Пропоную всім відповісти на одне запитання: Коли у школі весняні канікули? Бо я так бачу, що у різних містах по-різному. У Львові від четверга минулого місяця - до світлого понеділка (вчора).
Мда... видно Львівські патрійоти в міській освіті, що щонеділі ходять до церкви, зробили львівським дітям обрізаніє. Ну чим не совітські часи?
Взагалі, за вказівками з "вищестоящих", канікули 01.04-05.04, до школи 06.04, але весь час чути різні версії, в залежності від області. Правда, батьки (в т.ч. і я) залишили дітей по хатах і вчора, і сьогодні (за згодою вчителів).
У нас вчора канікули закінчились, я чесно відвезла дитину до школи, то було 2 дітей в класі, ) (ну правда їх всього 8). То сьогодні ми і не ходили навіть, так вчительці і сказали, що не прийдем.
Про які канікули йдеться? А в школах хіба тепер навчаються? СВЯТКУЄМ ВСЕ!!! Релігійні свята,радянські,плюс карантини при першій ліпшій нагоді. Лишилось ще кілька свят мусульманських додати та будистських і будемо мати суцільні канікули
Как мне объясняли, школа может устанавливать каникулы на свое усмотрение, главное чтобы их было нужное количество дней в году. В некоторых школах триместры вместо полугодий.
На другий раз,як жінка скаже забрати малу зі школи,попроси ней фото покаже.... Слухай...а може й адресу школи забув?