Дата кабель до PEOPLEnet телефону LG TD636

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Nazarko333, 22 січ 2008.

1. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Недавно купив собі телефон по акції від PEOPLEnet LG TD636.Мені телефон обійшовся разом з авансовим платіжем 270грн=75грн телефон та 195 грн авансовий платіж.Весь авансовий платіж іде на рахунок абонента.Підключився я взагалі то заради інтернету, бо вже давно хотів провести додому та ніяк не вдавалось.Перевагами цього підключення також буле те що одночасно разом з інтернетом я отримав ще й "прямий львівський номер"-семизначний(в Укртелекомі я вже 1.5 року на черзі, а результат нульовий, а тут від Піплу лише за 1 годину і все окей).Класно тепер можу дзвонити по місту і нетреба ходити у той переговорний пункт від Уктелекому щоб кудись подзвонити.Можна так сказати "убив одним пострілом одразу двох зайців". Але було одне але...Під час підпису договору я дізнався, що дата-кабель для інтернету у комплект не входить, і на разі у них його у наявності не має, але представники Піплу сказали що уже незабаром він буде. Відсутність дата-кабеля мене не налякала і я вирішив підключатись.Наступний мій день пройшов у пошуках дата-кабеля але він не увінчався успіхом, я обійшов велику кількість магазинів але так і нічого не знайшов.Одним словом я шукав десь два дні і так не знайшов.Потім знайшов через два тижні на радіобазарі за 60 грн, та купив.Інтернет підключив собі дуже швидко та просто, швидкість 115.2 Кбіт/с. сторінки відкиваються швидко. Такщо кому буде потрібен дата-кабель пишіть.Я підкажу де його знайти

• Подобається Подобається x 2
  2. sanya

sanya Well-Known Member

Відповідь: Дата кабель до PEOPLEnet телефону LG TD636

Ви вже написали ,де купили !

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

підписуюсь під кожним словом....

Додано через 3 хвилини
    Дата - кабель я купляв, коли ще вони були.

Народ, у мене є модем CCU650U. макс. проп. здатність 2 Мб/сек. від піплнету. можу продати на 100 грн дешевше, ніж у піплнету, бо мені конче потрібен інший тип модему.... Швидкість на модемі у Піпл 200-600кб/сек.

4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ПіплНет і в мене є, але чогось чоловік вирішив кудись ще підключитися

от що мені не сподобалося, так це те, що за підключення друзів під час акції з міським номером (чоловік трьох підключив) нікому не нарахували обіцяні бонуси. ні йому, ні друзям. а пройшов місяць. вчора питався, кажуть не знають коли нарахують. псують собі репутацію :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)