Чекаємо на вас на веб-сторінці Всеукраїнської молодіжної громадської ініціативи хттп://dоrоgu-molоdym.io.cоm.uа («Дайте дорогу молодим!») хттп://dоrоgu-molоdym.io.cоm.uа. Наша ініціатива об’єднала декілька молодіжних громадських організацій, які вважають, що молоді досить бути лише інструментом в руках протиборчих політичних сил і час молодим самім впливати на події, що відбуваються в Україні. Ми закликаємо всі молодіжні організації приєднатись до нашої ініціативи, незалежно від географії та політичних симпатій! Пишіть нам на скриньку dоrоgu.mоlоdym@gmаil.cоm, висловлюйте свої думки на форумі! Координаційна група
Відповідь: Дайте дорогу молодим! Хороший сайт: ні слова про те хто вони, жодного прізвища, чого конкретно хочуть (крім влади), молодіжним крилом якої партії являються.... Сподобалося оце: Молодь – це надія України! Дайте дорогу молодим! Відразу згадалося: Коммунизм - это молодость мира! И строить его - молодым!!!
Відповідь: Дайте дорогу молодим! Мені, чомусь, завжди не подобались будь-які політичні течії, зформовані за віковим принципом. "Партії пенсіонерів", тепер ще й "молодь" ... Непорядно це якось ... Суто моя думка, звісно. Ясна справа, що це все - хлопавка до виборів. Створена "громадська ініціатива", яка існує на певні ґранти, і має за мету відірвати певний шматок електорату для цільового спрямування його під час виборів. Анекдотична ситуація: як за принципом цієї організації мусять голосувати її члени? Вийде такий собі "політик", скаже: "А давайте Україну розділимо навпіл!", а голосуватимуть за нього тому що йому 25?
Відповідь: Дайте дорогу молодим! Пістня асоціація: Тьоща, дай! Дай на машину! Тьоща, дай! Дай на перину! Тьоща, дай! Дай на хлібину! І на флЕшку дай!
Відповідь: Дайте дорогу молодим! - 1.... за банальну рекламу примітивного сайту... про що сайт?.... про що рух?.... хто такі?.... що пропонуєте окрім бажання взяти владу?.... за які гроші плануєте розвиватися?.... пс. а взагалі, на мою скромну думку: це двоє-троє людей, які крім амбіцій не мають ніц...
Яка різниця, молоді чи немолоді? Особисто я вважаю демократію не найкращою формою правління. Країною повинні правити люди освічені, з досвідом. А то виходить, що голосують за того, хто дав більше гречки і більше наобіцяв. Нащо нам влада дурного стада, навіть молодого?
Я Вам поясню: Ви, ставши "не молодою", навряд, чи стали б піднімати з "дна" цю лайнову тему. (принаймні, дуже на це сподіваюся)