Може хто підкаже де можна закачати музику, мені просто потрібен нормальний сайт де є широкий вибір музики, та висока швидкість закачки, шось типу infostore.org..Ну і як нарахунок цього запитання..?
Відповідь: Де качати..?! я там зареєструвалась...а як качати до мене не доходить...там треба мати якісь бали? чи що? НЕ РОЗІБРАЛАСЬ..
Відповідь: Де качати..?! Спочатку необхідно мати програму наштал Flashget , її можна закачати ось тут , потім заходимо на сайт інфостора Пишете назву потрібної банди(Green day в мому випадку)та нажимаєте найти потім калацаєте по потрібній вам теці потім правою кнопкою клацаєте по потрібній пісні, робите "save target as.." У вас вискакує Флешгет, ви вибераєте де зберегти пісню і от вам - чудо...
Відповідь: Де качати..?! чуда не проізошло(((((( прогу то я скачала...а відео всеодно не йде..там рейтинг треба якийсь(( а думала тільки реєстр...
Відповідь: Де качати..?! Не всі можуть качати з інфостору. Це проблема особливо у користувачів Укртелекому, оскільки укртелеком не дружить з уа-іксом. Раджу качати з торентів та ослика... от де реально вибір величезний ))
Відповідь: Де качати..?! У вас інет певно від укртела. Інфостор вбільшості працює для UA-IX трафіку (Цель создания UA-IX - обеспечение максимальной связности сетей украинских провайдеров и организация эффективного обмена трафиком между ними по кратчайшим маршрутам, без выхода в зарубежные сети.), а для закордонних користувачів або тих у кого провайдер не входить в UA-IX потрібно мати бали, які заробляються закачкою інформації та її роздачою, купівлею цих балів і тому подібного. Укртелеком не входить в UA-IX отож Infostore просить енергію.
Відповідь: Де качати..?! http://muzic.nnm.ru/ теж непоганий вибір, але там як правило Рапід, депозіт та яПапко
Відповідь: Де качати..?! Та поставте собі uTorrent та реєструйтесь на torrents.ru і буде Вам дуже багато щастя ))) Я вже звідти 80 Гб музики скачав і ще навіть не намагаюсь зупинятись Додано через 1 хвилину або от Вам україномовний торрент з україномовним контентом і роздачами Додано через 19 хвилин Щось мало там музики...
Відповідь: Де качати..?! файні ще такі сайти: www.zachot.ru - це коли поодинокі пісеньки шукаєте (типу зайцев.нет); http://www.musicfond.com/ - непоганий вибір, правда з качалками не співпрацює (принаймні з DM). а ще можна так, як я описував тут
Відповідь: Де качати..?! Ошибка! Невозможно подключиться. Возможно, FTP-сервер перегружен. Та все одно мало це ))) І вибір невеликий...
Відповідь: Де качати..?! то сервер Уарнету і не всім відкривається і не обновлюється.Піти до когось з Фарлепу з жорстким диском з кишенею і з Алькара http://mp3.alkar.net/ скачати повний Музыки: 33963 альбома 412425 треков 2.52 Tb і грати 1244 дня(три з половиною роки без перерви на обід і сон) і заспокоїтися
Відповідь: Де качати..?! Як на мене недолік цих сайтів у тому, що вони розраховані лише на "хіти" та популярні пісні. Я ж переважно качаю маловідомі команди, або взагалі невідомі та й граючі дуже непопулярні стилі музики.
Відповідь: Де качати..?! людоньки (п. New Shrek) поясніть будь-ласочка як там почати щонебуть скачувати. Бо якесь замкнене коло виходить поки не почнеш роздавати доти не дамо скачувати, а роздавати то треба вже щось мати скачане. а скачати в "борг" не дають. чи я щось пропустив. щось там по форумі і FAQ полазив - ну не розумію, як почати!