Де грати ФК "Львів"?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем nubis, 7 кві 2009.

1. nubis

nubis New Member

Про те, де гратиме домашні матчі ФК “Львів” місцеві вболівальники іронізують і кепкують вже давно. Львівський стадіон “Україна”, добромильська “Княжа-Арена”, луцький “Авангард”... А вчорашнє повідомлення про те, що чуже поле донецького “Металурга” раптом стане своїм, взагалі шокувало. З цього і розпочалася розмова ****.com.ua з директором ФК “Львів” Василем Лебедем.
    інтерв'ю **********

Дурдом що твориться!
    Ваші коментарі?

Останнє редагування модератором: 15 кві 2009
  2. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Усі ігнорують ФК Львів на мою думку тому, що він нікому не портібен. Ні владі ні вболівальникам, нікому за межами клубу. Коли постало питання де грати львівським Карпатам то вболівальницький страй певною мірою допоміг. Чому ж тоді Фанати ФК Львоване пікетують ні Димінського ні міську владу. Тому що у львові наразі не вистачає вболівальників на дві команди. Як на мене то потрібно як мінімум 10 років для становлення ФК Львів. Тоді можливо якщо такий клуб ще буде існувати зявляться нові фанати ФК львів, буде цікаво ходити на матчі і на Львівські дербі (чого б дуже хотілось). А зараз немає стадіону немає і кому на нього ходити.

Як варіант виходу з цієї ситуаціїї можна Довести стадіон Юність до відповідних вимог Премєр ліги, або знасти СКА і на його місці спорудити новий. (не пропоную реставрувати бо там вже нема що), Можна ще почекати доки Карпати переїдуть на новий стадіон на Стрийській але тоді як мінімум два роки треб буде десь перебиватись ФК Львову.

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Знаю, в Стрию непоганий стадіон! Раніше "Газовик-Скала" у першій лізі грала. Стан по краще буде Добромильського болота, та і вболівальників бльше прийде (це ж "Скалу" (і не тільки) переформували в ФеКів). Я - за ігри вищої ліги в Стрию, думаю місцеві вболівальники заслужили і їхати гравцям ближче (70 км) ! У Львові ж і так на ФК майже не ходять...

4. Киянин

Киянин Well-Known Member

Де хочуть хай грайють, але з прем'єр ліги хай не вилітають :) ФК Харків і Іллічівець - в першу лігу! ФК Львів - гарна молода команда. Щасти їй!

5. vien

vien Member

вони в субботу будуть грати з ФК Харків на ст. ім. Банникова. Прийду подивлюся;)

6. Мартин Боруля

Для чого тоді назвали команду ФК ЛЬВІВ щоб у Стрию грати!!!!???? назавли б тоді ФК СТРИЙ

7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Згідний!

А, хз, чого його так назвали... взагалі в львівському футболі таке твориться... що дідько ногу зламає... одні клуби розформовують, інші утворюють, потім по другому колу - відновлюють старі (як це пару раз було і зі "Скалою" і з "Газовиком" і з "Княжою" і т.п.)!
    Просто команду шкода, цікавий колектив, а у Львові на них практично ніхто не ходить ... :sad:

8. nubis

nubis New Member

Представники Прем'єр-ліги України повідомили ФК "Львів" про те, що даний стадіон буде місцем проведення зустірічі між львівським та донецьким клубами. Початок гри - 11 квітня о 16.00.

9. vien

vien Member

я вибачаюсь. З Донецьким Металургом

10. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

ФК Львову виділили (здали в оренду за гривню) стадіон Сокіл типу як під домашню арену. Але його відповідно ще треба повністю зробити (зараз там немає майже нічого, поле ворота і щось чуть схоже на трибуни)
    На скільки знаю в 2009 році планувалась його повна реконструкція, але криза вдарила по старховй компанії Княжа так сильно що вони навіть ФК Княжа розпустили, платити за оренду "України" також грошей не було і про реконструкцію Сокола навіть і нема мови. Отже наразі вирішили привести доладу Княжу арену і на ній перечекати кризу, але судячи з усього там ще також є море роботи, такщо дуже скоро вони ще там грати не будуть.

11. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Димінський його не віддасть, крім того він ще всю територію навколо нього хоче в оренду + територія біля нового стадіону, і ще щось в центрі міста.

А ще кажуть що Димінський здав гру ФК Харків щоб ті змогли ФК Львів і таким чином посприяти вильоту ФК Львів з премєр Ліги.
    О такий в нас патріот нашого регіону "Львівянин" п. Димінський.

• Подобається Подобається x 1
  12. Мартин Боруля

Дуже схоже на правду. Я був натому матчі. Просто соромно було дивитись на цей фарс.

а де твій аватар? :)