Продам дачну ділянку 9 соток у кооперативі " Когути" біля Новояворівська. Оброблена, рівнина, коробка з блоків 6 на 6, фруктові дерева, кущі, штучне озеро. Гарне місце, огороджена, світло поруч. 12 000 у.о. торг., терміново
Причина продажу та, що свекри вже не мають сили і бажання щось там робити, а ми зовсім не дачні)))) Фото, гм...поїдемо і зробимо фото, навіть в голову щось не приходило. Ще одна інфа, це майже межа міста і тому поруч вже багато дач побудованиих як житлові будинки.
на всі 15. Доречі. Навпроти, через дорогу є кафе "Когути". Шкода, що не продається ця ділянка - сосновий ліс, приємно. А тут мене відлякнуло 1000 метрів від траси. Таки далекувато.
Наскільки я зорієнтувався по карті, там до траси не більше пів-кілометра. На карті можна позначити конкретну точку, наприклад http://goo.gl/maps/pMQaf
Та нема там кілометру від траси. А точно тицьнути не можу, бо не так добре орієнтуюсь в тих ділянках. Якщо цікавить реально, то поїде чоловік і зробить фото або їхати і дивитись на дві зразу. Бо продають ще одну в Шклі-санаторій.