сихів в цьому плані привабливіший і маршрутки є в усі напрямки. є кінотеатр, 2 супермаркети, ринки продуктові....Плюс ліс, де можна погуляти.
Відповідь: Де краще жити у Львові? Олю, тут і парку не треба! На кожному подвірї гойдалки, курочки, песики - рай для дитини! Значні переваги власного будинку за межами Львова, менше смороду і шуму міста! А, якщо жити у Львові, то подобається район Володимира Великого з практичної точки зору, біля кінотеарту Сокіл - дуууже гарний лісок з озером! Там купа дітей гуляє, у спеку я лише там могла бути з дитиною - є сосняк прохолодний! Також район не дуже дорогий порівняно з центром, є новобудови. Дуже хороший базарчик під Цумом, біля 3-4 супермаркетів, магазин Океан, ЦУМ! Відбудовується комплекс водних видів спорту. Два садочки дитячих високого рівня! І тд Звичайно, , вул Мирного - це мрії багатьох
Відповідь: Де краще жити у Львові? Львівське "дорого" для однокімнатної квартири це скільки (в плані оренди)?
Відповідь: Де краще жити у Львові? а чому не подобається? Архітектурою, якщо можна так сказати? так багато спальних районів Львова похожі - Левандівка, р-н Галицького перехрестя....
Відповідь: Де краще жити у Львові? ти ж геодезист ,Сихів гіпсометрично на рівні Високого Замку.....А ше мене постійно дивує як джерело біля церкви де покійний Папа був розвантажується