Cуд вирішив, що Шухевич – не герой

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем bayard, 2 сер 2011.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

Вищий адмiнсуд України залишив у силі рiшення донецького суду про визнання незаконним присвоєння Роману Шухевичу звання героя України.

Таким чином, колегiя суддiв ВАСУ не задовольнила касацiйнi скарги екс-президента Вiктора Ющенка, сина Шухевича Юрiя на рiшення Донецького апеляцiйного адмiнсуду.

Нагадаємо, у жовтнi 2007 року Вiктор Ющенко видав указ про присвоєння Шухевичу звання Героя України (посмертно).

Степан Бандера був удостоєний звання Героя України указом вiд 22 сiчня 2010 року.

2 квiтня 2010 року Донецький окружний адмiнсуд позбавив Шухевича звання Героя України, "оскiльки вiн не був громадянином незалежної України".

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну от...і все стало ясно,Who is Xто,і яка та Україна нині!
    Завшивіла короче,до рівня антитроцкістських судів.Так в гісторії і запишуть!
    А далі видно буде!
    Смійтеся,смійтеся...і піддакуйте головне!

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

это слово пишется через О, во втором случае.
    дарю:

4. krama2

krama2 Well-Known Member

ниче скоро власть сменится опять героем сделают, у нас в героях те, кто выгоден власти, для управления людьми...)))
    я за таких героев:

или такие:

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Это не совсем наши герои, мягко говоря :) Да и герои ли:?:scratch_one-s_head:
    Да и Шухевич тоже...из этой серии - противоречивый

6. OrangeSpring

а с этого места поподробнее... кто-кто... марадер? Это кто, простите?:))

7. krama2

krama2 Well-Known Member

почему вдруг они стали не нашими героями?
    ну у вас конечно может и спанч боб герой я не знаю...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

О....совдепівське підбрехайло гавкнуло...:pardon:
    Кого в герої будете прочити?
    Отих?

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

При чем тут ху из ху? Ющенко девальвировал звание Героя дальше некуда. Прям как царь: "Дарую тебе ...". Смени закон и присваивай: Звання Герой України присвоюється громадянам України за здійснення визначного геройського вчинку або визначного трудового
    досягнення.
    Шухевич гражданин Украині? Нет. Так что все претензии к Ющенку.

10. OrangeSpring

А чем они наши-то?:rose:Если это былинные герои, а не реальные люди?
    Илья Муромец - да был, но был ли он тем, кем его изображают в былинах - сомневаюсь.

Евпатий же Коловрат - герой рязанский:pardon:

Ху из Спанч Боб?

11. krama2

krama2 Well-Known Member

Я в пример привожу героев славянского народа, для меня не существует рязанских или украинских героев, мы славяне , и в этом наша сила...для меня герои те, кто защищает славянскую землю и наследие,

и конечно же Шухевичи, Сталины, Бандеры, Ленины не герои

12. OrangeSpring

Славянский народ? Это кто?:))
    Шо то я не видела, чтобы у итальянцев, португальцев, испанцев, румын были одинаковые герои:pardon:

13. krama2

krama2 Well-Known Member

славянский народ - это погуглите..это проще простого))))
    я тоже, а должны быть?

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А чого ви чекали від "суда" Степаничів? Ці "судді" самі не знають звідкліля вони взялись (Ну те що із піпки, то вони знають) і якого роду племені. Аристократія помийки. Креоли і руйнатори. Бог їм суддя, і згодом українська нація.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

К примеру, одесская область. Нагрянули румыни или там турки, сначала вырезали пол области без суда и следствия для профилактики, а остальных несколько сот тысяч - в товарняк и в трансильванию на рудники.
    Кертис, хоть и парень-тряпка, но как истинный патриот Одессы пошёл в сопротивление, мстить за поруганную жену и высланных родителей, и защищать свою малую родину.
    Спросите кто-нибудь кажана с цыцьками, он для неё тогда герой или нет?!

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранд, Вы уже достали! Ума нет понять? Есть государственная награда, есть закон о ней, награда дана в нарушение закона, следовательно она незаконна. Это не говорит о том, что Шухевич не Герой, это говорит о том, что Ющенко дурак. Вам тяжело это уяснить? Аристократ, млин.

17. krama2

krama2 Well-Known Member

вам прям Кертис все покоя не дает..слава, слава!
    смотрю он уже для вас герой, так много о нем говорите)

18. ГРАНД

Певною мірою герой. А що, Ви заздрите йому?:)

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Да или нет?! Одно слово.
    В этом случае кертис или кто другой для вас герой?!

20. ГРАНД

Я знаю степанич що дістав Вас і ще цілу купу москвостурбованих. Одначе показово, що таку нервову відповідь Ви мені відписали московським язіком. Знаково!!! Це значить, що я таки по-справжньому Вас дістав. Не заспокоюйтесь, діставатиму і надалі, і ще наполегливіше.

п.с. Як Ви думаєте , чому той самий "суд" Степаничів, відмовив в аналогічному позові стосовно НЕ громадянина України Олексія Береста? А також за створеним прецендентом цього звання мусять бути позбавлені чорнобильці, які також померли (загинули) НЕ громадянами України? Чи Ваш "суд" таки вибірковий і принциповий стосовно учасників ВИЗВОЛЬНОГО руху? То так і скажіть. Оцінка Вам і Вашим судам все рівно буде дана, і ВИ це знаєте, і морально до цього готуєтесь.

а де твій аватар? :)