Де дешевше?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Багіра, 20 лют 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Була пропозиція створити окрему тему, де ті чи ніші товари продаються дешевше... В умовах кризи то дійсно актуально...
    Напр., я вчора відкрила для себе новий магазинчик... от хто живе в районі Чорноволівського Арсену... ближче до центру є маленький базарчик... на базарчику є окремий невеликий магазинчик, де ціни дешевші і пише "гуртові ціни".. масло є на вагу по різних цінах і багато різних молочних продуктів.. черга -мінімум 10 чоловік була біля 5 години і весь час поновлювалася...

• Подобається Подобається x 8
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

Багіро, я коли жив у тому районі (десь зо шість років), то завжди в той магазинчик заходив! справді дешевші ціни і продукція завжди свіжа)

• Подобається Подобається x 3
  3. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Вибачте що поправлю але ціни дешевші не бувать, вони бувають нижчі. Товари бувають дешевші.

• Подобається Подобається x 7
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У нас оно всігда "актуально"!
    http://www.youtube.com/watch?v=knPJS3XcRus

• Подобається Подобається x 4
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

та яка різниця?:))) ну помилилася людина, то ж механічно.. виправила б якби могла..
    ви б краще сказали, де що можна було б щось дешевше купити, а якщо щось неправильно в дописі - написати модератору хай виправить!

6. Grysha

Grysha миється в бані

А вам не здається, що ті молочні продукти можуть бути сумнівної якості? В супермаркетах не завжди справжнє молоко продають, а тут базарчик.... Хоч і криза за вікном, але на продуктах харчування намагаюся не економити, тому що насправді економиш на здоров'ї, а щодо різної побутової техніки, то вже кілька років поспіль купую в **********, що знаходиться по **********

Останнє редагування модератором: 24 лют 2009
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

то не базарчик, то магазин на території базарчику...

Левандівко, ви так скоро реагуєте... прям..:)))

• Подобається Подобається x 16
  8. levandivka

Не сумнівайтеся! :)))
    Серійних спамерів на підльоті б'ю.

9. Євген М.

Євген М. New Member

О!! Хороша тема! :) А хто знає де памперси найдешевші? Зараз то для мене актуально. :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

Де пощастить із старих закупів взяти пачку. Мені пощастило тиждень тому на нашому базарі.

11. Євген М.

Євген М. New Member

Левандівському? :)... Хм... будєм іскать ))

• Подобається Подобається x 1
  12. mxa

mxa Well-Known Member

Євген М. - в Рукавичці дешевше ніж в простих аптеках десь гривень на 30, хоча все залежить від самої пачки.

13. levandivka

Замовив блок цигарок (давно там беру, дешевше) - привезли... "рекомендована ціна" виросла на 25 коп.
    В кіоску міг купити за ті ж гроші...
    Нові поставки зараз по новим цінам ідуть. :sad:

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

І тому слід звертати увагу на внутрішні "святая" самих супермаркетів і кешів. По умовах співпраці з постачальниками і власної націнки - Агроконтракт. Єдиний пункт, або набирати на суму, яка дає можливість купити зі знижкою (одна ціна 25% націнки, друга - 8% ), або за пару грн купити картку, яка дає знижку постійно. Не знаю нинішніх тарифів для споживача (ціни картки і суми закупки), бо щойно відновила з ними співпрацю і злягла домасики.
    Стосовно Памперсів - дистриб*ютором є САВ сервіс, де в торговому залі можна купити за готівку, по ціні вхідній для магазину, тобто - оминути націнку магазину або аптеки. Проте знаходяться вони в чорта на підборах... вул. Шевченка 3.. не пригадую... там де ТД "Софі", знаю як доїхати, а з адресами ніколи не дружила...
    Точно так само, при нормальних відносинах з продавцями в "домашніх" магазинах, можна взнати дні доставки того чи іншого товару і просити їх замовити для вас, так вони собі до хати замовляють по першій ціні, так сказать. Це принаймні як на мене реальна можливість зекономити, бо враховуючи платіжну політику СМ постачальникам, буде спостерігатись зменшення і зменшення акційних пропозицій.

15. levandivka

ТАК я ж про ТАКе замовлення!
    Дешевше старої доставки купити, бо круто підняли на свіжий товар.

16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

В Антошке. Если есть скидка,то дешевле чем на базаре.;)

17. jozya

jozya Active Member

А мені здається, що в Метро... Це товар без ПДВ, тому що написано, то і коштує...

18. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну... ми не могли купити племінниці, тупо не було. Нині там бу, гляну... І стосовно ПДВ також, те що це безпедевешний товар то одне, а те що його таки продають з ПДВ, то інше. Принаймні на більшості цінників в різних СМ і оптових центрах таки дві ціни, а не одна.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В Метро ціни не дуже дешевші на підгузники хоч і без ПДВ, але по якості мені набагато кращі ніж в ДЦ, тому беру там, вчора бачила там мегаупаковки Памперсів по 128 шт пятірка ультракомфорт, писало Ація, але ціни не памятаю, бо беру Хагіси.

20. Vetta

Vetta Well-Known Member

Тішить то шо ше реально полазивши найти шось по старих цінах....знаю по аптеках ше можна Мікролайфівські вимірювачі тиску купити по старих цінах...на Левандівці є магазин там туалетний папір Кохавинка...не погривні з копійками а по 80коп ))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)