ДАІ моторизується

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем angal, 1 чер 2007.

1. angal

angal Well-Known Member

Кажуть, що нове - це давно забуте старе... Львівське ДАІ підтвердило це прислів'я:

Ось тільки як бути з "давно забутими" навиками? Не так давно дорожньо-патрульна служба у Львові (не ДАІ) отримала десяток мотоциклів, не запам'яталась модель, але по вигляду - простіших за ці. Половину, кажуть, побили в перших пів-року. А решту - не видно. Цікаво, яка доля чекає на цю техніку?

2. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: ДАІ моторизується

На мій погляд доля цих цілих ролерів буде більш щасливіша (на освітленій стелі десь на видному місці) ніж інших п"яти, кремезний полковник, вже мабуть надавав по "шапці" горе водіям, тому гарантоване майбутнє мотоциклам забезпечене.

3. Internati

Internati миється в бані

Спала на думку приповідка: wojsko polskie bardzo motoryzowane - wszystko na rowerach!

4. volk

volk Well-Known Member

Та яке майбутнє - "достопрімєчатєльность". Вони тепер так і будуть стояти у чітко визначених місцях, щоб всі бачили, на що витрачені кошти МВС. Та й начальство міліцейське втішене, у вікно визирне - і душа радіє. Так і проситься до цих красенів поліцай у якійсь парадовій формі з білими крагами і в білих ботфортах. :crazy:
    Як на мене, то було закупити кілька потужних байків, які й ремонтувати можна, суто як робочих коників, а не цих показушних "чистокровних рисаков".

5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Треба такими "мото" оснащувати не міліцію, а "швидку". Правда не знаю, чи є у Львові пробки, а якщо є, то такий "аппарат" для надання першої помочі просто необхідний.

6. volk

volk Well-Known Member

:borat:
    zoom, ну як Ви собі уявляете лікаря швидкої, що несеться на мотоцику крізь "пробки"? А позаду, на сидінні пасажира, халабається напівзомлілий пацієнт. А куди ж бригаду з чемоданчиком ( фельдшера ) ? - ззаду хай доганяє?

7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ви неуважно читаєте.
    Бувають випадки, коли людину можна врятувати надавши першу медичну допомогу. Я не пропоную перевозити пацієнтів на них...:beee:

8. volk

volk Well-Known Member

;)
    Розумієте, лікар - це не байкер, Ви хотіли б, щоб до Вас прибув брудний і смердячий бензиною чувак, щоб зробити укол? Достатньо того, що звичайні лікарі приходять до хворого, і навіть руки не миють.

9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ех...Спорити не буду, але практика такого нововведення в інших державах показала, що смертність від невчасно наданої допомоги впала на 30%...
    А, якщо діло піде на хвилини, і від цього уколу буде залежати життя моїх близьких, я згідна щоб лікар смердів бензиною.[​IMG]

10. volk

volk Well-Known Member

Хіба я говорю що то зле?
    Я говорю про те, що в суспільстві, де лікар, що приходить до хворого в період епідемії грипу не перевзуваючись, не родягаючись і не миючи руки, - ще питання чи лікар це. Я би не хотів, щоб такі лікарі підходили до моїх близьких. Звичайно, коли час іде на хвилини, то - мови нема, приймають таку допомогу, яка є. Але з іншої сторони, до такого хворого лікар на мотоцику САМ не поїде (а раптом хворий помре, а Ви потім скажете, що то лікар винуватий? А так свідки - працівники бригади), по-друге, крім етичних, існують санітарні норми, і вони повинні додержуватися, бо якщо Вам разом з "наглою поміччю" занесуть гепатит, то Ви перша на них і нажалієтеся.

11. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Та буде вам...Так песимістично...Гепатит...Якщо на те пішло, то його можна і в лікарні підхопити, де на перший погляд, є стерильно...

12. volk

volk Well-Known Member

Оптимізм потрібний хворому щоб швидше одужати. А мені, як людині, що стоїть коло ліжка, потрібна певна доза реалізму, а не песимізму, саме для того, щоб мій як Ви кажете песимізм не перетворився в діагноз чи епітафію.

Додано через 1 годину 21 хвилину
    Просто Ви молода і гарна, а я старий і бурчливий :dance:
    Щоб підсолодити, ось Вам пігулка:

Мчится быстрей чем ракета с базуки
    доктор из "скорой" на мощном "судзуки".
    Крики прохожих, трамваев гудки,
    Доктору нужно больного спасти.
    "Пробки" и люди нму нипочем, -
    Снова мобильный звонит телефон.

Клизма, пиявки и баночка с медом,
    Шприц, лейкопластырь, и колбочка с йодом,
    Сзади болтаются в сумке с крестом,
    И с кислородом огромный балон.
    Капельниц ворох, и гипс, и бинты,
    Все пригодится, все нужно везти.
    Доктор обветрен, стремителен он,
    Только вчера поменял он клаксон.
    Там, вдалеке, на седьмом этаже,
    Стонет старушка в одном неглиже.
    Вышла из ванны, упала на пол,
    Льется вода, и доносится стон.
    Кто ей скорейшую помощь окажет,
    Первым примчится? - Ну, кто мне подскажет?

Прыгает доктор с суровым лицом.
    Прыгает сумочка с красным крестом...

:p

• Подобається Подобається x 3
  13. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

+ 1, от бачите, що означає здоровий спосіб життя. Якщо з ранку тільки пиво, (виходячи з вашого аватару)то і натхення, і комплімент вчасно сказаний. А що з такими принципами буде під вечір?

• Подобається Подобається x 1
  14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ого !!!! :)

15. volk

volk Well-Known Member

А під вечір я зміню аватар.

Додано через 40 секунд
    Ага! ;) ;) ;)

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Отако їздять в Індії. Нуль контролю. І ніхто нікого не збив.

[youtube]RjrEQaG5jPM[/youtube]

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Треба Ющенкові переслати, бо забув, видно...

18. volk

volk Well-Known Member

Наразі...

ZOOM

В Вас чудовий аватар! А це Ви на ньому? А гдє Балконский?

Тільки не питайте мене, чи це я на аватарі, я Вас прошу...:shutup: :o

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Дзвінок у відділ спорттоварів:
    -Доброго дня! Вас турбеють з відділу травматології міської лікарні. Скажіть будь ласка, скільки ви мотоциклів продали в цьому місяці?
    -39
    -Цікаво! Де ж ще двоє їздить?

20. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

щодо ДАІ... не знаю чим їм поможе моторизація, але те, що тепер даїшник нічого не може зробити водію (забрати права, виписати на місці штраф) швидше на зле вийшло, ніж на добре
    на дорогах просто жахливий безпорядок. сильно в нас водії "бояться" якихось нещасних протоколів, які лишилися єдином засобом впливу на них від даїшників

а де твій аватар? :)